TVen Fav10 İtirafları 44.Bölüm

İtiraf 6'yi görünce aklıma Yiğit geldi. Bir ara resmini göstermişti ve sakin @vadikızı 'na göstermeyin bana asılır korkuyorum demişti. Acaba Yiğit mi yaptı bu itirafı.:F

Bir şeyi de eleştirme be. .ss Başından beri aynı formatız, sadece bu programda tanıştılar diyoruz zaten evli değiller saftirik. :A

@DarkLeqenD 'i kandırıyım dedim ama yemiyor. :F Bari sen destek olsaydın en azından burda. :)) Malum MS'de oylarınla batırıyorsun bizi. :))))
Kaç yıldır tanışıklar :A ne beceriksiz adamsın be ,kaç yıldır bu işi yapıyorsun daha bir tane çifti bile evlendirememişsin :A :A

Kaç yıldır tanışıklar :A ne beceriksiz adamsın be ,kaç yıldır bu işi yapıyorsun daha bir tane çifti bile evlendirememişsin :A :A
Sana laf anlatıcam diye forumdan çıkamadım. :F Evlilik programı yapmıyorum bu format başka anladın mı? :A Ayrıca ona kalırsa Zuhal'de kaç yıldır birini evlendiremedi.

erkek olsa bile hayatım mayatım dediğine göre bana yanık demekki :) şimdi kırmak olmaz mecburen suyuna gideceğiz :))

olmaz? üretimde bulunan araçlar 90-60-90 lık olmalı :)
O dediğin hiçbi zaman olmaz en azından hastanede :A
Ama dışarda inş :F

Bir şeyi de eleştirme be. .ss Başından beri aynı formatız, sadece bu programda tanıştılar diyoruz zaten evli değiller saftirik. :A

@DarkLeqenD 'i kandırıyım dedim ama yemiyor. :F Bari sen destek olsaydın en azından burda. :)) Malum MS'de oylarınla batırıyorsun bizi. :))))
senin tacizlerin yüzünden gidip the affair e bakamadım ben gidiyorum valla arkamda dedikodu yapan aha böle olsun :)))

Sana laf anlatıcam diye forumdan çıkamadım. :F Evlilik programı yapmıyorum bu format başka anladın mı? :A Ayrıca ona kalırsa Zuhal'de kaç yıldır birini evlendiremedi.
La Zuhal falan karıştırma şimdi :A programına sadece 2 kişi katılmış , onları bile evlendirememişsin :A

O dediğin hiçbi zaman olmaz en azından hastanede :A
Ama dışarda inş :F

tıpta utanma yoktur derlerdi utanmazlar sizi :))

evet tıpta utanma olurmu harbiden şimdi düşün oğlan şeyini gösterecek işte elini :) kadın doktor görür görmez kaçıyor neymiş ayy ben buna bakamam namahrem :)) bir kere aristotales yeminine ters bir durum apollomuydu neyse bir yemininiz vardı işte :))

Bu hafta klipsiz geliyorum.:A

senide @OzaN ın yanına alalım :) son üçlüdeki yerin hazır :)

evet tıpta utanma olurmu harbiden şimdi düşün oğlan şeyini gösterecek işte elini :) kadın doktor görür görmez kaçıyor neymiş ayy ben buna bakamam namahrem :)) bir kere aristotales yeminine ters bir durum apollomuydu neyse bir yemininiz vardı işte :))

Şarjı güzel ama.Love the way yok lie.:Z

Hipokrat yemini:F

İtiraf 3'ü yapan kişi @MEnes'i yakından tanımıyor herhalde. Dünyanın en samimi insanlarından biridir. Selam olsun sıvacı kardeş
Saol kardeşim ve yoldaşım sana da selamlar olsun. Bilmeyenler atıp tutmakta serbest tabi. :A

@MEnes Hayırlı olsun kardo ilk itirafını almışsın
Öyle oldu kardo ama beklemediğim yerden vurmuşlar. La benim en dikkat ettiğim şey samimiyet ve içtenlik halbuki. :A Kimseye ters bir mesaj yazmam yani zor bulunur. :A
Ya kesin öyledir.:A

Itiraf 3'e katılmıyorum. Çok tanımıyorum @MEnes 'i ama buraya geldiğimden beri eğlenmeye çalışan iyi bir arkadaş olarak izlenim kazandı bende o yüzden katılmıyorum :D

İtiraf 4 yorumsuz..

İtiraf 5 @Bully sen spora gidiyorum diyorsun her gün ama hamile kadınlar gibisin o göbek ne.:F
Yani amacım eğlenmek ve hoş vakit geçirmek. Bunu yaparken de içimden nasıl geliyorsa öyle davranıyorum anlaşılması gerekirdi bunun. :A

Ha mesajlara cevap vermeme olayına da arada gözden kaçırabildiğim olabiliyor. :) Yoğun zamanlardayım son senem bir çok şeye koşuşturuyoruz. Foruma sık giremiyorum girdiğimde de olabilir yani insan hali sonuçta. :)

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan