Kaç yıldır tanışıklar ne beceriksiz adamsın be ,kaç yıldır bu işi yapıyorsun daha bir tane çifti bile evlendirememişsinBir şeyi de eleştirme be. .ss Başından beri aynı formatız, sadece bu programda tanıştılar diyoruz zaten evli değiller saftirik.
@DarkLeqenD 'i kandırıyım dedim ama yemiyor. Bari sen destek olsaydın en azından burda. ) Malum MS'de oylarınla batırıyorsun bizi. )))
Sana laf anlatıcam diye forumdan çıkamadım. Evlilik programı yapmıyorum bu format başka anladın mı? Ayrıca ona kalırsa Zuhal'de kaç yıldır birini evlendiremedi.Kaç yıldır tanışıklar ne beceriksiz adamsın be ,kaç yıldır bu işi yapıyorsun daha bir tane çifti bile evlendirememişsin
O dediğin hiçbi zaman olmaz en azından hastanedeerkek olsa bile hayatım mayatım dediğine göre bana yanık demekki şimdi kırmak olmaz mecburen suyuna gideceğiz )
olmaz? üretimde bulunan araçlar 90-60-90 lık olmalı
senin tacizlerin yüzünden gidip the affair e bakamadım ben gidiyorum valla arkamda dedikodu yapan aha böle olsun ))Bir şeyi de eleştirme be. .ss Başından beri aynı formatız, sadece bu programda tanıştılar diyoruz zaten evli değiller saftirik.
@DarkLeqenD 'i kandırıyım dedim ama yemiyor. Bari sen destek olsaydın en azından burda. ) Malum MS'de oylarınla batırıyorsun bizi. )))
La Zuhal falan karıştırma şimdi programına sadece 2 kişi katılmış , onları bile evlendirememişsinSana laf anlatıcam diye forumdan çıkamadım. Evlilik programı yapmıyorum bu format başka anladın mı? Ayrıca ona kalırsa Zuhal'de kaç yıldır birini evlendiremedi.
Yapıcam.senin tacizlerin yüzünden gidip the affair e bakamadım ben gidiyorum valla arkamda dedikodu yapan aha böle olsun ))
Kesss hadi YGS'ne çalış sen de konuyu kapatıyoruz.La Zuhal falan karıştırma şimdi programına sadece 2 kişi katılmış , onları bile evlendirememişsin
Reyting kazandırıyorum daha ne istiyorsunYapıcam.
Kesss hadi YGS'ne çalış sen de konuyu kapatıyoruz.
Hayır koymadım. 😡
Çok beklersin.
Yapıcam.
Kesss hadi YGS'ne çalış sen de konuyu kapatıyoruz.
ariananın klibi bekliyoruz sen burda ne iş çeviriyorsunGözlerim e gördüğüme mi inanayım sana mı.
alisonu izlemeye başlayacağımda millet uyusun diye bekliyorum öyle herkesin içinde izlenecek bir dizi değil her an herşey çıkabiliyor )
ariananın klibi bekliyoruz sen burda ne iş çeviriyorsun
O dediğin hiçbi zaman olmaz en azından hastanede
Ama dışarda inş
Bu hafta klipsiz geliyorum.
tıpta utanma yoktur derlerdi utanmazlar sizi )
evet tıpta utanma olurmu harbiden şimdi düşün oğlan şeyini gösterecek işte elini kadın doktor görür görmez kaçıyor neymiş ayy ben buna bakamam namahrem ) bir kere aristotales yeminine ters bir durum apollomuydu neyse bir yemininiz vardı işte )
senide @OzaN ın yanına alalım son üçlüdeki yerin hazır
Şarjı güzel ama.Love the way yok lie.
Hipokrat yeminitıpta utanma yoktur derlerdi utanmazlar sizi )
evet tıpta utanma olurmu harbiden şimdi düşün oğlan şeyini gösterecek işte elini kadın doktor görür görmez kaçıyor neymiş ayy ben buna bakamam namahrem ) bir kere aristotales yeminine ters bir durum apollomuydu neyse bir yemininiz vardı işte )
senide @OzaN ın yanına alalım son üçlüdeki yerin hazır
şarjı güzelde beni şarj edemedikten sonra neye yarar kızın şarjı onu anlamadım )
hah işte ondan ediyorsunuz insan yeminine sadık kalır gösterilen herşeye bakmalı doktorlarHipokrat yemini
onun değeri klibinde klibi yok sy side to side ı çöpe atKlip side to sidemiş gibi düşün
Koy da gözümüz şenlensin (!)
İtiraf 6'yi görünce aklıma Yiğit geldi. Bir ara resmini göstermişti ve sakin @vadikızı 'na göstermeyin bana asılır korkuyorum demişti. Acaba Yiğit mi yaptı bu itirafı.
ay 59 bin mesaj yazmışsın demek ki üstüne 60 bin mesaj atsam ölürsün ona göre ayağını denk al totalcan @Çiğdem-Programımız sayesinde son zamanlarda forumda ivme kaybeden iki ismi de gündem yaptık farkı gerçek biz. @sokak sanati @xemrexxx
Saol kardeşim ve yoldaşım sana da selamlar olsun. Bilmeyenler atıp tutmakta serbest tabi.İtiraf 3'ü yapan kişi @MEnes'i yakından tanımıyor herhalde. Dünyanın en samimi insanlarından biridir. Selam olsun sıvacı kardeş
Öyle oldu kardo ama beklemediğim yerden vurmuşlar. La benim en dikkat ettiğim şey samimiyet ve içtenlik halbuki. Kimseye ters bir mesaj yazmam yani zor bulunur.@MEnes Hayırlı olsun kardo ilk itirafını almışsın
Yani amacım eğlenmek ve hoş vakit geçirmek. Bunu yaparken de içimden nasıl geliyorsa öyle davranıyorum anlaşılması gerekirdi bunun.