TVen Fav10 İtirafları 44.Bölüm

hhahah aa bu arada seninde bir sapığın var belli kafayıbirisi sana takmış cnm tatlım falan diyor sana tövbe estafurullah :F :F :F
o senin demis oldugunu umut ettmistir. söyleyenin bir erkek olacagini tahmin edemedi galiba :A

Seda'm, Kadırgalım, reyting makinem, idolüm, her şeyim. :love1:

al işte niye söyledin ki , meraktan çatlarım ben şimdi :A
Keşke çatlasan da kurtulsak. :kiki:

Biri ile girdin belki yakupta yada revanda olabilir. Acundun bir ara.:D
Hayır kendime forumun Acun'u diyordum Kazanmak İçin 25 Saniye'yi sunduğum zamanlar belki ondan öyle aklında kalmıştır. :D

Seda'm, Kadırgalım, reyting makinem, idolüm, her şeyim. :love1:

Keşke çatlasan da kurtulsak. :kiki:

Hayır kendime forumun Acun'u diyordum Kazanmak İçin 25 Saniye'yi sunduğum zamanlar belki ondan öyle aklında kalmıştır. :D
Umarım 2 haftaya kalmaz , programınız ilgi çekmez hale gelir de rezil olursunuz.(Ben beddua ettim mi tutar.)

olsun ben rahatsız değilim herkes beni sevebilir hem sen niye kıskandınki ? :)) herkesten daha avantajlısın yeterki başlık parası ve yüz görümlülüğü vermeye razı ol beni kaparsın :)
hhhah bu itirfları yapan herif versin sana başlık parasını ayoll :A :A :A

Programımız sayesinde son zamanlarda forumda ivme kaybeden iki ismi de gündem yaptık farkı gerçek biz. :A @sokak sanati @xemrexxx
Barıştırıverin de bir işe yarayın :A tek bildiğiniz ortalığı karıştırmak , insanların arasına fitne-fesat sokmak :A programınızın hiç iyi bir tarafını göremedik doğrusu :A

bir kere daha canlılar nasıl çoğalıyor diye uygulamalı ders bile alamamışsın yani senden olsa olsa tüpçü olur tıpçılık için 6 yılı bitirmen şart tıpın çaylağına tüpçü diyorlardı :))

@xemrexxx şu tüpcanlı karikatür vardı şimdi o aklıma geldi:)) onu nerden bulmuştuk ya buraya yapıştırsaydık bari :))
Geçen bakteri ürettik sayılmaz mı :F :F :F

İtiraf programı mı evlendirme programı mı belli değil :A baktın Çiğdem-destere den sonra evlilik sektörü çöktü sonra bu piyasaya mı geçiş yaptın :A
Bir şeyi de eleştirme be. .ss Başından beri aynı formatız, sadece bu programda tanıştılar diyoruz zaten evli değiller saftirik. :A

birde anonim yapmıştı de tam sıva lafı :)) benim itirafım yok zaten söylemediğim halt kalmadı kıza daha ne itirafı edeyim :))
@DarkLeqenD 'i kandırıyım dedim ama yemiyor. :F Bari sen destek olsaydın en azından burda. :)) Malum MS'de oylarınla batırıyorsun bizi. :))))