TVen Fav10 İtirafları 44.Bölüm

Saol kardeşim ve yoldaşım sana da selamlar olsun. Bilmeyenler atıp tutmakta serbest tabi. :A

Öyle oldu kardo ama beklemediğim yerden vurmuşlar. La benim en dikkat ettiğim şey samimiyet ve içtenlik halbuki. :A Kimseye ters bir mesaj yazmam yani zor bulunur. :A

Yani amacım eğlenmek ve hoş vakit geçirmek. Bunu yaparken de içimden nasıl geliyorsa öyle davranıyorum anlaşılması gerekirdi bunun. :A

Ha mesajlara cevap vermeme olayına da arada gözden kaçırabildiğim olabiliyor. :) Yoğun zamanlardayım son senem bir çok şeye koşuşturuyoruz. Foruma sık giremiyorum girdiğimde de olabilir yani insan hali sonuçta. :)

İtiraf bana ait değil niye bana böyle derin bir açıklama yaptın.:A

Algıda seçicilik. Bu arada senin bu gittiğin Trump Towers hiç güzel değilmiş, beğenmedim.

2 aydır gitmiyorum zaten işten dolayı.:F
Nesi güzel değil cafelerin olduğu bölüm sanırım b2 ve çok loş muhteşem dinlendirici havası var onun dışında normal avm.:D

@Doğu sana dedim ben bu @MEnes çok ders kasıyor diye baksana ders kasa kasa birisine sıva yapmayı unutmuş.İtirafı atan arkadaş hemen cezayı kesmiş :D :D

Sıvacılık engel tanımaz, tanımamalıdır Enes'i kınıyorum :A

Bende şiddetle kınıyorum :D
Bakın hele şunlara bakın. Kınamalar falan ne işsiniz la siz. :A :A

Sınav zamanı verilmedi olum bu itiraflar, daha öncesinde meşgul olduğumuz dönemlerde aralarda mesaj kaçırmışlığımız oldu ona verilmiştir. :A Hemen kasıcı falan yok öyle bir şey biz sıva ruhunu satmayız, daha dün gece sınavım olmasına rağmen geldim iki üç sıva yaptım forumda. :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan