Fav10 Üyeleriyle Özel Sohbetler 2025 - 5. Bölüm - Konuk: Yakamoz-Asi

Çok konuşuluyor bölümün, çok sağ ol yeniden. :A
Pazar karambol saate denk getirdin. Doğru zamanlama olsa haftaya yayınlanacak olan enlerde belki zirve olacaktı. Yinede Aylıkta varlık gösterir bir şekilde @Yakamoz-Asi

Misal Cuma akşamlarına denk getirsen hem akşamı hemde hafta sonu güzel sohbet döner ama pazar gecesi yapıyorsun o an konuşulup sabahında iş günü olunca yavaş ilerleme oluyor sonra :A

• Aynen
Reactions: Yakamoz-Asi
Pazar karambol saate denk getirdin. Doğru zamanlama olsa haftaya yayınlanacak olan enlerde belki zirve olacaktı. Yinede Aylıkta varlık gösterir bir şekilde @Yakamoz-Asi

Misal Cuma akşamlarına denk getirsen hem akşamı hemde hafta sonu güzel sohbet döner ama pazar gecesi yapıyorsun o an konuşulup sabahında iş günü olunca yavaş ilerleme oluyor sonra :A
Madem öyle @xdragxx 'nin bölümü bu cuma olsun. :D

Madem öyle @xdragxx 'nin bölümü bu cuma olsun. :D
Olsun bakalım :A
------

Şimdi baktım, çok eğlenceli duruyor :)

@xdragxx yeniden gelir mi ne dersin? :A Biz @Gerekli24 ile her türlü yardım ve desteğe hazırız :D

Konu: 'xdragxx ile Var Mısın Yok Musun Geri Dönüyor!!!' https://fav10.net/forum/threads/xdragxx-ile-var-mısın-yok-musun-geri-dönüyor.191969/

@Dosi @Bully @Yakamoz-Asi
4 saatimizi alıyordu o yarışma fişek zamanlarım geçti o kadar uzun yarışma sunmam maalesef mümkün değil :A

@Yakamoz-Asi onu TV’de olan için demiştir. Forumdaki değil :A

Gidip çok eski olanını bulmuşsun :A
@xdragxx ile bizim sunduğumuz inanılmaz bir zaman alıyordu. Zey TV 🍒 tanıtım konusunda bununla alakalı yazmıştık.
Yakında başka bir yarışma başlıyor. Tek bir programa odaklanmak her zaman iyidir.
Biliyorum ama forumda aynı format sadece gerçek para almıyoruz:A Gerekli açıklamayı da yazdım zaten.