Aslında birinci ve ikinci film aynı puandalar, 8.1 puanda. Son çıkan ise, 8.0 puanda. Evet, diyalog ağırlıklı olduğu için sıktı. En keyif aldığım, birinci filmdi. Tesadüfen tanışma, hızla ilerleyiş ve ilerleyişi tesadüfe bırakış. Tesadüflere inanmam ama bu filmde "bu çok tesadüf" dedirten şeyler vardı.Before serisinde en beğendiğim film 2. filmdi. Sanırım IMDb'de de en yüksek sırada olan 2. film. Böylesine bir seriyi bir günde izlemiş olmandan dolayı sıkılmış olmayasın? @Arslan Bey
Bence ilk izlediğin o olduğu için en çok sevmişsin gibi.Aslında birinci ve ikinci film aynı puandalar, 8.1 puanda. Son çıkan ise, 8.0 puanda. Evet, diyalog ağırlıklı olduğu için sıktı. En keyif aldığım, birinci filmdi. Tesadüfen tanışma, hızla ilerleyiş ve ilerleyişi tesadüfe bırakış. Tesadüflere inanmam ama bu filmde "bu çok tesadüf" dedirten şeyler vardı.
Aslında o kadar da tesadüf sayılmaz. "Gel beni bul" diyor yaptığıyla.Bence ilk izlediğin o olduğu için en çok sevmişsin gibi.Çünkü 2. film de -hatırladığım kadarıyla- büyük bir tesadüfle başlıyordu.
En sonunda izlettirdim.
İlk film gibi heyecanın komedinin aksiyonun dibine vurmuşlar. Yine müthiş bir filmdi. Jonah Hill haraketleri filan çok iyiydi, birçok yerde sesli güldürdüÖzellikle çıktığı kız kaptanın kızı olduğunu öğrendiği anda ki surat ifadesi çok komikti
Channig Tatum reyizde aksiyon sahnelerinde başarılıydı. O da 1-2 yerde güldürdü
Genel olarak başarılı bir filmdi. Sonundan da anlaşılacağı gibi devam filmi gelecek yine. İnşallah çizgisini bozmadan devam eden bir seri olur.
9/10
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?