Yorumlarını okumuştum, farkettim. Big Fish'in sonu iyi bağlanmadı, arada boşluklar kaldı. Yine de iyiydi ama. Edward'ta iyi. Tim Burton sanatını konuşturmuş her iki filmde de.@Arslan Bey Edward bence de 10'luk bir filmdi fakat Big Fish'i o kadar da çok beğenmemiştim.
İzlerim bir ara o zaman ben, adamda zaten çok film var onun bir başka filmini alırız etkinliğe alırsak da.Evet izlemiştim. Etkinlikte pek ilgi görmez gibi. Yaza da denk gelmeyecektir büyük ihtimalle. Yine sen, ve birkaç kişi izler en fazla.@OzaN
Aynen, kesinlikle koymalıyız.İzlerim bir ara o zaman ben, adamda zaten çok film var onun bir başka filmini alırız etkinliğe alırsak da.
Alacaksak İkiru filmini alabiliriz belki.O da listemdeydi etkinliğe alırsak etkinlikte izleyebilirim.İzlerim bir ara o zaman ben, adamda zaten çok film var onun bir başka filmini alırız etkinliğe alırsak da.
Yojinbo da olabilir aslında onu izledin mi?Alacaksak İkiru filmini alabiliriz belki.O da listemdeydi etkinliğe alırsak etkinlikte izleyebilirim.
Evet onu da alabiliriz.Onu izlemedim.Hatta Dollar üçlemesinin ilk filmi Bir Avuç Dolar bu filmin remake'iymiş ve izleyenler bunun daha iyi olduğunu söylüyor.Yojinbo da olabilir aslında onu izledin mi?
Doğru okumuştum onu ama unutmuşum, söyleyince hatırladım.Evet onu da alabiliriz.Onu izlemedim.Hatta Dollar üçlemesinin ilk filmi Bir Avuç Dolar bu filmin remake'iymiş ve izleyenler bunun daha iyi olduğunu söylüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?