2022 En Favori Üye 2022 | Büyük Final | 12.Adam vs Sherlock

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi üye En Favori Üye 2022 olsun?

• 12.Adam

Oy: 21 61.8%
  • Sherlock

Oy: 13 38.2%

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sohbeti değil, bizim birbirimize saldırdığımız mesajların gerçek olmadığını söyleyip olaya dahil olmayabilirdin diyorum... :A İnanmazdın bizim gerçekten o an birbirimizi gömdüğümüze... Geçmişte de böyle yapmıştın, inanmamıştın... :A

Deme öyle öyle denmez... :A
Geçmişte…
En fazla ne yapa bilirim ki. @MasacRE ile bir olup seni gömerdim, veya senle bir olup onları yok etmene yardım ederdim…

Mesajları okurken ben:
Bryan Laughing GIF

Bu kadar kaliteli goygoy çok az gördüm ama sonlara doğru futbol konusu açıldığında açık vermeye başladınız bir Gs'li düşer de feneri destekleyecek kadar düşemez :A:A

Geçmişte…
En fazla ne yapa bilirim ki. @MasacRE ile bir olup seni gömerdim, veya senle bir olup onları yok etmene yardım ederdim…
Haklısın ben onu düşünemedim ve olmamışını hak ettim... Onu geçmişte yapmıştın evet... Şuan olsa büyük ihtimal goygoya katılırdın... Ve elbette ben KADİM DOST'unun yanında olurdun...
Mesajları okurken ben:
Bryan Laughing GIF

Bu kadar kaliteli goygoy çok az gördüm ama sonlara doğru futbol konusu açıldığında açık vermeye başladınız bir Gs'li düşer de feneri destekleyecek kadar düşemez :A:A
Bizde böyle çılgın goygoy çok oluyor... İlk yaptığımızda millet gerçekten ciddi sanmıştı... Sonra çözmüşlerdi neyin ne olduğunu... Ve dediğin gibi burada yoldaşlarımın Fb muhabbetine girmeleri işi biraz bozdu... @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai

Haklısın ben onu düşünemedim ve olmamışını hak ettim... Onu geçmişte yapmıştın evet... Şuan olsa büyük ihtimal goygoya katılırdın... Ve elbette ben KADİM DOST'unun yanında olurdun...

Bizde böyle çılgın goygoy çok oluyor... İlk yaptığımızda millet gerçekten ciddi sanmıştı... Sonra çözmüşlerdi neyin ne olduğunu... Ve dediğin gibi burada yoldaşlarımın Fb muhabbetine girmeleri işi biraz bozdu... @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai
Bu hareketinden sonra senin yanında olmam artık mümkün değil. Dosi bunu unutmaz…

• Üzücü
  • İlginç
Reactions: 12.Adam and MEnes
Demek benim yanımda olmayacaksın artık... Bırak şimdi bunları... Sen bana ne zaman kıydın da şimdi kıyacaksın...
Evet, okuduklarım karşısında bir miktar kanım dondu.
Şu ana kadar hiç kıymadım değil mi? Demek ki artık zamanı gelmiş…

• Üzücü
  • Okudum
Evet, okuduklarım karşısında bir miktar kanım dondu.
Şu ana kadar hiç kıymadım değil mi? Demek ki artık zamanı gelmiş…
Yapma deme öyle, öyle denmez... Ben ben... MEnes... Bana nasıl kıyacaksın... Hem de bunu acımasız bir şekilde yapacaksın... Yoook yok... Bu kadarını kaldıramam... Çok ağır gelir...

• Harika
  • Okudum
Reactions: 12.Adam and Dosi
Yapma deme öyle, öyle denmez... Ben ben... MEnes... Bana nasıl kıyacaksın... Hem de bunu acımasız bir şekilde yapacaksın... Yoook yok... Bu kadarını kaldıramam... Çok ağır gelir...
Beter ol. İstediğim bu zaten…
Sürekli beni kırmanızdan bıktım. Dosi vol 3 olursam hiç bir şey eskisi gibi olmaz…

• Üzücü
  • Okudum
Beter ol. İstediğim bu zaten…
Sürekli beni kırmanızdan bıktım. Dosi vol 3 olursam hiç bir şey eskisi gibi olmaz…
İyi de açıklamasını yaptım, ortada kırılacak bir şey yok ki... Beter mi olayım... İstediğin bu mu... Gerçekten bu sefer paramparça oldum... Ben gidip biraz çalışayım, yoksa iyice paramparça olurum...

• Okudum
Reactions: Dosi and 12.Adam
Fener in konuyla ilgisi ne?
dün bunlar birbirine laf atarken MEnes’in Fenerli olacağından bahsettiler, yani hainliğin derecesi ama tabi orda çuvalladılar. Ne biz GSli oluruz nede onlar FB’li
------

İyi de açıklamasını yaptım, ortada kırılacak bir şey yok ki... Beter mi olayım... İstediğin bu mu... Gerçekten bu sefer paramparça oldum... Ben gidip biraz çalışayım, yoksa iyice paramparça olurum...
Yanlış yerde yanlış zamanda yanlış bir söylem söylediğin için…

Düşünmem gerekiyor istediğim gerçekten o mu diye…

• Üzücü
  • Beğendim
Reactions: MEnes and 12.Adam
dün bunlar birbirine laf atarken MEnes’in Fenerli olacağından bahsettiler, yani hainliğin derecesi ama tabi orda çuvalladılar. Ne biz GSli oluruz nede onlar FB’li
------

Bunlar neden düşman oldu ? Olay ne?

• Güldürdün
Reactions: Dosi
------

İnsanız, o kadarı olur... Her zaman her yerde doğruları söyleyemeyiz ya...

Sana güveniyorum ben... Elbet doğrusunu bulup gereken neyse onu yaparsın...

• Güldürdün
Reactions: Dosi
İnsanız, o kadarı olur... Her zaman her yerde doğruları söyleyemeyiz ya...

Sana güveniyorum ben... Elbet doğrusunu bulup gereken neyse onu yaparsın...
Düşündüm ve evet daha sana kıymaya hazır değilim…
Kadim dostumu desteklerdim dün eğer burda olsaydım…

• Harika
Reactions: MEnes
Oyumu kullanmadım henüz 2 gün varmış daha yine kazananı belirlerim:A
Yine derken? :A ne zaman belirlerdin?

Aklında biri varsa oyla git. Sanki arada kalıp çok tereddüt ettiğin için bekliyorsun :A
Çok fazla oy katılımı olmamış. 24 oyda kalmışız. 3 gün biraz fazla oldu gibi ama yaptık bir kere :A

Yine derken? :A ne zaman belirlerdin?

Aklında biri varsa oyla git. Sanki arada kalıp çok tereddüt ettiğin için bekliyorsun :A
Çok fazla oy katılımı olmamış. 24 oyda kalmışız. 3 gün biraz fazla oldu gibi ama yaptık bir kere :A
Hep biz belirleriz kazananı xemrexxx hazretleri olarak :A

Evet fazla olmuş hatanı kabul etmen güzel :F

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Hep biz belirleriz kazananı xemrexxx hazretleri olarak :A

Evet fazla olmuş hatanı kabul etmen güzel :F
Yarına bir takım işlerim vardı ama biraz ertelendi. O yüzden bir gün fazladan eklemiştim :A
------

Bırak şimdi herkes görüyor neyin ne olduğunu. Yoldaşlarına karşı bile böyle gaddarca hareket eden bir insanın sözlerine güvenmez Dosi hanım. Herkes görüyor işte senin gerçek yüzünü.. @Sherlock @Maskeli Fedai
@MEnes bana karşı gaddar olmaz, yani ona güvenim tam…

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...