Survivor Aziz'i kendine rol model alan bir adamdan da bu beklenirdi zaten canım yoldaşım... @Maskeli Fedai @MEnes
Survivor Aziz'i kendine rol model alan bir adamdan da bu beklenirdi zaten canım yoldaşım... @Maskeli Fedai @MEnes
Senin gücün de yetmez bu hainleri kurtarmaya... Bir anda ortalıkta yokken ortaya çıkman çok manidar zaten.... Nasıl da bırakıp geldin gizli kapaklı (yengeli) işleri... Şaşırdım doğrusu...Sayın Gs'li dostumu yedirmemeye geldim.. @MasacRE
Bırak şimdi herkes görüyor neyin ne olduğunu. Yoldaşlarına karşı bile böyle gaddarca hareket eden bir insanın sözlerine güvenmez Dosi hanım. Herkes görüyor işte senin gerçek yüzünü.. @Sherlock @Maskeli FedaiBırak şimdi emek sömürüsü ve duyar kasmayı... Benim söylediğim şeylerin Zey ile hiç bir alakası olmadığını o da biliyor siz de biliyorsunuz... Ben size karşı tek başıma bu mücadeleye girdiysem haksız olma ihtimalimin olmayacağını o da tahmin edecektir... @Maskeli Fedai hainin ve kansızın ta kendisi zaten... İstediği kararı versin hiç bir şey değişmez... @Sherlock
Grup aşamasında elenen adam... Sen hala burada mısın... @MasacRE @Maskeli FedaiSenin gücün de yetmez bu hainleri kurtarmaya... Bir anda ortalıkta yokken ortaya çıkman çok manidar zaten.... Nasıl da bırakıp geldin gizli kapaklı (yengeli) işleri... Şaşırdım doğrusu...
Siz iki leş de istediğiniz kadar kınayın, konuşun, ne yaparsanız yapın... İstemediğim bir şeyi asla kabul ettiremezsiniz... @Sherlock @MasacRE
Görmek var görmek var... Görmek var hissetmek var... Bazen gördüklerin gerçeği değil gerçeğin tam tersini yansıtır... Burada olay 'Kavrama' yani 'Observation'da gizlidir... Siz cahillere felsefe dersi de verebilirm isterseniz... @Sherlock @Maskeli FedaiBırak şimdi herkes görüyor neyin ne olduğunu. Yoldaşlarına karşı bile böyle gaddarca hareket eden bir insanın sözlerine güvenmez Dosi hanım. Herkes görüyor işte senin gerçek yüzünü.. @Sherlock @Maskeli Fedai
Senin gücün de yetmez bu hainleri kurtarmaya... Bir anda ortalıkta yokken ortaya çıkman çok manidar zaten.... Nasıl da bırakıp geldin gizli kapaklı (yengeli) işleri... Şaşırdım doğrusu...
Siz iki leş de istediğiniz kadar kınayın, konuşun, ne yaparsanız yapın... İstemediğim bir şeyi asla kabul ettiremezsiniz... @Sherlock @MasacRE
Tüylerim ürperiyor bu sözler karşısında.. Enes yoldaşımın hesabı çalınmadıysa birlik olmamız gerekirken dış mihrak sevindirmeye çalışması resmen hainliğin dibi..Bırak şimdi herkes görüyor neyin ne olduğunu. Yoldaşlarına karşı bile böyle gaddarca hareket eden bir insanın sözlerine güvenmez Dosi hanım. Herkes görüyor işte senin gerçek yüzünü.. @Sherlock @Maskeli Fedai
Bunamış ayol bunlar. Yanlışlıkla açmışlardır.@Angelica finale kalsa arkadaş grubu desteğe gelirdi reytingi kaçırdın @The_Erinch @Yakamoz-Asi @serhatt @Alos @Özgür @mrt-06 @cookies @12.Adam @DarkLegenD @Zeyno @Maskeli Fedai @Emre Ozansoy
Sen ve Utku yoldaşım da olmasanız halim nece olurdu canım yoldaşım... Sizinle ölüme bile giderim... @MasacRETüylerim ürperiyor bu sözler karşısında.. Enes yoldaşımın hesabı çalınmadıysa birlik olmamız gerekirken dış mihrak sevindirmeye çalışması resmen hainliğin dibi..
Sayın Gs'li dostum dört bir yandan saldırı altında.. Seni yalnız bırakmayacağız..
Tüylerim ürperiyor bu sözler karşısında.. Enes yoldaşımın hesabı çalınmadıysa birlik olmamız gerekirken dış mihrak sevindirmeye çalışması resmen hainliğin dibi..
Sayın Gs'li dostum dört bir yandan saldırı altında.. Seni yalnız bırakmayacağız..
Hepiniz gelin, istediğiniz kadar gelin ben her daim haklı olanın yani kendimin yanında olacağım... Asla geri adım atmayacağım ve gereken neyse onu yapmaya devam edeceğim... @MasacRE
Bize attığı iftiralar yetmedi. Şimdi de @Maskeli Fedai ye saldırmaya başlamışsın. Nasıl bir insan oldun sen böyle, ben seni tanıyamıyorum artık... @Maskeli Fedai @SherlockSenin gücün de yetmez bu hainleri kurtarmaya... Bir anda ortalıkta yokken ortaya çıkman çok manidar zaten.... Nasıl da bırakıp geldin gizli kapaklı (yengeli) işleri... Şaşırdım doğrusu...
Sus artık Aziz... @MasacRE @Maskeli FedaiHepiniz gelin, istediğiniz kadar gelin ben her daim haklı olanın yani kendimin yanında olacağım... Asla geri adım atmayacağım ve gereken neyse onu yapmaya devam edeceğim... @MasacRE
Bize attığı iftiralar yetmedi. Şimdi de @Maskeli Fedai ye saldırmaya başlamışsın. Nasıl bir insan oldun sen böyle, ben seni tanıyamıyorum artık... @Maskeli Fedai @Sherlock
Hepiniz benim bu tarafımın var olmadığına ve hep öyle naif kalacağıma inandırdınız kendinizi yıllarca... Ama yapılan yanlışları unutmama huyumun böyle ortaya çıkacağını düşünmüyordunuz... Artık öğrendiniz gerçek tehlikeli Ben'i...Sus artık Aziz... @MasacRE @Maskeli Fedai
Biz en azından görebiliyoruz. Sende o kabiliyet de yok ne yazık ki kör adam ) @Sherlock @Maskeli FedaiGörmek var görmek var... Görmek var hissetmek var... Bazen gördüklerin gerçeği değil gerçeğin tam tersini yansıtır... Burada olay 'Kavrama' yani 'Observation'da gizlidir... Siz cahillere felsefe dersi de verebilirm isterseniz... @Sherlock @Maskeli Fedai
Bu adamı kendi haline bırakmak lazım yoldaşım.. Akıl sağlığı yerinde değil.. @MEnes @SherlockBize attığı iftiralar yetmedi. Şimdi de @Maskeli Fedai ye saldırmaya başlamışsın. Nasıl bir insan oldun sen böyle, ben seni tanıyamıyorum artık... @Maskeli Fedai @Sherlock
Hepiniz benim bu tarafımın var olmadığına ve hep öyle naif kalacağıma inandırdınız kendinizi yıllarca... Ama yapılan yanlışları unutmama huyumun böyle ortaya çıkacağını düşünmüyordunuz... Artık öğrendiniz gerçek tehlikeli Ben'i...
Biz en azından görebiliyoruz. Sende o kabiliyet de yok ne yazık ki kör adam ) @Sherlock @Maskeli Fedai
Alın bunu kusacak bu... Fav10 Tımarhane ve Tıp Merkezi... Göreve...
Biz en azından görebiliyoruz. Sende o kabiliyet de yok ne yazık ki kör adam ) @Sherlock @Maskeli Fedai
Üçünüz de bambaşka seviyesizlik örnekleri sergiliyorsunuz... Kalite uçmuş yok olmuş... Yıllarca yoldaşım, can dostum dediğim adamların geldiği hale bak... İçler acısı bir durumdasınız gerçekten de... Yazık, çok yazık...Alın bunu kusacak bu... Fav10 Tımarhane ve Tıp Merkezi... Göreve...
Yoldaşı finale çıkmışken destekleyeceği yerde dış mihrakların oyununa gelerek, demediğini bırakmayan hain adam mı diyor bunu... Bir kere de kendinle çelişme be adam... @MasacRE @Maskeli FedaiÜçünüz de bambaşka seviyesizlik örnekleri sergiliyorsunuz... Kalite uçmuş yok olmuş... Yıllarca yoldaşım, can dostum dediğim adamların geldiği hale bak... İçler acısı bir durumdasınız gerçekten de... Yazık, çok yazık...
Üçünüz de bambaşka seviyesizlik örnekleri sergiliyorsunuz... Kalite uçmuş yok olmuş... Yıllarca yoldaşım, can dostum dediğim adamların geldiği hale bak... İçler acısı bir durumdasınız gerçekten de... Yazık, çok yazık...
Bu leş kesin sana oy vermedi sayın Gs'li dostum.. @MasacREYoldaşı finale çıkmışken destekleyeceği yerde dış mihrakların oyununa gelerek, demediğini bırakmayan hain adam mı diyor bunu... Bir kere de kendinle çelişme be adam... @MasacRE @Maskeli Fedai