Biz asıl seninle yıllarımızı harcadık boş yere. Merak etme bundan sonra bir daha asla muhatap olmayacaksın bizimle zaten... @Maskeli Fedai @SherlockZey gelince kime nasıl inanacağını iyi bilir... Sizlere daha başka söyleyecek bir şeyim yok... Ben iş güç sahibi yoğun bir insanım, sizinle yeterince zaman harcadım ve gidiyorum... @Dosi
@MasacRE @Maskeli Fedai
CANIM YOLDAŞLARIM BENİM... BU ÜÇLÜ ÇOK GÜÇLÜ... 😳😳😳😳😳Biz asıl seninle yıllarımızı harcadık boş yere. Merak etme bundan sonra bir daha asla muhatap olmayacaksın bizimle zaten... @Maskeli Fedai @Sherlock
Kaç sayfa mesajlar yazılmış ama bu konuda bildirim bana nerdeyse yok. Sırf beni yetkiniz ile konuda gördünüz diye son kısma etiket etmişsiniz.Zey gelince kime nasıl inanacağını iyi bilir... Sizlere daha başka söyleyecek bir şeyim yok... Ben iş güç sahibi yoğun bir insanım, sizinle yeterince zaman harcadım ve gidiyorum... @Dosi
@MasacRE @Maskeli Fedai
Anladigim kadarıyla Menes e tw 'da konuşulanları soruyorlar.Kaç sayfa mesajlar yazılmış ama bu konuda bildirim bana nerdeyse yok. Sırf beni yetkiniz ile konuda gördünüz diye son kısma etiket etmişsiniz.
Yiyin birbirinizi.
Bir çırpıda neler yazıldığını okuyup yorum yapamam…
Geldiğinizi şimdi görüyoruz Dosi hanım, en azından ben şimdi görüyorum...Kaç sayfa mesajlar yazılmış ama bu konuda bildirim bana nerdeyse yok. Sırf beni yetkiniz ile konuda gördünüz diye son kısma etiket etmişsiniz.
Yiyin birbirinizi.
Bir çırpıda neler yazıldığını okuyup yorum yapamam…
Ne ilginç tesadüf…Geldiğinizi şimdi görüyoruz Dosi hanım, en azından ben şimdi görüyorum...
@12.AdamAaa bu ne biçim konu ayol, kütüklerin wp grubuna dönmüş.
İşimiz bu Dosi Hanım… @MEnes @MasacRE @Maskeli FedaiŞimdi okudum tüm mesajları @Maskeli Fedai @MasacRE @Sherlock
Yine kaliteli boş yapılmış bol bol.
@MEnes ilk mesajında adaşını iyi gömüp kendini güzelce övmüşsün. Sevdim o mesajı.
Şu mesaj ise güldürdü bu arada 👇
@12.Adam
Haklı bir söylem benimkisi.Şimdi okudum tüm mesajları @Maskeli Fedai @MasacRE @Sherlock
@MEnes ilk mesajında adaşını iyi gömüp kendini güzelce övmüşsün. Sevdim o mesajı.
@12.Adam
Evet zaten tüm olayların çıkış noktası o oldu... Sonra da önünü alamadık fark etmişsindir... Ama keyif aldım tüm mesajlardan ve güldüm baya yazarken...Şimdi okudum tüm mesajları @Maskeli Fedai @MasacRE @Sherlock
@12.Adam
Canım yoldaşlarım benim... Siz olmasanız goygoy yapanımız olmayacak... 😳😳😳 @MasacRE @Maskeli Fedai
Sen her zaman bu muhabbetlerden keyif alıyorsun. Bu kez de ben canlı şahit olamadım sohbetlere gerçi bensiz daha iyi olmuşEvet zaten tüm olayların çıkış noktası o oldu... Sonra da önünü alamadık fark etmişsindir... Ama keyif aldım tüm mesajlardan ve güldüm baya yazarken...
Canım yoldaşlarım benim... Siz olmasanız goygoy yapanımız olmayacak... 😳😳😳 @MasacRE @Maskeli Fedai
Seninle de iyi olurdu deme öyle ama tabi sen 'bütün sırrı bozdun yaa' dedirtirdin ve çok devam edemezdik...Sen her zaman bu muhabbetlerden keyif alıyorsun. Bu kez de ben canlı şahit olamadım sohbetlere gerçi bensiz daha iyi olmuş
Gece uyumadan detaylıca okumuştum. Genel yorum konusunda @Maskeli Fedai ’yi burada da sen dışlandın Bakalım sırada kim var
Yaa demek ben bozardım sohbeti ha, yazdım kenara.Seninle de iyi olurdu deme öyle ama tabi sen 'bütün sırrı bozdun yaa' dedirtirdin ve çok devam edemezdik...
Konu biz olunca herkes olabilir, sıradaki hedefin kim olduğunu bekleyip göreceğiz... @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai
Sohbeti değil, bizim birbirimize saldırdığımız mesajların gerçek olmadığını söyleyip olaya dahil olmayabilirdin diyorum... İnanmazdın bizim gerçekten o an birbirimizi gömdüğümüze... Geçmişte de böyle yapmıştın, inanmamıştın...Yaa demek ben bozardım sohbeti ha, yazdım kenara.
Tamamdır karışmayız bizde…