2022 En Favori Üye 2022 | Büyük Final | 12.Adam vs Sherlock

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi üye En Favori Üye 2022 olsun?

• 12.Adam

Oy: 21 61.8%
  • Sherlock

Oy: 13 38.2%

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün Sabar grubu kendi aralarında manyakça konuşmalar yapıp çoşturmuşlar. Kaosa gerek kalmamış :A Aserat ve Serhat yine birbirine laf atmışlar ama bu kez neyseki havada kalmış :A
Neden hep ben forumda yokken oluyor :T: Oysa mısırım da hazırdı. :A
Pop Corn Mac GIF by TRT

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Neden hep ben forumda yokken oluyor :T: Oysa mısırım da hazırdı. :A
Pop Corn Mac GIF by TRT
Mısırlarını al arkana yaslan ve buradaki mesajları tek tek sırasıyla oku. Ne ararsan var :A
Konu kilitli artık. Yorum yapmak istediğin yerler varsa genel yorum konusunda yazarsın :A

• Harika
Reactions: Cervantes
Mısırlarını al arkana yaslan ve buradaki mesajları tek tek sırasıyla oku. Ne ararsan var :A
Konu kilitli artık. Yorum yapmak istediğin yerler varsa genel yorum konusunda yazarsın :A
Seksenler Folklor GIF by TRT

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Düşündüm ve evet daha sana kıymaya hazır değilim…
Kadim dostumu desteklerdim dün eğer burda olsaydım…
İşte bu beee... Sen de olmasan napardım ben Zey... Yine Kadim Dost'una kıyamadı be...

Aşağıdaki mesajına da elbette katılıyorum... Sana karşı asla gaddar olamam... Bizim leşler anca boş yapar işte...

• Harika
Reactions: Dosi
Evet zaten tüm olayların çıkış noktası o oldu... Sonra da önünü alamadık fark etmişsindir... :A Ama keyif aldım tüm mesajlardan ve güldüm baya yazarken... :A

Canım yoldaşlarım benim... Siz olmasanız goygoy yapanımız olmayacak... 😳😳😳 @MasacRE @Maskeli Fedai
Canım yoldaşlarımla yine pamuk gibi olduk. :bhr: 😳 @MasacRE @Maskeli Fedai
Mesajları okurken ben:
Bryan Laughing GIF

Bu kadar kaliteli goygoy çok az gördüm ama sonlara doğru futbol konusu açıldığında açık vermeye başladınız bir Gs'li düşer de feneri destekleyecek kadar düşemez :A:A

Kaliteli boştan anlayan adam gibi adamlar... İyi ki varlar. :A
@12.Adam dedim ama @Sherlock'u da finalde gördüğüme sevindim.
Kaossuz final mi olur hiç.. Ortamı biraz hareketlendirin. @Sherlock @12.Adam
Hoş geldin. :A Seni tam kaos çıkacağı an veya boş başlayacağı an burada olabileceğin bir forma sokmamız gerekiyor. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...