Hoşgeldin sana anlatacaklarım var.
📩📩📩Hoşgeldin sana anlatacaklarım var.
Bu Emoji ne anlam ifade ediyor?
Kaossuz final mi olur hiç.. Ortamı biraz hareketlendirin. @Sherlock @12.Adambu söylemi hic anlayamacagim galiba
ikinizde iyi anlasan kisilersiniz, Kaossuz bir konu olacak... @Yakamoz-Asi @Özgür
İki gün önce burada olsaydin tadın damağında kalırdı. @Dosi
Dün Sabar grubu kendi aralarında manyakça konuşmalar yapıp çoşturmuşlar. Kaosa gerek kalmamış Aserat ve Serhat yine birbirine laf atmışlar ama bu kez neyseki havada kalmış
Anlatacaklarım var dedin ya mesaj at anlamında.Bu Emoji ne anlam ifade ediyor?
Anlat bakalım neler oldu ben yokkenİki gün önce burada olsaydin tadın damağında kalırdı. @Dosi
Kütükler öyle sert bir giriş yaptı ki , diğer kaos haliyle geride kaldı. @CervantesDün Sabar grubu kendi aralarında manyakça konuşmalar yapıp çoşturmuşlar. Kaosa gerek kalmamış Aserat ve Serhat yine birbirine laf atmışlar ama bu kez neyseki havada kalmış
Neden hep ben forumda yokken oluyor Oysa mısırım da hazırdı.Dün Sabar grubu kendi aralarında manyakça konuşmalar yapıp çoşturmuşlar. Kaosa gerek kalmamış Aserat ve Serhat yine birbirine laf atmışlar ama bu kez neyseki havada kalmış
Mısırlarını al arkana yaslan ve buradaki mesajları tek tek sırasıyla oku. Ne ararsan varNeden hep ben forumda yokken oluyor Oysa mısırım da hazırdı.
Adım Fehmi, Fethi değil. @DosiNeden hep ben forumda yokken oluyor Oysa mısırım da hazırdı.
Mısırlarını al arkana yaslan ve buradaki mesajları tek tek sırasıyla oku. Ne ararsan var
Konu kilitli artık. Yorum yapmak istediğin yerler varsa genel yorum konusunda yazarsın
2022 - En Favori Üye 2022 | Çeyrek Final | 12.Adam vs Aserat
Bir Fav10 klasiği 'En Favori Üye' 2022, çeyrek final oylamaları ile devam ediyor. Oylamayla ilgili bilinmesi gereken temel kurallar: - Kendinize oy kullanabilirsiniz. - Kullanılan oy değiştirilemez veya silinemez, bunun bilincinde olup hatasız ve eksiksiz oyunuzu kullanın. - Forum içinde veya...fav10.net
Keyifli okumalar
Oku da büyü bana özet geç. @CervantesKeyifli okumalar
Etiket etme bırak orayı okusunOku da büyü bana özet geç. @Cervantes
Tmm tmm dur bırak terliği. Kapatmasam geliyordu, Füsun.Etiket etme bırak orayı okusun
İşte bu beee... Sen de olmasan napardım ben Zey... Yine Kadim Dost'una kıyamadı be...Düşündüm ve evet daha sana kıymaya hazır değilim…
Kadim dostumu desteklerdim dün eğer burda olsaydım…
Canım yoldaşlarımla yine pamuk gibi olduk. 😳 @MasacRE @Maskeli FedaiEvet zaten tüm olayların çıkış noktası o oldu... Sonra da önünü alamadık fark etmişsindir... Ama keyif aldım tüm mesajlardan ve güldüm baya yazarken...
Canım yoldaşlarım benim... Siz olmasanız goygoy yapanımız olmayacak... 😳😳😳 @MasacRE @Maskeli Fedai
Mesajları okurken ben:
Bu kadar kaliteli goygoy çok az gördüm ama sonlara doğru futbol konusu açıldığında açık vermeye başladınız bir Gs'li düşer de feneri destekleyecek kadar düşemez
Hoş geldin. Seni tam kaos çıkacağı an veya boş başlayacağı an burada olabileceğin bir forma sokmamız gerekiyor.