Geçmişi ben de hatırlıyorum ve @Maskeli Fedai yoldaşımın kalbimizde yaşadığını o dönem de söylemiştim. Evet kendisi Sabar muhabbeti ilk geçtiğinde burada yoktu ama onun da dediği gibi öncesinde de bizim gruplarımız vardı. Sen de detay olarak belirtmişsin zaten Sabar'a özel onu söylediğini. Ama biz yoldaşlar elbette buraya girdiğimizde bu özel birlikteliği her daim tutuyorduk içimizde, o zaman da şimdi de... Sonradan alma veya aramıza alma gibi bir şey değil yani burada mevzu, sen de biliyorsun bunu...destere’nin olduğu sıvacı grubuda yokmuydu çok goygoyunu yapardık.
Boşa çıkmıyor çünkü benim sözlerle benzer şeyler yazmışsın
Sana senden önce biz vardık gibi bir söylem söylemiyorum. Sabar zamanı olmadığını söyledim, sende aktif olmadığını doğruladın zaten.
Grupların değiştiğini mesajımda belirtmiştim. Yine aynı şeyi yazmışsın
Ve ek olarak, ilk arkadaşlarımı hatırlıyorum, 2015 Survivor’dan başka yere takılmazdım. Doğu, sürgünüm, Albay ve Bully ilk sohbet ettiklerimdi.
2016 yılında Survivor dışına çıktığımda @MEnes ile tanışmıştım ve ogünden bugüne devam eder sonrasında sohbet edilenler ortamlar değişti ama o hep vardı ve var olmaya devam ediyor
Onun dışında evet benimle ilgili söylediklerin yine geçmişi düşündürtüp duygulandırdı... Vaaay be dedirtti... Epey vakit geçmiş gerçekten de, yakında 7 yılı devireceğiz... Heeey gidi günler gey... Var olmaya devam ediyor ama devam edecek gibi bir cümle kuramadık... Aaah ah, geleceği bilemiyoruz işte...