Bu finali ist belediye başkanlığı seçimlerine benzetiyorum.
Bu finali ist belediye başkanlığı seçimlerine benzetiyorum.
Yok ya ne kaosu, @12.Adam benim canımdır.Allah'ım kaossss. Kaçırmadım bu sefer, patlamış mısırımı aldım ve takipteyim.
SABAR ekibi olarak etkinliği ayakta tuttuk resmen, kronlardan pay isteriz.Aaa son 58 dakika kalmış
Kaossuz bir etkinlik oldu diyebiliriz. Bir kaos olmuştu ama goygoy ile üstünü güzelce kapamıştık
Son saati girdik assolist olarak oyumu kullandım ve @12.Adam dedim @şerlok @Sherlock bir sıvacı yani artık sıvacıların sıva yapan yerlerinin tutulması lazım, malalarına el konmalı o yüzden onu seçmedimAaa son 58 dakika kalmış
Kaossuz bir etkinlik oldu diyebiliriz. Bir kaos olmuştu ama goygoy ile üstünü güzelce kapamıştık
Kesinlikle sizin emeğiniz fazlasıyla var. Hem genel yorum konusu hem bu konu hem de diğer kaoslu dediğimiz konu aldı başını gittiSABAR ekibi olarak etkinliği ayakta tuttuk resmen, kronlardan pay isteriz.
Oy verdiğin esnada biri daha oy vermiş ikiniz aynı anda oy vermişsiniz. Daha az önce 32 Oya sahiptik ikimizde farklı isimlere oy verdiğiniz için oranlar aynı kalmış yüzdelik olarak
İnanayım mı?Yok ya ne kaosu, @12.Adam benim canımdır.
Aaa son 58 dakika kalmış
Ayol saf mısın deccale inanılır bunlara güven olmazİnanayım mı?
Sen @serhatt a inanıyor musun?Ayol saf mısın deccale inanılır bunlara güven olmaz
Öyle bişi olması için beynimi aldırmış olmam lazımSen @serhatt a inanıyor musun?