2022 En Favori Üye 2022 | Büyük Final | 12.Adam vs Sherlock

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi üye En Favori Üye 2022 olsun?

• 12.Adam

Oy: 21 61.8%
  • Sherlock

Oy: 13 38.2%

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yoldaşı finale çıkmışken destekleyeceği yerde dış mihrakların oyununa gelerek, demediğini bırakmayan hain adam mı diyor bunu... Bir kere de kendinle çelişme be adam... @MasacRE @Maskeli Fedai
Öyle ölmez füze at Şerlok beyciğim... Ama yoldaşlarını satıp yarı yolda bırakan adama edilecek muamele de tam olarak budur cidden... @Maskeli Fedai @MEnes
------

Bu leş kesin sana oy vermedi sayın Gs'li dostum.. @MasacRE

Bu kadar ileri gitmiş olamazsın... @MEnes
Kendisi yıllardır aramıza saklanan bir ajanmış adeta baksanıza. Ben bu saatten sonra her şeyi beklerim bu adamdan canım yoldaşlarım... @MEnes

Tabi ki de gittim... Son yaptığın şeyden sonra bir de aksini mi bekliyordun... Leş herif seni... Sen neyi hak ediyorsan onu yaşıyorsun... @MasacRE @Maskeli Fedai

Sayın Gs'li dostum bunu hak etmedi be.. @MasacRE @MEnes

Bu mesaj olmamışı hak ediyor, sonunda başardın... Kendine olmamış da attırdın, hain herif... @MasacRE @Maskeli Fedai
Bu kadarını da beklemezdim. Kanım dondu canım yoldaşlarım. Kendisi hakkında gerekli işlemleri başlatalım derim artık. Bu herifin artık aramızda barınma şansı yok. Biz atacağız onu mecbur çünkü bu utanmaz herif kendi gitmeyi de bilmez...

Sen zaten buna bahane arayacak bir adamsın, bırak şimdi birbirimizi kandırmayalım... Herkesi kandırabilirsin ama beni asla kandıramazsın hain herif... @MasacRE @Maskeli Fedai
Bu kadarını da beklemezdim. Kanım dondu canım yoldaşlarım. Kendisi hakkında gerekli işlemleri başlatalım derim artık. Bu herifin artık aramızda barınma şansı yok. Biz atacağız onu mecbur çünkü bu utanmaz herif kendi gitmeyi de bilmez...
O zaman başlıyoruz, geçin tabutun başına canım yoldaşlarım... @Maskeli Fedai

Celebrate Rest In Peace GIF by Jason Clarke

Ben her şeyi şeffaf yaparım, senin gibi kapalı kapılar ardında leşlikler yapmam, iftiralara devam ederek seviyenizi belli ediyorsunuz tekrar ve tekrar...
Bu mesaj da ispatıdır.. Cezalandırın şunu.. @Sherlock

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...