2022 En Favori Üye 2022 | Büyük Final | 12.Adam vs Sherlock

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi üye En Favori Üye 2022 olsun?

• 12.Adam

Oy: 21 61.8%
  • Sherlock

Oy: 13 38.2%

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesajlara geç geri dönüyor, hatta hiç geri dönmüyor olabilirim lakin dostlarım, yoldaşlarım, paydaşlarım çağırdığı an orada olurum. :A Ki çağırıldığım zaman da geç kalabilirim, adaşım iyi bilir... @MEnes @MasacRE @Maskeli Fedai
ee tamam iste sizinle alakali kendi aranizda olan birseymis. Benlik bir durum yokmus :A
benim önemli mevzularda hayalet olmustun cünkü :A Kendi basima birseylerin üstesinden gelip geri döndük meydana...

Adaşını çözmeye çalışırım ama bu çok zor... :A @Sherlock
------

@Dosi ben çağırdığım zaman kaplumbağa modundadır. :A
Sana özel bir şey değil, genel bir geç kalma problemimiz mevcut. :A @MEnes
ee tamam iste sizinle alakali kendi aranizda olan birseymis. Benlik bir durum yokmus :A
benim önemli mevzularda hayalet olmustun cünkü :A Kendi basima birseylerin üstesinden gelip geri döndük meydana...
Ne zaman hayalet oldum Dosi hanım? 😱

Sana özel bir şey değil, genel bir geç kalma problemimiz mevcut. :A @MEnes

Ne zaman hayalet oldum Dosi hanım? 😱
oooo defalarca ama dur bir örnek vereyim: twitter desem? :A bu arada benim hesap ucmus. Kurtaramadik. Tüm o goygoylar Sabar muhabbetleri hersey ucup gitmis. Foruma dönünce oraya giris yapip aktif etmeyi unutmusum 1 ay ve sonuc... @MEnes

Adaşın senin kadar geç kalmıyor o sana mahsus bir problem. :A

Genellikle hep casper gibi dolaşıyor. :A @Dosi
Öyle zaten, adaşım geç kalmaz. :A @MEnes
oooo defalarca ama dur bir örnek vereyim: twitter desem? :A bu arada benim hesap ucmus. Kurtaramadik. Tüm o goygoylar Sabar muhabbetleri hersey ucup gitmis. Foruma dönünce oraya giris yapip aktif etmeyi unutmusum 1 ay ve sonuc... @MEnes
Geç de olsa dönmüşümdür hep. :A O muhabbetler nasıl gider ya. :( Yenisi gelecek mi peki? @MEnes

Twitter mı o da neymiş? :A dedi @Sherlock şimşiri

Benimde hesap var ama tık yok. Herkes ben mi? :A

Öyle zaten, adaşım geç kalmaz. :A @MEnes

Geç de olsa dönmüşümdür hep. :A O muhabbetler nasıl gider ya. :( Yenisi gelecek mi peki? @MEnes
hic bir zaman dönmedin, atma... simdi burda birseyler yazardimda gerek yok :A son noktayi koymustum o muhtesem baslikli konusma kutusunda :A
yenisi belki gelmistir ama geri dönüsler yapmayanlarin artik orda yeri yoktur belki de... @MEnes

vay be, etkinligin sonuna geldik. iki isim yakin oldugum isimler.
Hangisi kazanirsa ayni oranda mutlu olacagim. Ikinizde bundan sonraki En Favori Üye konularinin tarihcesine an itibari ile adinizi yazdiniz @12.Adam @Sherlock
umarim esit oy ile ikinizde kazanirsiniz :Z
Sen etkinlik yapma artık bu nasıl final 🤮🤮
20221129_084409.jpg

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
  • Güldürdün
  • Harika
Reactions: Dosi and 12.Adam
bu arada diger konulara göre final turunun süresi 3 gün. Umarim iyi bir katilim olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...