Neden öyle sen mi kurcalıyorsun?baslangici ile anket süresi farkli oluyor. ben saat olarak ayar yaptim Cuma sizin saat ile 19.23 gibi bitecek
Neden öyle sen mi kurcalıyorsun?baslangici ile anket süresi farkli oluyor. ben saat olarak ayar yaptim Cuma sizin saat ile 19.23 gibi bitecek
2 gün bile cok uzun olabiliyor. 3 gun olmasindan bir kac saat daha az sadeceNeden öyle sen mi kurcalıyorsun?
2.5 gün2 gün bile cok uzun olabiliyor. 3 gun olmasindan bir kac saat daha az sadece
bi de kendime göre ayarliyorum tabiki. Müsaitlik durumuma bakiyorum.
yok öyle olsa Cuma sabahi bitmeliydi sadece 2 bucuk saat az 3 gün olmasina2.5 gün
Ben bilmem mikasa hanım bilir.yok öyle olsa Cuma sabahi bitmeliydi sadece 2 bucuk saat az 3 gün olmasina
benim kagit isleri ile ugrasma saatim geldi arada bakinir ama geceye dogru mesajlar yazarim. Haydi görüsürüz.Ben bilmem mikasa hanım bilir.
@Angelica finale kalsa arkadaş grubu desteğe gelirdi reytingi kaçırdın @The_Erinch @Yakamoz-Asi @serhatt @Alos @Özgür @mrt-06 @cookies @12.Adam @DarkLegenD @Zeyno @Maskeli Fedai @Emre Ozansoybu arada diger konulara göre final turunun süresi 3 gün. Umarim iyi bir katilim olur.
Sana kolay gelsin.Fas finale çıktı.benim kagit isleri ile ugrasma saatim geldi arada bakinir ama geceye dogru mesajlar yazarim. Haydi görüsürüz.
bakalim geldigimde kac oy gelmis olacak
Yine 1895671893 tane etiket atılmış hepsine tek tek cevap vermeye üşendim elbette... Ben yaşlı ve yorgun bir insanım... Yukarıdaki muhabbet elbette adaşımın leşlikleri benim mükemmelliğim üzerine kurulu bir muhabbet... Kendisi yalnız değilsin falan der ama hep yalnız bırakır ve hep geç kalır ve hep bekletir... Ama ben her zaman dakik bir insanımdır... Her şeyi zamanında yaparım... (Ben buraya kendimi bu kadar övmeye gelmemiştim ama niye böyle oldu anlamadım...)hic bir zaman dönmedin, atma... simdi burda birseyler yazardimda gerek yok son noktayi koymustum o muhtesem baslikli konusma kutusunda
yenisi belki gelmistir ama geri dönüsler yapmayanlarin artik orda yeri yoktur belki de... @MEnes
Vur vur inlesin... @Dosi dinlesin...Yine 1895671893 tane etiket atılmış hepsine tek tek cevap vermeye üşendim elbette... Ben yaşlı ve yorgun bir insanım... Yukarıdaki muhabbet elbette adaşımın leşlikleri benim mükemmelliğim üzerine kurulu bir muhabbet... Kendisi yalnız değilsin falan der ama hep yalnız bırakır ve hep geç kalır ve hep bekletir... Ama ben her zaman dakik bir insanımdır... Her şeyi zamanında yaparım... (Ben buraya kendimi bu kadar övmeye gelmemiştim ama niye böyle oldu anlamadım...)
Onun dışında diğer sohbetler için ise elbette adaşıma o kapılar kapalı gibi şu aşamada... Ben her daim buralardaydım ama Leşdaşım çok hayalet oldu... Ben de şahidim bunlara... Eğri oturup doğru konuşmak lazım adaşım, az hainlik yapmadın şimdi...
Paramparçayım...hic bir zaman dönmedin, atma... simdi burda birseyler yazardimda gerek yok son noktayi koymustum o muhtesem baslikli konusma kutusunda
yenisi belki gelmistir ama geri dönüsler yapmayanlarin artik orda yeri yoktur belki de... @MEnes
Bu konuda da beni paramparça etmiş... @MasacRE @Maskeli FedaiYine 1895671893 tane etiket atılmış hepsine tek tek cevap vermeye üşendim elbette... Ben yaşlı ve yorgun bir insanım... Yukarıdaki muhabbet elbette adaşımın leşlikleri benim mükemmelliğim üzerine kurulu bir muhabbet... Kendisi yalnız değilsin falan der ama hep yalnız bırakır ve hep geç kalır ve hep bekletir... Ama ben her zaman dakik bir insanımdır... Her şeyi zamanında yaparım... (Ben buraya kendimi bu kadar övmeye gelmemiştim ama niye böyle oldu anlamadım...)
Onun dışında diğer sohbetler için ise elbette adaşıma o kapılar kapalı gibi şu aşamada... Ben her daim buralardaydım ama Leşdaşım çok hayalet oldu... Ben de şahidim bunlara... Eğri oturup doğru konuşmak lazım adaşım, az hainlik yapmadın şimdi...
Biz hak edene hak ettiğini veririz tüm şeffaflığı ile... O yüzden ağlama artık... @MasacRE @Maskeli Fedai
@Sherlock un emziğini ver de sussun... @MasacRE @Maskeli FedaiBiz hak edene hak ettiğini veririz tüm şeffaflığı ile... O yüzden ağlama artık... @MasacRE @Maskeli Fedai
Ben kendisine gerekenleri her daim yapıp dersini vermişimdir... Bundan emin olabilirsin...
Şuan oldum...Ben kendisine gerekenleri her daim yapıp dersini vermişimdir... Bundan emin olabilirsin...
Sen bu işe karışma, yanarsın...
Paramparça olmaya hız kesmeden devam ediyorum... @MasacRE @Maskeli FedaiBiz hak edene hak ettiğini veririz tüm şeffaflığı ile... O yüzden ağlama artık... @MasacRE @Maskeli Fedai
Sen bu basit cümlelerle benim hışmımdan kaçabileceğini mi sanıyorsun... Ben bir kere bu moda girdim mi asla durmam biliyorsun bunu... @MasacRE @Maskeli FedaiSen bu işe karışma, yanarsın...
Paramparça olmaya hız kesmeden devam ediyorum... @MasacRE @Maskeli Fedai
Biz hak edene hak ettiğini veririz tüm şeffaflığı ile... O yüzden ağlama artık... @MasacRE @Maskeli Fedai
Yazık... Çok yazık cidden. Şerlok beyciğime edilen bu sözler beni de derinden yaraladı. Burada canımız yoldaşımız finale çıkmış. Sen ona destek olacağın yerde yoldaşımıza karşı cephe alıp dış mihrakları sevindiriyorsun şu anda. Aferin sana... @Maskeli FedaiSen bu işe karışma, yanarsın...
Paramparça olmaya hız kesmeden devam ediyorum... @MasacRE @Maskeli Fedai