2022 En Favori Üye 2022 | Büyük Final | 12.Adam vs Sherlock

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi üye En Favori Üye 2022 olsun?

• 12.Adam

Oy: 21 61.8%
  • Sherlock

Oy: 13 38.2%

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle zaten, adaşım geç kalmaz. :A @MEnes

Geç de olsa dönmüşümdür hep. :A O muhabbetler nasıl gider ya. :( Yenisi gelecek mi peki? @MEnes

hic bir zaman dönmedin, atma... simdi burda birseyler yazardimda gerek yok :A son noktayi koymustum o muhtesem baslikli konusma kutusunda :A
yenisi belki gelmistir ama geri dönüsler yapmayanlarin artik orda yeri yoktur belki de... @MEnes
Yine 1895671893 tane etiket atılmış hepsine tek tek cevap vermeye üşendim elbette... Ben yaşlı ve yorgun bir insanım... :A Yukarıdaki muhabbet elbette adaşımın leşlikleri benim mükemmelliğim üzerine kurulu bir muhabbet... Kendisi yalnız değilsin falan der ama hep yalnız bırakır ve hep geç kalır ve hep bekletir... Ama ben her zaman dakik bir insanımdır... Her şeyi zamanında yaparım... :A (Ben buraya kendimi bu kadar övmeye gelmemiştim ama niye böyle oldu anlamadım...)

Onun dışında diğer sohbetler için ise elbette adaşıma o kapılar kapalı gibi şu aşamada... Ben her daim buralardaydım ama Leşdaşım çok hayalet oldu... Ben de şahidim bunlara... Eğri oturup doğru konuşmak lazım adaşım, az hainlik yapmadın şimdi... :A

Yine 1895671893 tane etiket atılmış hepsine tek tek cevap vermeye üşendim elbette... Ben yaşlı ve yorgun bir insanım... :A Yukarıdaki muhabbet elbette adaşımın leşlikleri benim mükemmelliğim üzerine kurulu bir muhabbet... Kendisi yalnız değilsin falan der ama hep yalnız bırakır ve hep geç kalır ve hep bekletir... Ama ben her zaman dakik bir insanımdır... Her şeyi zamanında yaparım... :A (Ben buraya kendimi bu kadar övmeye gelmemiştim ama niye böyle oldu anlamadım...)

Onun dışında diğer sohbetler için ise elbette adaşıma o kapılar kapalı gibi şu aşamada... Ben her daim buralardaydım ama Leşdaşım çok hayalet oldu... Ben de şahidim bunlara... Eğri oturup doğru konuşmak lazım adaşım, az hainlik yapmadın şimdi... :A
Vur vur inlesin... @Dosi dinlesin... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and MEnes
hic bir zaman dönmedin, atma... simdi burda birseyler yazardimda gerek yok :A son noktayi koymustum o muhtesem baslikli konusma kutusunda :A
yenisi belki gelmistir ama geri dönüsler yapmayanlarin artik orda yeri yoktur belki de... @MEnes
Paramparçayım...

Bu konuda da beni paramparça etmiş... @MasacRE @Maskeli Fedai

Biz hak edene hak ettiğini veririz tüm şeffaflığı ile... O yüzden ağlama artık... @MasacRE @Maskeli Fedai

Sen bu işe karışma, yanarsın...

Paramparça olmaya hız kesmeden devam ediyorum... @MasacRE @Maskeli Fedai
Yazık... Çok yazık cidden. Şerlok beyciğime edilen bu sözler beni de derinden yaraladı. Burada canımız yoldaşımız finale çıkmış. Sen ona destek olacağın yerde yoldaşımıza karşı cephe alıp dış mihrakları sevindiriyorsun şu anda. Aferin sana... @Maskeli Fedai

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...