Tamam şimdi anladım... Ahahahaha toprakların üstüne de mermerden mezar taşı yapmışsındır.AA yanlış anladın, asıl mekan derken anket konuları demek istemiştimdiss atabileceğim en iyi mekan diye
Diğer mevzu kapandı üstüne toprak attık artık![]()
Tamam şimdi anladım... Ahahahaha toprakların üstüne de mermerden mezar taşı yapmışsındır.AA yanlış anladın, asıl mekan derken anket konuları demek istemiştimdiss atabileceğim en iyi mekan diye
Diğer mevzu kapandı üstüne toprak attık artık![]()
Seninle her bu muhabbette 3 kat beton atıp duruyorumTamam şimdi anladım... Ahahahaha toprakların üstüne de mermerden mezar taşı yapmışsındır.Diss atabileceğin mekan arasan rahat rahat bulursun onlarda sıkıntı yok.
![]()
Betonları kırmak mesele değil biz inşaatçıyız özel kırıcı getirtir açarız orayı tekrardan...Seninle her bu muhabbette 3 kat beton atıp duruyorum
Artık disse iyi alıştın ha. İçten içe çok yemeyi istemektesin belli![]()
Ah doğru inşaat işindeydin 🤦 ama isteseydin çok çok önce yapardın geçti artıkBetonları kırmak mesele değil biz inşaatçıyız özel kırıcı getirtir açarız orayı tekrardan...
Sayende alıştım ama yine de pek hoşuma gittiği söylenemez...(Belki de gidiyor
)
Bilemiyorum artık, neyin ne olduğunu nasıl olduğunu ancak MEnes'in beyni bilir...Ah doğru inşaat işindeydin 🤦 ama isteseydin çok çok önce yapardın geçti artık
İşte bu be parantez reis doğruları haykırmış
Sana ilk zamanlarda zamanla alışırsın seversin demiştim. Oluyor gliba![]()
Hiç çırpınma diyorsunaaa son dakikada mı 😱 senin teeeeee Ocak ayından beri kapmam gerekirdi
Sen kendşni hiç zorlama. Sonuncu olmaktan başka çaren yok
Anket oylarında benden farklı oy kullandığın kısımlara diss atayım bari. Bire bir aynı rakamda olma![]()
Aynen, yorulmaHiç çırpınma diyorsun![]()
MEnes'in keyfi bilir olarak okudum ve zaten de öyle davranmaktasın ama artık MEnes değil, Dosi'nin keyfi bilirBilemiyorum artık, neyin ne olduğunu nasıl olduğunu ancak MEnes'in beyni bilir...İş işten geçti mii geçmedi miii bilinmez...
Parantez reis bazen de fake atıyor ama her zaman doğruları haykırmıyor. Bunlara şahit olduğumuz oldu geçmişte...![]()
Dislerin kıymetini bilmiyor@MEnes senin yerinde olmayı çok istiyor, kanı donuyor onun diss yedikçe![]()
Bari sıfırda kalmayalımAynen, yorulmaben sana anketli etkinliklerde bir kaç tane fırlatırım
![]()
Aynen. Benim de işime gelmezBari sıfırda kalmayalım![]()
Bende forum konularında değişik fikir ayrılıklarında bulunduklarıma sataşayım diss yollarlarAynen. Benim de işime gelmezgün içinde halederim
![]()
@Angelica onun damarına basBende forum konularında değişik fikir ayrılıklarında bulunduklarıma sataşayım diss yollarlar![]()
Zaten ilk o diss yollamıştı dizi konularında çok fikir değişikliği bulunuyor o açıdan uygun fikir,ayrıca survivor konusunda da diss yiyebilirim o Barışı tutuyordu@Angelica onun damarına bas![]()
Survivor bitti, eski etkisi yok. Ben bir sürü diss yedim ondan yarışma esnasındaZaten ilk o diss yollamıştı dizi konularında çok fikir değişikliği bulunuyor o açıdan uygun fikir,ayrıca survivor konusunda da diss yiyebilirim o Barışı tutuyordu![]()
Ahahahaha tamam be dediğin gibi olsun Dosi'nin keyfi bilsin.MEnes'in keyfi bilir olarak okudum ve zaten de öyle davranmaktasın ama artık MEnes değil, Dosi'nin keyfi bilir![]()
Evet maalesefAhahahaha tamam be dediğin gibi olsun Dosi'nin keyfi bilsin.MEnes'in keyfi yeterince bildi zaten şu zamana kadar...
![]()
Vaay be sana hak verdiğim mesajda bile bana olmamış attın demek...Evet maalesef![]()
O mesajda pişkinlik ve oh olsun demişlik sezdim ondanVaay be sana hak verdiğim mesajda bile bana olmamış attın demek...![]()
Hiç de pişkinlik içermiyordu, come ooon ben öyle bir insan mıyım.O mesajda pişkinlik ve oh olsun demişlik sezdim ondan![]()