Emre Ozansoy
Moderatör
Onu değil ya sanki ben gelince Şerlok elendi gibi oldu ya onu diyorumHerşey bir 🦋 etkisi oldu. Konuya yazdın nerden bakılıyor deyip sonra hop yarışmacı kadrosuna eklendin
Yok yok bizde öyle şeyler olmadı hiç. Herkese etiket istenmesin şimdi@Dosi 1.ye etiket verilecek mi?
@Sherlock 'un 56 dakikası var daha. Atmazsa bye bye senle alakası yokOnu değil ya sanki ben gelince Şerlok elendi gibi oldu ya onu diyorum
Yahu hangi birini sayayım ?
Kanal sayfası yok
Diss sayısı yok
Bildirimlerde cevap verene kadar süründürüyorsun bizi
Bir şey yazarken cevap gelince aha şimdi modunda cevap geliyor diyorum
Şimdi artılara geçersem fazla sıvarım ve sığmaz buralara. Hazır sana laf atarken öyle kalsın biraz yoksa seni.. aman susayım 🤐 Sıvama zamanı değil
Onu değil ya sanki ben gelince Şerlok elendi gibi oldu ya onu diyorum
@Sherlock 'un 56 dakikası var daha. Atmazsa bye bye senle alakası yok
Bu gidişle @Tolstoyevski ile bir olup kanalı elimden almanızdan korkuyorum 😱 önüme serilen her kağıdı defalarca okuyacağım imzalamak içlnAfişte payımız var, kanalın çok gizli ortaklarından birisiyim, ortağımla aramızdaki ortaklığı zaten herkes bilir... Yani bu programın gerçekten bensiz olabileceğine inandınız mı Aykut hocam, sizden beklemezdim...
Çünkü bayram telaşımdan sonra sizi bekleyen 170 civari erkek oyuncu anketi var onları yarılamadan Diss Savaşları bölümü ile ilgilenemem@Dosi açıklama tarihi neden bu kadar geç turşusunu mu kuracağın sonuçların
Tamam anladık moderatör oldun işin yoğunÇünkü bayram telaşımdan sonra sizi bekleyen 170 civari erkek oyuncu anketi var onları yarılamadan Diss Savaşları bölümü ile ilgilenemem
Kaçırdım bu keyifli yarışmayı...@MasacRE ve @MEnes ikisi benle birlikte bu yarışmanın en önemli mimarları. Aramızdaki sohbetten dolayı oluşmuştu yarışma. Henüz diss sayılarını ulaştırmadılar ve onları yarışma dışı yapmam imkansız.
Kendileri bugün giremezlerse ileriki günlerde bana böyle bir SS atmak zorundalar. 31 Temmuz sonrası diss sayıları geçerli olmayacak çünkü. (@Sherlock bu senin için geçerli değil. Bugün planladığın gibi at )
@MasacRE @MEnes Ağustos'ta yollarsanız bu şekilde istiyorum özelden:
Ekli dosyayı görüntüle 90416
Bu arada @Gerekli24 defalarca hatırlattım. Yarışmada olmak istiyorsan artık ulaştır Diss Sayılarını BUGÜN!
MaalesefKaçırdım bu keyifli yarışmayı...
Çözeriz o işi şu bildirimleri hızlıca halledeyim de.Maalesef
Vaktin varsa bari diss sayını yazda tabloya ekliyeyim. Daha hafta tamamlanmadı nede olsa 😊 ve konuya tepki