Zey TV Diss Savaşları 10. Bölüm (Yaz Özel Başvuruları) Sonuçlar 10-12 Ağustos'ta 🍒

Ben yarışmada yokum ki zaten :A
Belki olursun :A şimdi olmasa bile Ağustostan itibaren hepimiz 0 oluyoruz ve yılbaşına kadar nekadar toplarsak o rakamlar yarışacak :A
Belki yılbaşında olurum diyorsan şuankini kayıt ederiz :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Belki olursun :A şimdi olmasa bile Ağustostan itibaren hepimiz 0 oluyoruz ve yılbaşına kadar nekadar toplarsak o rakamlar yarışacak :A
Belki yılbaşında olurum diyorsan şuankini kayıt ederiz :A
Yılbaşında olurum da :A Yılbaşında olursam ağustos-ocak arasına bakmayacak mısınız zaten? :A O yüzden şimdiki sayımın bilinmesinin bir önemi yok :D

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Yılbaşında olurum da :A Yılbaşında olursam ağustos-ocak arasına bakmayacak mısınız zaten? :A O yüzden şimdiki sayımın bilinmesinin bir önemi yok :D
Yeni katılacaklar için toplam kategorimizde oluyor ama 11. Bölümde olacaksan şimdiden seni listeye alma adına ekleyelim ki yılbaşında 'Ağustosta bu kadar diss vardı ve şimdi bu kadar üstüne katmış' diyebileyim :A

• Güldürdün
Yeni katılacaklar için toplam kategorimizde oluyor ama 11. Bölümde olacaksan şimdiden seni listeye alma adına ekleyelim ki yılbaşında 'Ağustosta bu kadar diss vardı ve şimdi bu kadar üstüne katmış' diyebileyim :A
Ekle bari pek anlamadım ama editleyim :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
An itibari ile 15 yarışmacımız oldu. Artık 2021'de ki bölümde yeni yarışmacı almayız. bu yarışmacılardan 10 tanesi kaybolsada yeterli sayı var :A
Bir zamanlar zaten 3 kişi ile başlamıştık :A

@xdragxx ile kadro tamamlandı.
Temmuz ayını iyi bitirdik 😎
akiyor-bu-aksam-masallah_1105082.jpg

• Beğendim
Aykut hocamın diss sayısını ifşalama fikri, çık aklımdan... @xdragxx
Sorun değil. O kemik kadro kısmında değil, toplama eklenecek, sadece yılbaşında kemik kadroda olabilmek için gerekli rakamlar :A senin zaman daralıyor. Bu gidişle bir rakipten kurtuluruz :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
  • Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Dosi and xdragxx
Hocam kendisi benden bezmiş, paramparçayım...
Yahu hangi birini sayayım ? :A
Kanal sayfası yok
Diss sayısı yok
Bildirimlerde cevap verene kadar süründürüyorsun bizi :A
Bir şey yazarken cevap gelince aha şimdi modunda cevap geliyor diyorum :A

Şimdi artılara geçersem fazla sıvarım ve sığmaz buralara. Hazır sana laf atarken öyle kalsın biraz :A :A yoksa seni.. aman susayım 🤐 Sıvama zamanı değil :A

• Harika
Reactions: Sherlock