Evet öyle birisin, hem de fazlasıylaHiç de pişkinlik içermiyordu, come ooon ben öyle bir insan mıyım.))
Evet öyle birisin, hem de fazlasıylaHiç de pişkinlik içermiyordu, come ooon ben öyle bir insan mıyım.))
KatılabilirimKonulara asla diss istemem. İyiki atmadın
@eskici eski yarışmcımız olarak yeniden katılmak istermisim?(konuya tepki bırak üzücü diss ve şaşırma ifadesi hariç
)
Güzel. Zaten Survivor'da bol yemişsindirKatılabilirim![]()
Doğru
Olmamış at bari niye üzücü atıyorsunDoğrubir keresinde çok fazla bonkör davranmıştın.
Bende bir ara nasiplendim ama onlar kadar değil :S
Tamam be, bana attığın onlarca dissin yerine 1 tane de biz atalımOlmamış at bari niye üzücü atıyorsun![]()
Sana çok diss atmamışımdır herhalde yaTamam be, bana attığın onlarca dissin yerine 1 tane de biz atalım![]()
![]()
Bir keresinde yine çoşmuştun, o ara seni bir konuma etiketlemiştim, birazda burda stres at demiştimSana çok diss atmamışımdır herhalde ya![]()
Evet hatırladım şimdiBir keresinde yine çoşmuştun, o ara seni bir konuma etiketlemiştim, birazda burda stres at demiştimBu Şarkı Benim'de elendiğin gündü galiba
![]()
Tabiki. Diss almak için çabalıyorum hepEvet hatırladım şimdio zaman baya diss atmıştım sana da ama sen istemiştin
![]()
Atiye’yi bitirdin miTabiki. Diss almak için çabalıyorum hepson zamanlarda Survivor'da iyi kaptım
![]()
2019'dan bu yana hiç mi diss kapmadın?Hacı futbol bitti. E forumda siyasette yok. Bana buradan ekmek çıkmaz.![]()
Ben orada da doğruları yazdığım için çok az diss aldım.2019'dan bu yana hiç mi diss kapmadın?biz Survivor'da ve etkinliklerde bol kaptık
![]()
Son bölümler çok kötü ya kaçıncı bölümdesin de hala beğeniyorsunÇok az kaldısu gibi akıp gidiyor
![]()
50 civari dissin varsa tüm zamanların diss sayısına alabilirizBen orada da doğruları yazdığım için çok az diss aldım.![]()
Son bölümSon bölümler çok kötü ya kaçıncı bölümdesin de hala beğeniyorsun![]()
İlginçSon bölüm![]()