Zey TV Diss Savaşları 10. Bölüm (Yaz Özel Başvuruları) Sonuçlar 10-12 Ağustos'ta 🍒

Çoooooook :bhr:
Abartma tepeleri değil ama sondan 2. olmaktan kurtulursun inşallah :A :A
Ahahaha nasıl da seviniyor benim sonuncu olmamama. :A Gerçi son yarışmada yine senin yüzünden sonuncu olamamıştım, burada heralde iyice yukarılarda olurum... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ahahaha nasıl da seviniyor benim sonuncu olmamama. :A Gerçi son yarışmada yine senin yüzünden sonuncu olamamıştım, burada heralde iyice yukarılarda olurum... :A
Ee sen programın temel taşlarından birisin. Seni yarışmada tutmak için biraz yardımcı olmam gerekiyordu :A
@Turkuazz dururken sana sonunculuk olmaz zaten. En son bölümde en yakın rakibin Deniz'di ama o da katıldığı yarışmalarda bol diss yedi. Umarım yenilerden senden daha az diss yemişler olur.
Bu ara biraz beni kızdırda yine bi sürü diss atayım sana :A

• Güldürdün
Reactions: Turkuazz and MEnes
Ee sen programın temel taşlarından birisin. Seni yarışmada tutmak için biraz yardımcı olmam gerekiyordu :A
@Turkuazz dururken sana sonunculuk olmaz zaten. En son bölümde en yakın rakibin Deniz'di ama o da katıldığı yarışmalarda bol diss yedi. Umarım yenilerden senden daha az diss yemişler olur.
Bu ara biraz beni kızdırda yine bi sürü diss atayım sana :A
Senin de kendine göre haklı olduğun yerler var elbette, bir şey diyemiyorum bu konuda. :A Kesinlikle, şu ortamda sonuncu olmam pek mümkün değil @Turkuazz varken... :A Yenilerden muhakkak benden az diss yiyenler çıkar ya, kendimi hiç sondan 2. görmüyorum... :A Bu ara yolculuk telaşı, hazırlıklar falan bilemiyorum pek fırsat bulamayabilirim. :A

• Güldürdün
Reactions: Turkuazz and Dosi
Senin de kendine göre haklı olduğun yerler var elbette, bir şey diyemiyorum bu konuda. :A Kesinlikle, şu ortamda sonuncu olmam pek mümkün değil @Turkuazz varken... :A Yenilerden muhakkak benden az diss yiyenler çıkar ya, kendimi hiç sondan 2. görmüyorum... :A Bu ara yolculuk telaşı, hazırlıklar falan bilemiyorum pek fırsat bulamayabilirim. :A
Nezaman geri dönüyorsun? (Belki kalırsın orda :A ) daha bi 2-3 haftalık sürecimiz var. Bir ara elbet fırsat bulup fırlatırım bir kaç tane :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Nezaman geri dönüyorsun? (Belki kalırsın orda :A ) daha bi 2-3 haftalık sürecimiz var. Bir ara elbet fırsat bulup fırlatırım bir kaç tane :A
Bu Perşembe gidiyorum 15 16 Ağustos gibi döneceğim kısmetse. :A (Kalma işini karıştırma, işler yine karışık her zamanki gibi... :A ) Bazı aksiyonlar olacak zaten, olmaması imkansız... :A Fırlatırsın fırlatırsın, sen kaçırmazsın böyle şeyleri zaten... :A

• Güldürdün
Bu Perşembe gidiyorum 15 16 Ağustos gibi döneceğim kısmetse. :A (Kalma işini karıştırma, işler yine karışık her zamanki gibi... :A ) Bazı aksiyonlar olacak zaten, olmaması imkansız... :A Fırlatırsın fırlatırsın, sen kaçırmazsın böyle şeyleri zaten... :A
Bayada kalacakmışsın, ben de eski mesajlarında gözden kaçırdıklarımı hakediyorsa atarım diss :A
Diğer kısım içinde hayırlısı diyelim :A

• Güldürdün
Hayırlı olsun yarışman güzel eğlenceli bir şey olacak belli.

• Beğendim
Bayada kalacakmışsın, ben de eski mesajlarında gözden kaçırdıklarımı hakediyorsa atarım diss :A
Diğer kısım içinde hayırlısı diyelim :A
Ben gittim mi öyle kalıyorum, 2 hafta kesmiyor. :A 3 hafta tam fix yani tadında, sonuçta gezmeye vakit lazım di mi... :A İncele bakalım muhakkak diss hak edenler vardır. :A

Kesinlikle, başka diyecek bir şey yok zaten. :A

• Güldürdün
Ben gittim mi öyle kalıyorum, 2 hafta kesmiyor. :A 3 hafta tam fix yani tadında, sonuçta gezmeye vakit lazım di mi... :A İncele bakalım muhakkak diss hak edenler vardır. :A

Kesinlikle, başka diyecek bir şey yok zaten. :A
Senden de onay aldığıma göre sırf şu günlerin acısını çıkarmak için atarım :A kutlama konuları en uygun yer şuan :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Çok fazla diss alamıyorum ama biraz uğraşacağım diss almaya çalışacağım :A
aaa son dakikada mı 😱 senin teeeeee Ocak ayından beri kapmam gerekirdi :A
Sen kendşni hiç zorlama. Sonuncu olmaktan başka çaren yok :F
Anket oylarında benden farklı oy kullandığın kısımlara diss atayım bari. Bire bir aynı rakamda olma :A

• Güldürdün
Reactions: Turkuazz
Senden de onay aldığına göre sırf şu günlerin acısını çıkarmak için atarım :A kutlama konuları en uygun yer şuan :A
Atarsın biliyorum acımazsın, acıma duygun yok oluyor bu konuda sonuçta. :A Evet evet bakarız, yaparız diyip yazdığım mesajların sonuçları olumsuz olduğu için çok uygun diss atmaya... :A

• Güldürdün
Atarsın biliyorum acımazsın, acıma duygun yok oluyor bu konuda sonuçta. :A Evet evet bakarız, yaparız diyip yazdığım mesajların sonuçları olumsuz olduğu için çok uygun diss atmaya... :A
Şuan asıl mekan geldi aklıma :A
Geldi demi? 3 tane yedin hayırlı olsun :A
Anket kısımları da uygun :Z
Filmlerde de ters düşmüştük. Halederim onlarıda bir ara :A

• Güldürdün
Şuan asıl mekan geldi aklıma :A
Geldi demi? 3 tane yedin hayırlı olsun :A
Anket kısımları da uygun :Z
Filmlerde de ters düşmüştük. Halederim onlarıda bir ara :A
Benim de ara ara geliyor da bir türlü zincir kırılmıyor, kalıyor öyle. :A

Geldi geldi... Kanımı dondurdun yine... :A Malzeme var elinde kullan bakalım... :A

• Harika
Benim de ara ara geliyor da bir türlü zincir kırılmıyor, kalıyor öyle. :A

Geldi geldi... Kanımı dondurdun yine... :A Malzeme var elinde kullan bakalım... :A
AA yanlış anladın, asıl mekan derken anket konuları demek istemiştim :A diss atabileceğim en iyi mekan diye :A
Diğer mevzu kapandı üstüne toprak attık artık :A

• Güldürdün