Ahahaha nasıl da seviniyor benim sonuncu olmamama.Çoooooook
Abartma tepeleri değil ama sondan 2. olmaktan kurtulursun inşallah![]()
![]()
Ahahaha nasıl da seviniyor benim sonuncu olmamama.Çoooooook
Abartma tepeleri değil ama sondan 2. olmaktan kurtulursun inşallah![]()
![]()
Ee sen programın temel taşlarından birisin. Seni yarışmada tutmak için biraz yardımcı olmam gerekiyorduAhahaha nasıl da seviniyor benim sonuncu olmamama.Gerçi son yarışmada yine senin yüzünden sonuncu olamamıştım, burada heralde iyice yukarılarda olurum...
![]()
Senin de kendine göre haklı olduğun yerler var elbette, bir şey diyemiyorum bu konuda.Ee sen programın temel taşlarından birisin. Seni yarışmada tutmak için biraz yardımcı olmam gerekiyordu
@Turkuazz dururken sana sonunculuk olmaz zaten. En son bölümde en yakın rakibin Deniz'di ama o da katıldığı yarışmalarda bol diss yedi. Umarım yenilerden senden daha az diss yemişler olur.
Bu ara biraz beni kızdırda yine bi sürü diss atayım sana![]()
Nezaman geri dönüyorsun? (Belki kalırsın ordaSenin de kendine göre haklı olduğun yerler var elbette, bir şey diyemiyorum bu konuda.Kesinlikle, şu ortamda sonuncu olmam pek mümkün değil @Turkuazz varken...
Yenilerden muhakkak benden az diss yiyenler çıkar ya, kendimi hiç sondan 2. görmüyorum...
Bu ara yolculuk telaşı, hazırlıklar falan bilemiyorum pek fırsat bulamayabilirim.
![]()
Bu Perşembe gidiyorum 15 16 Ağustos gibi döneceğim kısmetse.Nezaman geri dönüyorsun? (Belki kalırsın orda) daha bi 2-3 haftalık sürecimiz var. Bir ara elbet fırsat bulup fırlatırım bir kaç tane
![]()
Bayada kalacakmışsın, ben de eski mesajlarında gözden kaçırdıklarımı hakediyorsa atarım dissBu Perşembe gidiyorum 15 16 Ağustos gibi döneceğim kısmetse.(Kalma işini karıştırma, işler yine karışık her zamanki gibi...
) Bazı aksiyonlar olacak zaten, olmaması imkansız...
Fırlatırsın fırlatırsın, sen kaçırmazsın böyle şeyleri zaten...
![]()
Teşekkürler ama bu zaten 2018'den beri var olan bir yarışma.10. bölüm olacak 😊Hayırlı olsun yarışman güzel eğlenceli bir şey olacak belli.
Yılda 2 kere yayınlanıyor artık ondandırBen ilk defa programın içeriğini okudum @Dosi
Ben gittim mi öyle kalıyorum, 2 hafta kesmiyor.Bayada kalacakmışsın, ben de eski mesajlarında gözden kaçırdıklarımı hakediyorsa atarım diss
Diğer kısım içinde hayırlısı diyelim![]()
Büyük başarısızlık9. Bölüme göre davran. Öncekiler sıfırlandı
İfşa etme diss sayını. Eğer 50 üstüyse sonuncu olmazsın![]()
@Turkuazz en son az disse sahipti. Ona diss atmaya kıyamıyorlar. En sonuncu olursa şaşırmam![]()
Senden de onay aldığıma göre sırf şu günlerin acısını çıkarmak için atarımBen gittim mi öyle kalıyorum, 2 hafta kesmiyor.3 hafta tam fix yani tadında, sonuçta gezmeye vakit lazım di mi...
İncele bakalım muhakkak diss hak edenler vardır.
Kesinlikle, başka diyecek bir şey yok zaten.![]()
aaa son dakikada mı 😱 senin teeeeee Ocak ayından beri kapmam gerekirdiÇok fazla diss alamıyorum ama biraz uğraşacağım diss almaya çalışacağım![]()
Atarsın biliyorum acımazsın, acıma duygun yok oluyor bu konuda sonuçta.Senden de onay aldığına göre sırf şu günlerin acısını çıkarmak için atarımkutlama konuları en uygun yer şuan
![]()
Şuan asıl mekan geldi aklımaAtarsın biliyorum acımazsın, acıma duygun yok oluyor bu konuda sonuçta.Evet evet bakarız, yaparız diyip yazdığım mesajların sonuçları olumsuz olduğu için çok uygun diss atmaya...
![]()
Benim de ara ara geliyor da bir türlü zincir kırılmıyor, kalıyor öyle.Şuan asıl mekan geldi aklıma
Geldi demi? 3 tane yedin hayırlı olsun
Anket kısımları da uygun
Filmlerde de ters düşmüştük. Halederim onlarıda bir ara![]()
AA yanlış anladın, asıl mekan derken anket konuları demek istemiştimBenim de ara ara geliyor da bir türlü zincir kırılmıyor, kalıyor öyle.
Geldi geldi... Kanımı dondurdun yine...Malzeme var elinde kullan bakalım...
![]()