Ben seyirci olayım kalp kırarımsss ben kışkırtam derken tatlısını falan beceremem konu yarışma oluncaTatlı damar basma olmalı yarışma için cezallık duruma gelme sen biraz düşün. Olmadı kadrolu seyircimiz olursun
Ben seyirci olayım kalp kırarımsss ben kışkırtam derken tatlısını falan beceremem konu yarışma oluncaTatlı damar basma olmalı yarışma için cezallık duruma gelme sen biraz düşün. Olmadı kadrolu seyircimiz olursun
Tamamdır. Zaten kemik kadromuz yeterli sayı ama yenilerede herzaman kapımız açıkBen seyirci olayım kalp kırarımsss ben kışkırtam derken tatlısını falan beceremem konu yarışma olunca
Düzenlendi yazısı nerede@Tolstoyevski konuya şimdi bak
Görmek istiyorsan ayarlarızDüzenlendi yazısı nerede
Rahatsız ediyordu böylesi daha iyi.
Ya ben afişi unuttum 😱Rahatsız ediyordu böylesi daha iyi.
İyi aklına geldi neyseki çoğu kişi görmeden, sen hatırlamasan biz hiç hatırlatmayacağız.Ya ben afişi unuttum 😱
@slhttnmtl kanal tanıtım konusundaydı, ben de bi bakayım konum nasıl görünüyor diye ve orda gördüm afişimiİyi aklına geldi neyseki çoğu kişi görmeden, sen hatırlamasan biz hiç hatırlatmayacağız.
Ben ne alakayım burada@slhttnmtl kanal tanıtım konusundaydı, ben de bi bakayım konum nasıl görünüyor diye ve orda gördüm afişimi
Seni bu konuya girerken gördüm bende girince programın afişi geldi aklıma bu arada konuma tepki bırakBen ne alakayım burada
Tamam bende bir an şaşırdımSeni bu konuya girerken gördüm bende girince programın afişi geldi aklıma bu arada konuma tepki bırak
👇
Zey TV - Kanal Kimliği ve Projeler Tanıtımı (Zey TV 🍒)
2 Haziran 2020 tarihinden itibaren kanalımız sizlerle . Müzik, TV dünyası, sinema ve spor programlarını barındıracağımız kanalımızda amacımız en çok izlenen değil en kaliteli, öğretici ve eğlendiren programlar sunmak olacaktır. Kanalımızın tanıtım videosu: Kanalımızda şimdilik yer alacak...fav10.net
Kanal tanıtıma değil şuanki Diss Savaşları konuma tepki bırak dedimTamam bende bir an şaşırdım
Pardon benim gece gece devrelerim yandıKanal tanıtıma değil şuanki konuma tepki bırak dedim
Normaldir. Hepimize var saat kaç olmuş gerçekten 😱Pardon benim gece gece devrelerim yandı
Normalde 2 gibi falan yatardım da internetim gelince doyamadım ondan buradayım şimdi normalde olmaz gibiNormaldir. Hepimize var saat kaç olmuş gerçekten 😱
Aynen. Kanal tanıtımı iyi reaksiyon almıştı Haziran'ı zirvede tamamlamıştımNeyse iki konuna da tepki bırakmış oldum artık
Geç de olsa tebriklerAynen. Kanal tanıtımı iyi reaksiyon almıştı Haziran'ı zirvede tamamlamıştım
Ben de gündüz yoğundum ve foruma girince ha şuna bakayım ha bunu yapayım derken vakti geçirdik bizim saat daha 1 buçuk oyüzden yinede çok geç sayılmazNormalde 2 gibi falan yatardım da internetim gelince doyamadım ondan buradayım şimdi normalde olmaz gibi