Ben seyirci olayım kalp kırarımsss ben kışkırtam derken tatlısını falan beceremem konu yarışma oluncaTatlı damar basma olmalıyarışma için cezallık duruma gelme
sen biraz düşün. Olmadı kadrolu seyircimiz olursun
![]()
Ben seyirci olayım kalp kırarımsss ben kışkırtam derken tatlısını falan beceremem konu yarışma oluncaTatlı damar basma olmalıyarışma için cezallık duruma gelme
sen biraz düşün. Olmadı kadrolu seyircimiz olursun
![]()
Tamamdır. Zaten kemik kadromuz yeterli sayı ama yenilerede herzaman kapımız açıkBen seyirci olayım kalp kırarımsss ben kışkırtam derken tatlısını falan beceremem konu yarışma olunca![]()
Düzenlendi yazısı nerede@Tolstoyevski konuya şimdi bak![]()
Görmek istiyorsan ayarlarızDüzenlendi yazısı nerede![]()
Rahatsız ediyordu böylesi daha iyi.
Ya ben afişi unuttum 😱Rahatsız ediyordu böylesi daha iyi.![]()
İyi aklına geldi neyseki çoğu kişi görmeden, sen hatırlamasan biz hiç hatırlatmayacağız.Ya ben afişi unuttum 😱
@slhttnmtl kanal tanıtım konusundaydı, ben de bi bakayım konum nasıl görünüyor diye ve orda gördüm afişimiİyi aklına geldi neyseki çoğu kişi görmeden, sen hatırlamasan biz hiç hatırlatmayacağız.![]()
Ben ne alakayım burada@slhttnmtl kanal tanıtım konusundaydı, ben de bi bakayım konum nasıl görünüyor diye ve orda gördüm afişimi![]()
Seni bu konuya girerken gördümBen ne alakayım burada![]()
TamamSeni bu konuya girerken gördümbende girince programın afişi geldi aklıma
bu arada konuma tepki bırak
👇
![]()
Zey TV - Kanal Kimliği ve Projeler Tanıtımı (Zey TV 🍒)
2 Haziran 2020 tarihinden itibaren kanalımız sizlerle . Müzik, TV dünyası, sinema ve spor programlarını barındıracağımız kanalımızda amacımız en çok izlenen değil en kaliteli, öğretici ve eğlendiren programlar sunmak olacaktır. Kanalımızın tanıtım videosu: Kanalımızda şimdilik yer alacak...fav10.net
Kanal tanıtıma değil şuanki Diss Savaşları konuma tepki bırak dedimTamambende bir an şaşırdım
![]()
Pardon benim gece gece devrelerim yandıKanal tanıtıma değil şuanki konuma tepki bırak dedim![]()
Normaldir. Hepimize varPardon benim gece gece devrelerim yandı![]()
Normalde 2 gibi falan yatardım da internetim gelince doyamadım ondan buradayım şimdi normalde olmaz gibiNormaldir. Hepimize var![]()
saat kaç olmuş gerçekten 😱
Aynen. Kanal tanıtımı iyi reaksiyon almıştıNeyse iki konuna da tepki bırakmış oldum artık![]()
Geç de olsa tebriklerAynen. Kanal tanıtımı iyi reaksiyon almıştıHaziran'ı zirvede tamamlamıştım
![]()
Ben de gündüz yoğundum ve foruma girince ha şuna bakayım ha bunu yapayım derken vakti geçirdikNormalde 2 gibi falan yatardım da internetim gelince doyamadım ondan buradayım şimdi normalde olmaz gibi![]()