- Reaksiyon puanı
- 113,954
- Puanı
- 1,060
Bir zamanlar @xemrexxx zirveden inmezdi. Son 1 senedir onu tahtından ettik hatta 1 buçuk senedirGeç de olsa tebrikler
Bir zamanlar @xemrexxx zirveden inmezdi. Son 1 senedir onu tahtından ettik hatta 1 buçuk senedirGeç de olsa tebrikler
Ben de hala bakamadığım konular vardır diye düşünüyorum ondan ben de çok zaman harcadım bugün boş boş ben o farkı hesaptan çıkarmışımBen de gündüz yoğundum ve foruma girince ha şuna bakayım ha bunu yapayım derken vakti geçirdik bizim saat daha 1 buçuk oyüzden yinede çok geç sayılmaz
Teşekkür ederim bu bilgi için geçmişi de yavaş yavaş böyle öğreniyorumBir zamanlar @xemrexxx zirveden inmezdi. Son 1 senedir onu tahtından ettik hatta 1 buçuk senedir
Baya acıkmışım şuan ama yemek yemek için çok geç :S gidip ayranla idare edeyimBen de hala bakamadığım konular vardır diye düşünüyorum ondan ben de çok zaman harcadım bugün boş boş ben o farkı hesaptan çıkarmışım
Aman ayran doyururmu ya çok acıktıysan ye bir kere bir şey olmazBaya acıkmışım şuan ama yemek yemek için çok geç :S gidip ayranla idare edeyim
Geçmiş bazen pek hoş değil bulunduğun sürece bak yeterliTeşekkür ederim bu bilgi için geçmişi de yavaş yavaş böyle öğreniyorum
Yo zaten bu duyumlarım haricinde ben de geçmişi çok umursamıyorumGeçmiş bazen pek hoş değil bulunduğun sürece bak yeterli
Meşhur bir söylemim vardır:
Ekli dosyayı görüntüle 89945
Genelde idare ediyor beni 1 kek yiyeyim yanında bugün aylar sonra misafir geldi ve akşam yemeğine fırsatım olmadı çay börek kek idare ettimAman ayran doyururmu ya çok acıktıysan ye bir kere bir şey olmaz
Ben de bugün 1 kase çorba içtim sadece de idare ediyor aslında çay börek kek de çok yiyince insanı doyurur da kalıcı olmaz tabiGenelde idare ediyor beni 1 kek yiyeyim yanında bugün aylar sonra misafir geldi ve akşam yemeğine fırsatım olmadı çay börek kek idare ettim
Bazı sözler vardır böyle özlü söz veya kendim yazdığım. Onları okuya okuya hayatımdan olumsuzlukları attım. Geçmişe takılı kalmamayı öğrendim. Bugün senle kavga etsem yarın onu devam ettirmem.Yo zaten bu duyumlarım haricinde ben de geçmişi çok umursamıyorum
Bu arada söz çok iyiymiş kaydedicem bir yerlere lazım oldukça bakarım
Çorba en doyurmayan şey ama çok severimBen de bugün 1 kase çorba içtim sadece de idare ediyor aslında çay börek kek de çok yiyince insanı doyurur da kalıcı olmaz tabi
Beni de aslında kesmez ama nedense bugün kesti bu arada hepsi olmasa bile birkaçıni ben de çok seviyorumÇorba en doyurmayan şey ama çok severim
Baya sevdiklerim var. Bazılarınıda kendim uyduruyorum fazladan malzeme katınca ve ozaman daha doyurucu oluyor yanınada ev yapımı ekmek oh misBeni de aslında kesmez ama nedense bugün kesti bu arada hepsi olmasa bile birkaçıni ben de çok seviyorum
Çok iyi taktik ben de denemeye çalışacağınBaya sevdiklerim var. Bazılarınıda kendim uyduruyorum fazladan malzeme katınca ve ozaman daha doyurucu oluyor yanınada ev yapımı ekmek oh mis
Ben yavaştan kaçayım.Çok iyi taktik ben de denemeye çalışacağın
İyi geceler ben de gidecektim de sohbet hoş olunca gidesim gelmedi neyse artık gidiyorum 🤗Ben yavaştan kaçayım.
İyi geceler 🤗
Yeteri kadar dissin yoktur belki. Bir ara kapını çalarım bakarız durumaKatılmak istiyorum nasıl bir şey olacak merak ettim. @Dosi
ÇoooooookDemek geldi malum yarışma... Sayende tepeleri zorlayacağım mutlu musun... @Dosi