Bir zamanlar @xemrexxx zirveden inmezdi. Son 1 senedir onu tahtından ettikGeç de olsa tebrikler![]()
Bir zamanlar @xemrexxx zirveden inmezdi. Son 1 senedir onu tahtından ettikGeç de olsa tebrikler![]()
Ben de hala bakamadığım konular vardır diye düşünüyorum ondan ben de çok zaman harcadım bugün boş boşBen de gündüz yoğundum ve foruma girince ha şuna bakayım ha bunu yapayım derken vakti geçirdikbizim saat daha 1 buçuk oyüzden yinede çok geç sayılmaz
![]()
Teşekkür ederim bu bilgi için geçmişi de yavaş yavaş böyle öğreniyorum
Baya acıkmışım şuan ama yemek yemek için çok geç :S gidip ayranla idare edeyimBen de hala bakamadığım konular vardır diye düşünüyorum ondan ben de çok zaman harcadım bugün boş boşben o farkı hesaptan çıkarmışım
![]()
Aman ayran doyururmu ya çok acıktıysan ye bir kere bir şey olmazBaya acıkmışım şuan ama yemek yemek için çok geç :S gidip ayranla idare edeyim![]()
Geçmiş bazen pek hoş değilTeşekkür ederim bu bilgi için geçmişi de yavaş yavaş böyle öğreniyorum![]()
Yo zaten bu duyumlarım haricinde ben de geçmişi çok umursamıyorumGeçmiş bazen pek hoş değilbulunduğun sürece bak yeterli
Meşhur bir söylemim vardır:
Ekli dosyayı görüntüle 89945
Genelde idare ediyor beniAman ayran doyururmu ya çok acıktıysan ye bir kere bir şey olmaz![]()
Ben de bugün 1 kase çorba içtim sadece de idare ediyorGenelde idare ediyor beni1 kek yiyeyim yanında
bugün aylar sonra misafir geldi ve akşam yemeğine fırsatım olmadı
çay börek kek idare ettim
![]()
Bazı sözler vardır böyle özlü söz veya kendim yazdığım. Onları okuya okuya hayatımdan olumsuzlukları attım. Geçmişe takılı kalmamayı öğrendim. Bugün senle kavga etsem yarın onu devam ettirmem.Yo zaten bu duyumlarım haricinde ben de geçmişi çok umursamıyorum
Bu arada söz çok iyiymiş kaydedicem bir yerlere lazım oldukça bakarım![]()
Çorba en doyurmayan şey ama çok severimBen de bugün 1 kase çorba içtim sadece de idare ediyoraslında çay börek kek de çok yiyince insanı doyurur da kalıcı olmaz tabi
![]()
Beni de aslında kesmez ama nedense bugün kesti bu arada hepsi olmasa bile birkaçıni ben de çok seviyorumÇorba en doyurmayan şey ama çok severim![]()
Baya sevdiklerim var. Bazılarınıda kendim uyduruyorum fazladan malzeme katınca ve ozaman daha doyurucu oluyorBeni de aslında kesmez ama nedense bugün kesti bu arada hepsi olmasa bile birkaçıni ben de çok seviyorum![]()
Çok iyi taktik ben de denemeye çalışacağınBaya sevdiklerim var. Bazılarınıda kendim uyduruyorum fazladan malzeme katınca ve ozaman daha doyurucu oluyoryanınada ev yapımı ekmek oh mis
![]()
Ben yavaştan kaçayım.Çok iyi taktik ben de denemeye çalışacağın![]()
İyi geceler ben de gidecektim de sohbet hoş olunca gidesim gelmedi neyse artık gidiyorumBen yavaştan kaçayım.
İyi geceler 🤗
Yeteri kadar dissin yoktur belki. Bir ara kapını çalarım bakarız durumaKatılmak istiyorum nasıl bir şey olacak merak ettim. @Dosi
ÇoooooookDemek geldi malum yarışma... Sayende tepeleri zorlayacağım mutlu musun... @Dosi