Zey TV Diss Savaşları 10. Bölüm (Yaz Özel Başvuruları) Sonuçlar 10-12 Ağustos'ta 🍒

Ben de gündüz yoğundum ve foruma girince ha şuna bakayım ha bunu yapayım derken vakti geçirdik :A bizim saat daha 1 buçuk oyüzden yinede çok geç sayılmaz:A
Ben de hala bakamadığım konular vardır diye düşünüyorum ondan ben de çok zaman harcadım bugün boş boş :A ben o farkı hesaptan çıkarmışım :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ben de hala bakamadığım konular vardır diye düşünüyorum ondan ben de çok zaman harcadım bugün boş boş :A ben o farkı hesaptan çıkarmışım :A
Baya acıkmışım şuan ama yemek yemek için çok geç :S gidip ayranla idare edeyim :A

Teşekkür ederim bu bilgi için geçmişi de yavaş yavaş böyle öğreniyorum :A
Geçmiş bazen pek hoş değil :A bulunduğun sürece bak yeterli :A
Meşhur bir söylemim vardır:
******.png

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Genelde idare ediyor beni :A 1 kek yiyeyim yanında :A bugün aylar sonra misafir geldi ve akşam yemeğine fırsatım olmadı :A çay börek kek idare ettim :A
Ben de bugün 1 kase çorba içtim sadece de idare ediyor :A aslında çay börek kek de çok yiyince insanı doyurur da kalıcı olmaz tabi :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Yo zaten bu duyumlarım haricinde ben de geçmişi çok umursamıyorum
Bu arada söz çok iyiymiş kaydedicem bir yerlere lazım oldukça bakarım :A
Bazı sözler vardır böyle özlü söz veya kendim yazdığım. Onları okuya okuya hayatımdan olumsuzlukları attım. Geçmişe takılı kalmamayı öğrendim. Bugün senle kavga etsem yarın onu devam ettirmem.
Hayatımda köklü değişimler oldu buyüzden. Sağlıktan tut moralime kadar çok çok olumlu şeyler kaydettim hayatımda :bhr: 2018'in sonlarından bu yana çok şükür positifliğin dibini yaşamaktayım :Z

Kimin hakkımda ne düşündüğünü umursamayıp olumsuzluklardan ve tartışmlardan uzak durduğumdan bu yana herşey daha güzel😊

• Harika
Beni de aslında kesmez ama nedense bugün kesti bu arada hepsi olmasa bile birkaçıni ben de çok seviyorum :A
Baya sevdiklerim var. Bazılarınıda kendim uyduruyorum fazladan malzeme katınca ve ozaman daha doyurucu oluyor :A yanınada ev yapımı ekmek oh mis :Z

• Beğendim