'Şakir Paşa Ailesi'nin Tedbir Kararı Kaldırıldı! | NOW

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,712
Puanı
1,061
Gkuj1NwWEAA3Ep-

NOW'un çok konuşulan dizisi Şakir Paşa Ailesi'nden müjdeli haber geldi.

Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği dizi, Cevat Şakir Kabaağaçlı'nın torunlarının açtığı davada alınan tedbir kararı nedeniyle geçen hafta yayınlanamamış, yeni bölüm çekimlerinin durdurulmasıyla birlikte dizinin önceki bölümleri de dijital ortamlardan kaldırılmıştı.

Yapım şirketi ve aile üyeleri arasında yapılan görüşmelerin ardından uzlaşmanın sağlanması ve aile üyelerinin davadan feragat etmesiyle tedbir kararı kaldırıldı.

RTÜK'ten 3 bölüm yayın durdurma cezası alan dizi, yeni bir sürpriz olmazsa bu pazar akşamı ekrana gelecek.

Bu röpörtajı okuduktan sonra davanın bir yerden döneceğini anlamıştım çünkü davacı torunların tepkisinin ne kadar boş ve tamamen çelişkilerle dolu olduğunu açıkça gösteriyordu. Dizinin hazırlık sürecini de az buçuk bildiğimden bu konuda yapımın elinin daha güçlü olduğu anlaşılıyordu. Neyse ki dizinin sanal ortamdan silinmesine kadar uzayan ucube süreç daha fazla devam etmeyecek ama şimdi de RTÜK'ün hala kanala tebliğ edilmemiş cezası olduğu için sevincimi doya doya yaşayamıyorum. Yine de en iyisi kötüyü çağırmadan bekleyelim.

• Beğendim
Reactions: cookies
Efsane bir haber. Dizinin instagramına bakarsak dizi bu pazar olacak. 6 reyting geliyor :oley:

• Beğendim
En başta yapılması gereken şeyi yolun ortasında yapılması amatörce ve komik duruyor. Neyse izleyenlere hayırlı olsun.

Torunlar bu kadar kısa sürede davadan feragat edince "Acaba yapım şirketiyle masaya oturup para almak için mi dava açtılar?" sorusu akıllara gelmedi değil...

• Güldürdün
Hadi hayırlı olsun, şimdi sırada kayınpeder-gelin sevişmesi nedeniyle rtük'ün 3 bölüm yayın durdurma cezası kaldı :A

• Güldürdün
Reactions: Royal_Highness
Sevindim, bomba gibi dönecek inşallah dizi :A