Diğer Death Note 1. Sezon Yorumları

BB'den kasıt Breaking Bad mi ? :D
Evet de alıntıla ya da etiketle. Şans eseri görüyorum hep. :D

2. sezondayız ama daha. Ve linç etmeyeceksen çok da iyi değil. Ortalama şu an. :D -hatta ortalama altına bile düşüyor arada.-

1x8

Son 2 bölümden sonra bu bölüm çok iyi geldi. Şimdiye kadar izlediğim en iyi bölümdü. Ben de @berkann gibi Kira karakterini daha çok sevdim. Zaten bu tip dizi/filmlerde genellikle kötülerin tarafını tutmuşumdur. :D

Kira çok akıllıca işler yapıyor ama L karakteri daha çok tahmin üzerinden bir şeyler buluyor ve bu da fazla inandırıcı olmuyor, karakterden soğutuyor açıkçası.

Puanım: 9/10

1x8

Son 2 bölümden sonra bu bölüm çok iyi geldi. Şimdiye kadar izlediğim en iyi bölümdü. Ben de @berkann gibi Kira karakterini daha çok sevdim. Zaten bu tip dizi/filmlerde genellikle kötülerin tarafını tutmuşumdur. :D

Kira çok akıllıca işler yapıyor ama L karakteri daha çok tahmin üzerinden bir şeyler buluyor ve bu da fazla inandırıcı olmuyor, karakterden soğutuyor açıkçası.

Aynen o beni de soğutuyor biraz. Ama söylediği şeyler çok da bilinmeyecek şeyler değil.
Tabi Kira'nın üzerine bu kadar gitmesi saçma ama gitmese daha saçma olurdu gibi.

Basmışsınız gaza bitireceksiniz neredeyse. :D
Zaten 20 dakika ve bir bölüm izleyince diğerini de izleyesin geliyor. :d

Acaba İngilizce dublaj indirip öyle mi denesem bir de şansımı? :D

@gundix123 sen nasıl izliyorsun Japonca mı İngilizce mi?
Ben indirmekle uğraşmadım internetten Japonca izliyorum. Dilleri hoşuma gitti bu arada. :D

Aynen o beni de soğutuyor biraz. Ama söylediği şeyler çok da bilinmeyecek şeyler değil.
Tabi Kira'nın üzerine bu kadar gitmesi saçma ama gitmese daha saçma olurdu gibi.

Zaten 20 dakika ve bir bölüm izleyince diğerini de izleyesin geliyor. :D
Ama mesela;

Kira kadın dergisine bakarken o arkadan işin aslını tahmin edebiliyor. Bu biraz yapmacık. :D

Bana biraz abartı gibi geliyor şimdilik. :D

Ben indirmekle uğraşmadım internetten Japonca izliyorum. Dilleri hoşuma gitti bu arada. :D

Ama mesela;

Kira kadın dergisine bakarken o arkadan işin aslını tahmin edebiliyor. Bu biraz yapmacık. :D

Bana biraz abartı gibi geliyor şimdilik. :D
Bazı yerleri öyle ama Kira'yla anca böyle başa çıkılır. :D
Kira'nın düştüğü tuzaklar da çok zekiceydi. bkz: haber bültenindeki suçlu, sadece Tokyo'da yapılan yayın.

Bazı yerleri öyle ama Kira'yla anca böyle başa çıkılır. :D
Kira'nın düştüğü tuzaklar da çok zekiceydi. bkz: haber bültenindeki suçlu, sadece Tokyo'da yapılan yayın.
Aynen o sahne zaten şimdiye kadarki en iyi 2-3 sahneden birisiydi. :D

1x9

Bu bölüm de çok iyiydi. Özellikle sonları. :D

L'nin okula kayıt olmasını beklemiyordum sürpriz oldu. :D Üstün zekalıların savaşını izlemek de zevkli olacaktır. :)

1x9

Asıl savaş şimdi başlıyor denebilir.

L.'nin öğrenci olmasını beklediğim bir şeydi ama beim beklediğim şeyin gerçekleşmesine şaşırdım. :D

8.5/10

1x10

Kira bu bölümde çok saçma harektlerde bulundu. Özellikle sonlara doğru "Kira olmadığını kanıtlamak için" bir sürü yollar ileri sürmesini ben bile yapmazdım. L. şüphelenmeye devam edecektir.

9/10

1x10

Güzel bölümdü.

Kira'nın hastane çıkışında yaptığı hareket çok saçmaydı. Bölüm sonundaki mesajı neydi acaba? (b)

Puanım: 8.5/10

1x5

Bir önceki bölüme göre daha iyiydi. İlginçtir beğenmediğim, sıkıldığım dördüncü bölüm dizinin en yüksek puan alan bölümüymüş. :D

L'in ortaya çıkmasının ne avantajı olacağını anlamadım. (b)

Babanın olaya dahil olması ilginç bir boyut daha kazandırdı. :)

7/10

1x11

Bu bölüm hiç beklemediğim ve biraz da olumsuz karşıladığım bir şey oldu.

2. bir Ölüm Defteri'ne sahip olan birisi var. Bu biraz saçma olmuş çünkü Ölüm Meleği, Ölüm Defteri'ni dünyaya ayda yılda bir düşürüyor. Ama tabi bu defterin yeni düşmüş olması gibi bir zorunluluk yok. Belki de Kira'dan önce de defteri vardır ama kullanmaya cesaret edememiştir.

Neyse L. ve Kira'nın birlikte çalışmasını sevecek gibiyim. L. hemen entrikalara başladı. 2. Kira'yı söylemeyecekmişmiş. Sonra Kira da bu gerçek Kira değil deyince bizim Kira'dan şüphelenecek. Nomossız vicdonsız. :D

Bir de ilk baştaki cinayetlerin Kira'ya ait olmamasına sevindim.

8/10 verelim bu bölüme. :D

1x11

Bu bölümde beklenmedik gelişmeler oldu gerçekten de. Ama bence daha iyi oldu gibi tabi şimdilik. :D

İkinci bir Kira'nın ortaya çıkacağını hele hele bir kız çıkacağını hiç tahmin etmezdim. :D

Puanım: 8/10

Misa, Misaaaaaa. :D Bu arada 2. Kira çıktığına göre Raito'nun oyunları başlicak artık. Raito yapacağı işlerle çok şaşırtıcak sizi.

Ozan sen okuma yukarısını. berkann ile gundix okuyabilirsiniz. :D

1x12

Bölüm iyi sayılırdı.

İkinci Kira biraz saf gibi gözüküyor. :D Bölümün sonu ilginçti.

1x13

Yine güzel bölümdü. Sonları iyiydi. Bu arada Kira'nın kahkaha atışı çok itici ya. :D

Kız zannettiğim kadar saf değilmiş ama neredeyse her şeyi anlattı. :D Kira'nın eli baya güçlendi gibi. :)