Evet de alıntıla ya da etiketle. Şans eseri görüyorum hep.BB'den kasıt Breaking Bad mi ?
2. sezondayız ama daha. Ve linç etmeyeceksen çok da iyi değil. Ortalama şu an. -hatta ortalama altına bile düşüyor arada.-
Evet de alıntıla ya da etiketle. Şans eseri görüyorum hep.BB'den kasıt Breaking Bad mi ?
Aynen o beni de soğutuyor biraz. Ama söylediği şeyler çok da bilinmeyecek şeyler değil.1x8
Son 2 bölümden sonra bu bölüm çok iyi geldi. Şimdiye kadar izlediğim en iyi bölümdü. Ben de @berkann gibi Kira karakterini daha çok sevdim. Zaten bu tip dizi/filmlerde genellikle kötülerin tarafını tutmuşumdur.
Kira çok akıllıca işler yapıyor ama L karakteri daha çok tahmin üzerinden bir şeyler buluyor ve bu da fazla inandırıcı olmuyor, karakterden soğutuyor açıkçası.
Puanım: 9/10
Zaten 20 dakika ve bir bölüm izleyince diğerini de izleyesin geliyor.Basmışsınız gaza bitireceksiniz neredeyse.
Ben indirmekle uğraşmadım internetten Japonca izliyorum. Dilleri hoşuma gitti bu arada.Acaba İngilizce dublaj indirip öyle mi denesem bir de şansımı?
@gundix123 sen nasıl izliyorsun Japonca mı İngilizce mi?
Ama mesela;Aynen o beni de soğutuyor biraz. Ama söylediği şeyler çok da bilinmeyecek şeyler değil.Tabi Kira'nın üzerine bu kadar gitmesi saçma ama gitmese daha saçma olurdu gibi.
Zaten 20 dakika ve bir bölüm izleyince diğerini de izleyesin geliyor.
Bazı yerleri öyle ama Kira'yla anca böyle başa çıkılır.Ben indirmekle uğraşmadım internetten Japonca izliyorum. Dilleri hoşuma gitti bu arada.
Ama mesela;
Kira kadın dergisine bakarken o arkadan işin aslını tahmin edebiliyor. Bu biraz yapmacık.
Bana biraz abartı gibi geliyor şimdilik.
Aynen o sahne zaten şimdiye kadarki en iyi 2-3 sahneden birisiydi.Bazı yerleri öyle ama Kira'yla anca böyle başa çıkılır.Kira'nın düştüğü tuzaklar da çok zekiceydi. bkz: haber bültenindeki suçlu, sadece Tokyo'da yapılan yayın.
Raito deme şuna ya kafam karışıyor.Misa, Misaaaaaa. Bu arada 2. Kira çıktığına göre Raito'nun oyunları başlicak artık. Raito yapacağı işlerle çok şaşırtıcak sizi.
Ozan sen okuma yukarısını. berkann ile gundix okuyabilirsiniz.
Light diyen kim, Kira diyoruz biz. Kira çok hoş bir isim.Light çok kötü