Onu da bıraktım ama en azından DN kadar sevmiyor değilim onu. AhahahHannibal'ı da sevmiyorsun zaten. Dizi zevklerimiz çok farklı.
Edit: Bir BB var. Onu ikimiz de sevmiyoruz pek.
Sağol.
Onu da bıraktım ama en azından DN kadar sevmiyor değilim onu. AhahahHannibal'ı da sevmiyorsun zaten. Dizi zevklerimiz çok farklı.
Edit: Bir BB var. Onu ikimiz de sevmiyoruz pek.
Sağol.
Aynen.Ya bırak berkann ne anlar onlar animeden.
Kira. Yazılışı Light ama okunuşu Raito.Aynen.
Yorumunda bahsettiğin Raito bizim Kira mı? O değilse kim olduğunu söyleme. Oysa o ismi neden aldığını söyleme.
Ben İngilizce dublajından izliyorum işte. Bildiğin "layt" diye okuyorlar.Kira. Yazılışı Light ama okunuşu Raito.
Japoncasında da layt diyorlar sanki.Ben İngilizce dublajından izliyorum işte. Bildiğin "layt" diye okuyorlar.
Ölüm Meleği Raito diyor.Japoncasında da layt diyorlar sanki.
Ne dediği belli değil o meymeletsizin zaten. Neyse seviyorum yine de onu da.Ölüm Meleği Raito diyor.
Doğrudur Japoncam pek iyi olmadığından farkedemiyorum kelimeleri.Ölüm Meleği Raito diyor.
lütfen cevap vereceksek anlıntılayalım.Ya bırak berkann ne anlar onlar animeden.
Sen farkı açınca yalnız izleme diye şeyettim biraz. Aynen BB, bu dizi kadar heyecan vermiyor belki ama o da merak uyandırıyor bence.Yetişmişsin bana da. Şimdi benim sana BB'de yetişmem gerekecek ama böyle heyecanlı bir dizi değilki o. @gundix123
@38AhmetKK izlemedim hatta adını duymadım. İstersen buna da başlayabilirsin, tavsiye edilir.