Diğer Death Note 1. Sezon Yorumları

1x2

Bu bölümü sevdim. Geçen bölüm hikaye saçma ve sıkıcı gelmişti ama sanırım bu durumu diziye bu bölüm giriş yapan L karakteri kurtaracak gibi. Dizi baya ilginçleşecek gibi. Bir de bölümde de zekice düşünülmüş sahneler vardı.

Kira'nın defter saklama yöntemi çok iyiydi. :D

Kısacası diziye şimdilik devam. :D

Puanım: 8.5/10

1x7

Bu bölüm neredeyse sadece 2 kişi arasında geçti. Buna rağmen yine sıkılmadım.

Ray Penbar'ın sevgilisi oldukça zekiydi ama son anda kendini ele verdi.

8/10

1x3

Güzel bölümdü. Başları biraz sıkıcıydı ama sonları iyiydi

Ölüm meleğinin gözü olayı iyiymiş. :D

Puanım: 8/10

Sevmişsin. :Z @gundix123

1x8

Kira - L. kapışması devam ediyor. Kira kameralara rağmen belli etmedi hiçbir şey. Ayrıca Kira'nın kapı olayı çok iyiydi. bkz: kağıdın sadece gösteriş olması.

L. daha açılamadı sanırım. Çünkü ben nedense Kira'ya daha yakınım. :D

9/10

Demiştim sevebilirim diye. :D @berkann

1x4, 1x5, 1x6 ve 1x7

Özellikle son 2 bölüm biraz sıkıcıydı ama diğer 2'si iyiydi.

L pek beklediğim gibi çıkmadı. Uyuşuk, sünepe gibi bir şey. :F Kızın ilk başta sahte isim kullanması mantıklıydı. Zeki kızdı aslında. Yazık oldu. :D

Puanım: 8/10

ooo foruma Anime konusu acilmis Death Note'u bilmiyorum fakat profil resmimdende anlasilacagi üzere sıkı bir One Piece hayraniyim (zaten izledigim tek anime) :) One Piece izleyen varmi acaba? Ben cocukken basladim (2000li yillarda Alman televizyonlarinda) ve dizi hala devam ediyor, 652 bölüm oldu ve zaman gectikce dizideki heyecan dahada artiyor herkese tavsiyemdir :)

Konuyu dagittim kusuruma bakmayin :)

Yetişmişsin bana da. :D Şimdi benim sana BB'de yetişmem gerekecek ama böyle heyecanlı bir dizi değilki o. :( @gundix123

@38AhmetKK izlemedim hatta adını duymadım. İstersen buna da başlayabilirsin, tavsiye edilir. :D

Yetişmişsin bana da. :D Şimdi benim sana BB'de yetişmem gerekecek ama böyle heyecanlı bir dizi değilki o. :( @gundix123

@38AhmetKK izlemedim hatta adını duymadım. İstersen buna da başlayabilirsin, tavsiye edilir. :D
Sen farkı açınca yalnız izleme diye şeyettim biraz. :D Aynen BB, bu dizi kadar heyecan vermiyor belki ama o da merak uyandırıyor bence. :D