Diğer Death Note 1. Sezon Yorumları

1x4

Bu bölümde Kira zekasını bir kez daha kanıtladı. Herkes L.'yi sevmiş ama şimdilik ben, çok önde olmasa da, Kira'yı da çok sevdim.

FBI polisi Ray Penbar'ın ölümü kalp krizinden farklı bir şey olmalı ki Kira'dan şüphelenilmesin. Çünkü adamın araştırdığı son kişi bizim Kira. Bakalım nasıl yaratıcı bir ölüm bulacak ona?

9/10
İnanılmaz yaratıcı olaylar kurgulayacak. İzle ve gör. :D

1x3

İlk iki bölüme göre daha düşüktü bence, yer yer sıkıldım. Yalnız sonları iyiydi ve merakta bıraktılar. İzlemeye devam. :):)

7/10

L kendini gösterdiği bölümden itibaren bağımlılık yapıyor zaten anime o bölüme kadar az sabır etmeleri lazım sonra L ve animeye aşırı şekilde bağlanıcaklar zaten 🙂🙂
İlerleyen bölümlerle ilgili daha fazla konuşmak istemiyorum. Spoiler yiyeceğim diye çok korkuyorum. :D

Öyle diyorsan öyledir. :D

1x1

Dexter'ı izleyeyim diye siteye girdim tam Dexter'a doğru inerken Death Note'a takıldı gözüm, izlesem mi izlemesem mi derken bir baktım izliyorum. :D

Bu muydu o kadar övülen dizi? Herhangi bir çizgi filmden farkı yok. Ben 10 izlediğim zamanlar rastegelseydim çok severdim herhalde :)))
Şu diziyi Dexter'a benzetmek Dex'e hakarettir. :D Ah be Light'cım olur mu öyle deftere isim yazıp milleti öldürmek? Bıçağın kalbine girerken "hart" sesini duymadan olur mu? Hemen de tanrı kompleksine girdi haspam :F ölüm meleği ile muhabbeti çok sıktı kapatacaktım ama ilk bölümün günahı olmaz diye dayandım.
Şimdi kaybettiğim 22 dakikama yanıyorum. :(

4/10

İlk bölümde çok fazla çatışma yok L ve Raito arasında. Zaten diziyi dizi yapan çizgi fimlerden ayıran şey ikilinin arasında geçen çatışmaların çok zekice kurgulanmış olması. İlk bölümde çok fazla olmayan bir şey bu fakat ilerki bölümlerde ağzı açık bırakan hamleler geliyor her iki taraftan da. Diziyi satranca benzetirsek ilk bölüm herhalde piyonların harekete geçmesi olur en fazla.

1x5

Yine oldukça heyecanlı bir bölüm izledim. Sonraki bölümleri çok merak ediyorum.

Ray Penbar'a diğer FBI ajanlarını yazdırması çok zekiceydi. Sevgilisi de olaylara girecekmiş gibi geliyor bakalım neler olacak?

L.'i merak ediyorum. :D

Aslında Kira'nın yaptığı şey iyi bir şey temelde. O yüzden onu çok suçlayamıyorum.

9/10

1x4

Diziye gitgide ısınmam gerekiyormuş ama ben tam tersi soğumaya başladım. Bu bölümde genel olarak sıkıldım. Bu arada Japonca olması gerçekten kötü ya. İngilizce olsa muhtemelen daha bir ilgi ile izleyebilirdim. Böyle çok tuhaf geliyor. :D

Birkaç bölüm daha devam etsem mi diye düşünüyorum. 9.0 puanlı bir diziyi de dört bölümde kestirip atmak istemiyorum aslında. :(

6/10

Gerçekten şaşırtıyorsunuz ya. :( 5 ve 6 da 4. bölümle bağlantılı gibi, muhtemelen bırakacaksın diziyi. :( @OzaN

1x6

Bu bölüm son bölümlerin altında kalsa da yine izlettirdi kendini.

L.'yi gördük. L zaten böyle biri olabilirdi. :D
Ray Penbar'ın sevgilisi yazık etti kendine. :D
8.5/10

Hiç anime izlemedim, izlemeyi de düşünmüyorum. :D
Bu da bir önyargıdır. Zaten beğenmeyenler hemen çizgi filmliğine saldırıyorlar. :) -genel olarak animeleri- @yatutarsa

Gerçekten şaşırtıyorsunuz ya. :( 5 ve 6 da 4. bölümle bağlantılı gibi, muhtemelen bırakacaksın diziyi. :( @OzaN

1x6

Bu bölüm son bölümlerin altında kalsa da yine izlettirdi kendini.

L.'yi gördük. L zaten böyle biri olabilirdi. :D
Ray Penbar'ın sevgilisi yazık etti kendine. :D
8.5/10

Bu da bir önyargıdır. Zaten beğenmeyenler hemen çizgi filmliğine saldırıyorlar. :) -genel olarak animeleri- @yatutarsa
Neyi önyargı bunun. Ama çizgi filmden ayrılan bir şeyi olması lazımdı, göremedim ben o şeyi. Dizinin tek güzel tarafı jenerikti galiba :X

1x4

Diziye gitgide ısınmam gerekiyormuş ama ben tam tersi soğumaya başladım. Bu bölümde genel olarak sıkıldım. Bu arada Japonca olması gerçekten kötü ya. İngilizce olsa muhtemelen daha bir ilgi ile izleyebilirdim. Böyle çok tuhaf geliyor. :D

Birkaç bölüm daha devam etsem mi diye düşünüyorum. 9.0 puanlı bir diziyi de dört bölümde kestirip atmak istemiyorum aslında. :(

6/10
bak ben bir bölümde kestirip attım, 4 bölüm dayanmışsın yeter işte. :D

Neyi önyargı bunun. Ama çizgi filmden ayrılan bir şeyi olması lazımdı, göremedim ben o şeyi. Dizinin tek güzel tarafı jenerikti galiba :X
Önyargı tabi izlemeyi düşünmüyorum demişsin. :D Senaryosu ve karşılıklı hamleleri hoşuma gidiyor benim. Ve hiç sıkılmadan izliyorum. :)

bak ben bir bölümde kestirip attım, 4 bölüm dayanmışsın yeter işte. :D
İlk bölümden kestirmek yanlış ya dizi asıl ikinci bölümde başlıyor. Dizide en sevilen karakter L ve sen onunla ilgili hiçbir şey görmedin bile. :D

Önyargı tabi izlemeyi düşünmüyorum demişsin. :D Senaryosu ve karşılıklı hamleleri hoşuma gidiyor benim. Ve hiç sıkılmadan izliyorum. :)
Evet o doğru, düşünmüyordum spontane gelişti. Berkan tarafından bu kadar övülen diziye bir şans vereyim dedim. :D İyi seyirler sana 🙂 🙂

İlk bölümden kestirmek yanlış ya dizi asıl ikinci bölümde başlıyor. Dizide en sevilen karakter L ve sen onunla ilgili hiçbir şey görmedin bile. :D
Ben göreceğimi gördüm :F Şaka bir yana ikinciyi izlemek için bir sebebim yok. :D

Evet o doğru, düşünmüyordum spontane gelişti. Berkan tarafından bu kadar övülen diziye bir şans vereyim dedim. :D İyi seyirler sana 🙂 🙂

Ben göreceğimi gördüm :F Şaka bir yana ikinciyi izlemek için bir sebebim yok. :D
Hannibal'ı da sevmiyorsun zaten. Dizi zevklerimiz çok farklı. :D
Edit: Bir BB var. Onu ikimiz de sevmiyoruz pek. :F

Sağol. :)