- Reaksiyon puanı
- 50,450
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
İnanılmaz yaratıcı olaylar kurgulayacak. İzle ve gör.1x4
Bu bölümde Kira zekasını bir kez daha kanıtladı. Herkes L.'yi sevmiş ama şimdilik ben, çok önde olmasa da, Kira'yı da çok sevdim.
FBI polisi Ray Penbar'ın ölümü kalp krizinden farklı bir şey olmalı ki Kira'dan şüphelenilmesin. Çünkü adamın araştırdığı son kişi bizim Kira. Bakalım nasıl yaratıcı bir ölüm bulacak ona?
9/10
L kendini gösterdiği bölümden itibaren bağımlılık yapıyor zaten anime o bölüme kadar az sabır etmeleri lazım sonra L ve animeye aşırı şekilde bağlanıcaklar zaten 🙂🙂
İlerleyen bölümlerle ilgili daha fazla konuşmak istemiyorum. Spoiler yiyeceğim diye çok korkuyorum.L kendini gösterdiği bölümden itibaren bağımlılık yapıyor zaten anime o bölüme kadar az sabır etmeleri lazım sonra L ve animeye aşırı şekilde bağlanıcaklar zaten 🙂🙂
yok yok spoi vermem sadece l görünene kadar sabredin diyorum okadar yanıİlerleyen bölümlerle ilgili daha fazla konuşmak istemiyorum. Spoiler yiyeceğim diye çok korkuyorum.
Öyle diyorsan öyledir.
Şimdilik olmasa da ilerleyen bölümlerde severim belki.
önyargım olsa izlemezdim diziyi. evet etmemBence önyargılı izlemişsin diziyi. Neyse devam etmezsin artık. @yatutarsa
Bu da bir önyargıdır. Zaten beğenmeyenler hemen çizgi filmliğine saldırıyorlar. -genel olarak animeleri- @yatutarsaHiç anime izlemedim, izlemeyi de düşünmüyorum.
Neyi önyargı bunun. Ama çizgi filmden ayrılan bir şeyi olması lazımdı, göremedim ben o şeyi. Dizinin tek güzel tarafı jenerikti galibaGerçekten şaşırtıyorsunuz ya. 5 ve 6 da 4. bölümle bağlantılı gibi, muhtemelen bırakacaksın diziyi. @OzaN
1x6
Bu bölüm son bölümlerin altında kalsa da yine izlettirdi kendini.
8.5/10L.'yi gördük. L zaten böyle biri olabilirdi.
Ray Penbar'ın sevgilisi yazık etti kendine.
Bu da bir önyargıdır. Zaten beğenmeyenler hemen çizgi filmliğine saldırıyorlar. -genel olarak animeleri- @yatutarsa
bak ben bir bölümde kestirip attım, 4 bölüm dayanmışsın yeter işte.1x4
Diziye gitgide ısınmam gerekiyormuş ama ben tam tersi soğumaya başladım. Bu bölümde genel olarak sıkıldım. Bu arada Japonca olması gerçekten kötü ya. İngilizce olsa muhtemelen daha bir ilgi ile izleyebilirdim. Böyle çok tuhaf geliyor.
Birkaç bölüm daha devam etsem mi diye düşünüyorum. 9.0 puanlı bir diziyi de dört bölümde kestirip atmak istemiyorum aslında.
6/10
Önyargı tabi izlemeyi düşünmüyorum demişsin. Senaryosu ve karşılıklı hamleleri hoşuma gidiyor benim. Ve hiç sıkılmadan izliyorum.Neyi önyargı bunun. Ama çizgi filmden ayrılan bir şeyi olması lazımdı, göremedim ben o şeyi. Dizinin tek güzel tarafı jenerikti galiba
İlk bölümden kestirmek yanlış ya dizi asıl ikinci bölümde başlıyor. Dizide en sevilen karakter L ve sen onunla ilgili hiçbir şey görmedin bile.Neyi önyargı bunun. Ama çizgi filmden ayrılan bir şeyi olması lazımdı, göremedim ben o şeyi. Dizinin tek güzel tarafı jenerikti galiba
bak ben bir bölümde kestirip attım, 4 bölüm dayanmışsın yeter işte.
Evet o doğru, düşünmüyordum spontane gelişti. Berkan tarafından bu kadar övülen diziye bir şans vereyim dedim. İyi seyirler sana 🙂 🙂Önyargı tabi izlemeyi düşünmüyorum demişsin. Senaryosu ve karşılıklı hamleleri hoşuma gidiyor benim. Ve hiç sıkılmadan izliyorum.
Ben göreceğimi gördüm Şaka bir yana ikinciyi izlemek için bir sebebim yok.İlk bölümden kestirmek yanlış ya dizi asıl ikinci bölümde başlıyor. Dizide en sevilen karakter L ve sen onunla ilgili hiçbir şey görmedin bile.
Hannibal'ı da sevmiyorsun zaten. Dizi zevklerimiz çok farklı.Evet o doğru, düşünmüyordum spontane gelişti. Berkan tarafından bu kadar övülen diziye bir şans vereyim dedim. İyi seyirler sana 🙂 🙂
Ben göreceğimi gördüm Şaka bir yana ikinciyi izlemek için bir sebebim yok.