Diğer Death Note 1. Sezon Yorumları

Çok güzel bir animedir. Sonuna kadar izlemedim. Sizle izlerim ben de güzel olur.

L karakteri görüp görebileceğiniz en ilginç karakterlerden biridir. Şuan Kiracıysanız nedeni L'yi daha görmemenizdir. L <3

1x2

İyi gidiyor şu ana kadar. İlk bölümde ilgiyi çekmesine rağmen konuyu nasıl sürdüreceklerine dair düşündürmüştü şimdi ise konunun nereye gideceğini görmüş olduk. :)

L ilginç karakter gibi gözüküyor. TVdeki numara zekiceydi.

Kira'nın çekmecesi de iyiydi. :):)

8/10

Bu arada çok alakasız olacak belki ama Dexter'a benzerliği var dizinin @yatutarsa :D

Dexter'da muhtemelen cinayetler falan vardır. Buradaki olay çok farklı ama. :D @yatutarsa

Başlayıver işte hem süresi de kısa. :D

İyiymiş ama, Dexter'a benziyor diye başlamak istemem çünkü beklentimi çok yükseltirım o zaman, istediğimi alamayınca soğrum iyice diziden. :D Siz birkaç bölüm daha izleyin hele :X

@OzaN @berkann

İkinci bir Hannibal vakası yaşamak istemiyorum :D

1x3

Olaylar çok hızlı gelişti bu bölümde. Hızlı gelişmiş olmasına şaşırdım çünkü ilerisi için ne olacak tahmin edemiyorum.

Kira ve L karşılıklı hamlelelere devam ediyorlar. Bu bölüm de her ikisi iyiydi ama,
L daha şanslı çıktı gibi.

Kira ölüm meleğinin gözlerini alacaktır.

9/10

1x4

Bu bölümde Kira zekasını bir kez daha kanıtladı. Herkes L.'yi sevmiş ama şimdilik ben, çok önde olmasa da, Kira'yı da çok sevdim.

FBI polisi Ray Penbar'ın ölümü kalp krizinden farklı bir şey olmalı ki Kira'dan şüphelenilmesin. Çünkü adamın araştırdığı son kişi bizim Kira. Bakalım nasıl yaratıcı bir ölüm bulacak ona?

9/10

1x1

Dizinin isminden de tuhaf bir dizi olduğu belli oluyordu. Beklediğim gibi bir dizi oldu. Normalde anime türünü hiç sevmem, bunu da pek sevmedim ama biraz daha şans vereceğim. İzlerken sıkılmadım ama zevk de almadım.

Puanım: 7.5/10