Diğer Death Note 1. Sezon Yorumları

1x12

Misa her şeyi bozacak gibi gözüküyor. Çok salak bir kız gibi. Tam mesleğini vermişler. :D Ama inatçı birine de benziyor.

Garibim Kira'm iyi çevirmeye çalıştı ama L. ikna olmaz. -ölüm meleği konusunda birbirlerine cinayetlerini işleyerek inandıracaklar demişti. Bilmesem ben de inanırdım buna. :D

8.5/10

1x13

Olaylar fena karıştı bu bölüm. :D

Misa sandığım kadar aptal değilmiş. Vay be, kız hem güzel hem sadık. Bana oradan bir Misa lüften. :D

9/10

@gundix123 nasıl izleyelim bundan sonra? Günde 2 bölüm mü, 3 bölüm mü? :D

Kararsızım ama mecburen bırakacağım herhalde size yetişmem imkansız bu saatten sonra. :D
:( Günde 4-5 bölüm izleyerek yetişebilirsin ama sen bilirsin yine de. :D

@gundix123 Ben de Kira'cıyım. L.'ciler çok emindiler ama ikimiz de Kira'cı olduk. Benimki değişebilir belli olmaz. :D Bu arada son bölümle ilgili bir şey demek istiyorum:
Ryuk da Misa'nın ölüm meleği Rem'le sevgili olsun işte. Fıstık gibi kız. :D

:( Günde 4-5 bölüm izleyerek yetişebilirsin ama sen bilirsin yine de. :D

@gundix123 Ben de Kira'cıyım. L.'ciler çok emindiler ama ikimiz de Kira'cı olduk. Benimki değişebilir belli olmaz. :D Bu arada son bölümle ilgili bir şey demek istiyorum:
Ryuk da Misa'nın ölüm meleği Rem'le sevgili olsun işte. Fıstık gibi kız. :D
Misa'nın ölüm meleği erkek değil miydi? 😱 :D

Bana kız gibi geldi nedense. :D
12. bölümde hatırlarsan Misa'nın ölüm meleği Misa'ya aşık olan ölüm meleğini falan anlatmıştı. Sonrasında Misa da "sen de bana aşık mısın?" gibisinden bir şey sormuştu. :D Ama üstteki yorumuna katılıyorum eğer o ölüm meleği kız olsaydı Ryuk'la sevgili olmaları daha güzel olurdu. :D

12. bölümde hatırlarsan Misa'nın ölüm meleği Misa'ya aşık olan ölüm meleğini falan anlatmıştı. Sonrasında Misa da "sen de bana aşık mısın?" gibisinden bir şey sormuştu. :D Ama üstteki yorumuna katılıyorum eğer o ölüm meleği kız olsaydı Ryuk'la sevgili olmaları daha güzel olurdu. :D
Onu hatırlıyorum ama belki lezbiyen olabilir. :d Zaten ölüm meleği de "beni onla karıştırma" tarzında bir şey demişti. :D

Neyse dizide o kadar olay oluyor bizim konuştuğumuz şeye bak. :F

Onu hatırlıyorum ama belki lezbiyen olabilir. :D Zaten ölüm meleği de "beni onla karıştırma" tarzında bir şey demişti. :D

Neyse dizide o kadar olay oluyor bizim konuştuğumuz şeye bak. :F
Yok artık. :D Sesi hiç kadınca gelmiyor bir kere. :T:

Aynen ha, nereden geldiysek buralara. :D

1x14

Sonlara doğru ilginç bir hal almaya başladı dizi.

Kira'nın L.'yi, Misa'nın ölüm meleğine öldürteceği aklıma gelmezdi. L. ölmeyecektir ama nasıl kurtulacağı hakkında bir fikrim yok. Belki Rem vazgeçer. Bu arada Rem erkekmiş sanırım. :D

L. duygusala bağlamaya çalıştı ama yemezler. Light'ın Kira olduğundan emin olsan arkadaş tanır mıydı kendileri acaba?

8/10

1x14

Güzel bölümdü yine.

Bence Rem'in L'yi öldürmesine Kira engel olacak. Sondaki hal ve hareketleri öyle gözüküyor ama böyle olursa çok saçma olur. Daha düne kadar L'yi öldürmek isteyen Kira L'nin bir sözüne mi kanacak?

Puanım: 8/10

1x15

Bu bölüm çok iyiydi. İşler kızışıyor iyice. :D

Kira'nın Misa'ya karşı tavırlarını sevmiyorum. Kız Kira'yı o kadar severken Kira'nın Misa'dan kurtulmak istemesi hoş durmuyor. Rem'in yaptıkları da hoşuma gidiyor. Bence Misa'ya aşık. :D

Her neyse L'nin hamlesi çok zekiceydi. Misa'nın ölüm defteri sahipliğini bırakmasıyla L'nin asıl ismini unutacak olması da kötü oldu. Bu arada Kira da ölüm defterini bırakacak, onun durumu ne olacak acaba? (b)

Puanım: 9/10

1x15

Bu bölüm inanılmaz iyiydi. Olaylar bir o tarafa bir o tarafa gidip durdu.

Önce Misa'nın L.'yi görmesiyle Kira'nın kazanacağını düşündük. Ardından L.'nin Misa'ya aşık olduğunu sandım ama arkadan kızın telefonunu çalımış meğersem. :D Çok zekiceydi cidden L.'nin davranışları. Sonra da işler L.'nin leyine olmaya başladı ve Misa ölüm defterini bıraktı. :(

Şüpheler artmasın diye Kira - Misa ilişkisinin devam edeceğini düşünüyorum.

9.5/10