Diğer Death Note 1. Sezon Yorumları

1x23

Bu bölüm gerçekten çok iyiydi. Aksiyon filmlerini aratamadı dizi. :D

Rem defteri götürdü galiba. :D

Puanım: 9/10

1x24

Şu zamana kadar olan her şey bu bölümde çözüldü. Ne zamandır beklediğim bir bölümdü.

Ölüm Defteri - hafıza olayını çok iyi saklamışlar. Yani Kira'nın defterleri saklama mantığı çok iyiydi. Kira'nın ve Misa'nın hafızalarını hatırlmalarına çok sevindim. Bundan böyle Kira'nın Ölüm Meleği Rem oldu.

Bu arada, @gundix123 :D
Ölüm Melekleri kendi cinsiyetlerinden hoşlanıyorlarmış. :D

10/10

25. bölümde ne olacağını cidden merak ediyorum. Altyazı çevirmen takımı bu bölümün sonunda "Muhteşem bir yarı finalde görüşmek üzere!" diye not eklemişler. Ve sanırım 25. bölümden sonra çeviriyi bırakmışlar. :bilmem:

1x24

Süperdi bölüm. Şu ana kadarki en iyi bölümdü.

Hafıza olayı tahmin ettiğime çok yakın bir şey çıktı buna sevindim. :D Misa salaklık yaptı, zaten yarılanan ömrünü bir daha yarıladı. :(

Orada Ryuk;

Ben erkeğim diyerek onu mu kastetmişti @berkann? :D

Puanım: 9.5/10

1x25

Sanırım dizinin görüp görebileceğimiz en iyi bölümüydü. Bu bölümden sonra diziden soğur muyum? Orasını ancak 1-2 bölüm sonra anlayabilirim. :D

Bu bölümde birilerinin öleceğini tahmin ediyordum ama L'nin ölmesini beklemezdim. Her ne kadar Kira'nın tarafında olsam da başlarda diziye devam etmemi sağlayan karakterdi. Üzüldüm.

Bundan sonraki bölümler nasıl şekillenebilir işte bunu baya merak ediyorum.

Puanım: 10/10

1x24

Süperdi bölüm. Şu ana kadarki en iyi bölümdü.

Hafıza olayı tahmin ettiğime çok yakın bir şey çıktı buna sevindim. :D Misa salaklık yaptı, zaten yarılanan ömrünü bir daha yarıladı. :(

Orada Ryuk;

Ben erkeğim diyerek onu mu kastetmişti @berkann? :D

Puanım: 9.5/10
Bence onu kast etti. :D
Ya da belki de aşık olmamak için yapmıştır Ryuk. Kesin bir şey yok bence o konuda. :D

1x25

Bölümün bu kadar adı çıkınca L.'nin ölmüş olacağını düşünebiliyordum ama buna inanmak istemiyordum. Çünkü dizide en sevdiğim bölümler Kira ve L'nin karşılıklı oynlarıydı. Tabi bunun bir sonu olacaktı zaten ama bu kadar erken olması şaşırtıcı.

Aslında Kira'nın tarafını tutsam da L'yi sevmiyor değildim. Ölüm anında burukluk yaşadım. :(

Bu arada
Çevirmen ekibi salak saçma şeyler yazmasa, L'nin numara yaptığına kendimi inandırabilirdim.

İyi bir bölümdü. Gelecek bölümlerde olaylar nasıl olacak, hatta olay değil
dizi nasıl ilerleyecek
oldukça merakla bekliyorum.

9.5/10

1x26

Pek yeni şeyleri göremedik. Daha çok geçmişteki olayları özetlediler.

O kadar yıl geçti, artık çok fazla suçlu kalmamış olsa gerek.

9/10

Devam edecek misin? @HeisenBerg :J

1x26

Yeni bölüm yoktu gibi bir şeydi ama sonu güzeldi.

Bu bölüm toplu katliam vardı. :D

Puanım: 8/10

1x27

Biraz sıkıldım. Bu kötüye işaret.

Dizi adeta farklı bir diziymiş gibi, 1. bölümünden tekrar başladı benim için. Gerçekten bu kadar radikal bir değişimde tepkim muhtemelen olumsuz olacaktır ama yine izlenebilir duruyor.

Yeni gelen 2 karakteri de sevmedim. L.'nin tarafında olmamama rağmen L.'yi severdim oysa ki.

7.5/10

1x27

Bu bölüm fena değildi. Önümüzdeki bölümlere fikir vermesi açısından da önemli bir bölümdü.

Ortaya yeni çıkan "N" karakteri L'nin çakması olmuş resmen. L'nin yine sevilecek yönleri vardı ama N'nin şimdilik öyle bir şeyini göremedim.

Bu arada N ve diziye yeni dahil olan öteki karakter çok zıt. :D Birisi kadına benziyor sesi erkekçe, öteki erkeğe benziyor sesi kadın sesi gibi. :D

1x27

Bu bölüm fena değildi. Önümüzdeki bölümlere fikir vermesi açısından da önemli bir bölümdü.

Ortaya yeni çıkan "N" karakteri L'nin çakması olmuş resmen. L'nin yine sevilecek yönleri vardı ama N'nin şimdilik öyle bir şeyini göremedim.

Bu arada N ve diziye yeni dahil olan öteki karakter çok zıt. :D Birisi kadına benziyor sesi erkekçe, öteki erkeğe benziyor sesi kadın sesi gibi. :D

Aynen o zıtlığı ben de fark ettim. Olmamış. :(

1x28

Ya aslında dizide bir çok olay oluyor ama bu yeni durum beni pek sarmadı. Nerede eski Kira ve L kapışması? :(

Kira'nın zekasında azalma olmuş gibi sanki. :D Eskiden her duruma karşı bir çözümü olurdu.

Puanım: 7.5/10

İzlerim ben de.

Erkek mi kadın mı belli olmayan Near ve kaslı süper yakışıklı çocuk Melo'yu toplasan yarım L etmezler. Ama izleyelim yine de.

1x26

Geçen olayları özet geçtiği için güzel bir bölümdü.
8/10

1x27

Son derece sıkıcı bir bölümdü. Yeni karakterlerden N gerçekten bir L çakması. Mello da inanılmaz itici zaten.
5/10

1x28

Olaylar olsa da nerde o eski olaylar dedirtti. Yine ve yine beni sıktı. 20 dakka bitsinde çıkayım dedim.
6/10

İlk sezonu harika bir dizi. Bence izlemelisin yine de.

Aslında ilk sezon yanlış bir ifade. Kaçıncı bölüm olduğunu söylemeyeceğim bir bölüme kadar dizi gayet iyi. Sonrası ise çok sıkıcı.

2 bölüme düşürelim mi ne dersiniz? :D @gundix123 @HeisenBerg
artık finale kadar olan bölümler çok boşşş yanı merak etmeyin hiçbirşey kaçırmıcaksınız
önemli ayrıntılar yok bana sorarsınız direk final bölümünü izleyip
ölüm defterinin sinema filmi olan serilerini izlemeye baslayın film serilerinde bu animeye göre finalli aşırı şekilde farklı 🙂
🙂🙂
🙂

artık finale kadar olan bölümler çok boşşş yanı merak etmeyin hiçbirşey kaçırmıcaksınız
önemli ayrıntılar yok bana sorarsınız direk final bölümünü izleyip
ölüm defterinin sinema filmi olan serilerini izlemeye baslayın film serilerinde bu animeye göre finalli aşırı şekilde farklı 🙂
🙂🙂
🙂
Herkeste aynı şey olmuş sanırım. :( Doğrudan finalini izlemeyiz ama daha yavaş gideriz bence. Çünkü 3 bölüm ağır şu anki haline. :D