Diğer Death Note 1. Sezon Yorumları

be bir şey biliyorum da söylüyorum. :A :A

Ben diziye şu an için devam etmeyi düşünmüyorum. Eğer devam etmek istemezseniz sonu şöyleymiş. (SPOILER YEDİ DİYE BAŞKALARINA DA SPOILER YEDİRMEYE ÇALIŞAN BAŞI AÇIK GÖRÜMCENİN GELİNE ZULMÜ)

Finalde kaybeden Kira oluyormuş. Ryuk yamuk yapıyormuş son anda bir şey için.

@gundix123 @HeisenBerg

Haha spoiler başlığı süper. :F @berkann

Bu arada;

Kötü olmuş. Ryuk niye yanlış yapıyor ki? (b)

Finalini bunu öğrenmek için izleyebilirim belki. :D Belki de izlemem. :D

Haha spoiler başlığı süper. :F @berkann

Bu arada;

Kötü olmuş. Ryuk niye yanlış yapıyor ki? (b)

Finalini bunu öğrenmek için izleyebilirim belki. :D Belki de izlemem. :D
Valla orasını ben de bilmiyorum. :D Zaten şok oldum öğrendiğimde. :(
Geçen gün ne de güzel sevinmiştik. :(

Ben izlerim gibi. Ama ne zaman olur bilmiyorum. :D

Ben diziye şu an için devam etmeyi düşünmüyorum. Eğer devam etmek istemezseniz sonu şöyleymiş. (SPOILER YEDİ DİYE BAŞKALARINA DA SPOILER YEDİRMEYE ÇALIŞAN BAŞI AÇIK GÖRÜMCENİN GELİNE ZULMÜ)

Finalde kaybeden Kira oluyormuş. Ryuk yamuk yapıyormuş son anda bir şey için.

@gundix123 @HeisenBerg
başı açık görümce ahahah :F :F

1x1

Ben başladım bile yeniden ve fena gaza geldim heyt be ne senaryo ama! :A @Yiğitt

Şaka maka özlemişim cidden. Ryuk'un elma sevgisini özlemişim. Layto'yu özlemişim. Daha efsanenin başlangıç bölümü, ilerleyen bölümlerde asıl efsane çıkacak. :)

Son sahnedeki replik çok iyiydi

Light- Böylelikle dünyadaki bütün kötüleri temizleyeceğim.

Ryuk- Öyleyse dünyada tek kötü sen kalacaksın.

Layto'nun son yağmur sahnesinden sonra isimleri tek tek yazması ve o an çalan müzik mükemmel uyumluydu, heyecanlanmamak elde değil. :)

Şaka bir yana kim istemezdi ki? Bu adaletsiz dünyaya bir darbe indirmeyi bu yolla?

9.5/10

1x1

Ben başladım bile yeniden ve fena gaza geldim heyt be ne senaryo ama! :A @Yiğitt

Şaka maka özlemişim cidden. Ryuk'un elma sevgisini özlemişim. Layto'yu özlemişim. Daha efsanenin başlangıç bölümü, ilerleyen bölümlerde asıl efsane çıkacak. :)

Son sahnedeki replik çok iyiydi

Light- Böylelikle dünyadaki bütün kötüleri temizleyeceğim.

Ryuk- Öyleyse dünyada tek kötü sen kalacaksın.

Layto'nun son yağmur sahnesinden sonra isimleri tek tek yazması ve o an çalan müzik mükemmel uyumluydu, heyecanlanmamak elde değil. :)

Şaka bir yana kim istemezdi ki? Bu adaletsiz dünyaya bir darbe indirmeyi bu yolla?

9.5/10
Yarın izlerim o zaman bende. :Z

Sonunda diziye başlayabildim. :D

Öncelikle jeneriği beğendiğimi söyleyebilirim, diziyle alakasız ama tek başına güzel bir jeneriği var dizinin.

Diziye gelirsek;
İlk anime dizim. :D Öncelikle beğendiğimi ve ekrandan ayrılmadan ilk bölümü izlediğimi söylemeliyim.Gerçekten değişik bir senaryosu var. Acaba o ölüm defteri benim yanıma düşse ben ne yaparım? :D

Light güzel düşünüyor aslında. :D Ben olsam bende öyle yapar mıydım, yapardım herhalde?

Sondaki Ryuk ile ikisinin sözlerini bende beğendim @Tolstoyevski :D Herkes iyi olunca geriye Light kalacak.

Hemen diğer bölüme geçiyorum, 9.5/10 diyorum. :) @Tolstoyevski

Sonunda diziye başlayabildim. :D

Öncelikle jeneriği beğendiğimi söyleyebilirim, diziyle alakasız ama tek başına güzel bir jeneriği var dizinin.

Diziye gelirsek;
İlk anime dizim. :D Öncelikle beğendiğimi ve ekrandan ayrılmadan ilk bölümü izlediğimi söylemeliyim.Gerçekten değişik bir senaryosu var. Acaba o ölüm defteri benim yanıma düşse ben ne yaparım? :D

Light güzel düşünüyor aslında. :D Ben olsam bende öyle yapar mıydım, yapardım herhalde?

Sondaki Ryuk ile ikisinin sözlerini bende beğendim @Tolstoyevski :D Herkes iyi olunca geriye Light kalacak.

Hemen diğer bölüme geçiyorum, 9.5/10 diyorum. :) @Tolstoyevski

Hayırlı olsun. :) jenerik benim için de efsanevidir. Sözleri olsun görüntüleri olsun müthiş bir jenerik. Keşke hep onla devam etselerdi. :$

Bu vesileyle @Danger UA! 'ya da izlemediyse şiddetle tavsiye ediyorum bu efsanevi yapıtı. 20 dakikalık ilk bölümünü izlersen zaten devamı gelir? :)

2. BÖLÜM

Olaylar artıyor iyice. :Z
Polis teşkilatı ister istemez olaylardan şüphelendi. Bir de ''L'' çıktı başımıza. :F Adam, Ryuk'un da dediği gibi baya uyanık. Kira vs L baya eğlenceli geçecek gibi. :Z

Bu arada kitabı saklama yeri de çok zekiceymiş Light. :F

9.5/10