İlk bölümler çok iyiydi bir kere. Senin dışındakiler de bunda hemfikir.be bir şey biliyorum da söylüyorum.
ayıptır söylemesi dizi sarrafı olduğumdan anlarım hemen. hayır çıkmayacağı belliydiİlk bölümler çok iyiydi bir kere. Senin dışındakiler de bunda hemfikir.
Valla orasını ben de bilmiyorum. Zaten şok oldum öğrendiğimde.Haha spoiler başlığı süper. @berkann
Bu arada;
Kötü olmuş. Ryuk niye yanlış yapıyor ki?
Finalini bunu öğrenmek için izleyebilirim belki. Belki de izlemem.
Aynen.Valla orasını ben de bilmiyorum. Zaten şok oldum öğrendiğimde.Geçen gün ne de güzel sevinmiştik.
Ben izlerim gibi. Ama ne zaman olur bilmiyorum.
Aynen.
İyi çocuktu aslında Ryuk. Bence biraz saçmalamışlar.
başı açık görümce ahahahBen diziye şu an için devam etmeyi düşünmüyorum. Eğer devam etmek istemezseniz sonu şöyleymiş. (SPOILER YEDİ DİYE BAŞKALARINA DA SPOILER YEDİRMEYE ÇALIŞAN BAŞI AÇIK GÖRÜMCENİN GELİNE ZULMÜ)
Finalde kaybeden Kira oluyormuş. Ryuk yamuk yapıyormuş son anda bir şey için.
@gundix123 @HeisenBerg
Başı kapalı gelin yazmayı unutmuşum. Olduğu kadar.başı açık görümce ahahah
tahmin ettim onu yazmayı unuttuğunuBaşı kapalı gelin yazmayı unutmuşum. Olduğu kadar.
@Tolstoyevski kararımı verdim, başlıyorum diziye o zaman. 37 bölümmüş zaten, her bölüm 20 dakika. Kısa sürede tamamlarım.
Ne zamana başlıyoruz?Hadi ben de birkaç bölüm eşlik edeyim, hafızamı tazelemiş olurum.
Yarın izlerim o zaman bende.1x1
Ben başladım bile yeniden ve fena gaza geldim heyt be ne senaryo ama! @Yiğitt
Şaka maka özlemişim cidden. Ryuk'un elma sevgisini özlemişim. Layto'yu özlemişim. Daha efsanenin başlangıç bölümü, ilerleyen bölümlerde asıl efsane çıkacak.
Son sahnedeki replik çok iyiydi
Light- Böylelikle dünyadaki bütün kötüleri temizleyeceğim.
Ryuk- Öyleyse dünyada tek kötü sen kalacaksın.
Layto'nun son yağmur sahnesinden sonra isimleri tek tek yazması ve o an çalan müzik mükemmel uyumluydu, heyecanlanmamak elde değil.
Şaka bir yana kim istemezdi ki? Bu adaletsiz dünyaya bir darbe indirmeyi bu yolla?
9.5/10
Sonunda diziye başlayabildim.
Öncelikle jeneriği beğendiğimi söyleyebilirim, diziyle alakasız ama tek başına güzel bir jeneriği var dizinin.
Diziye gelirsek;
İlk anime dizim. Öncelikle beğendiğimi ve ekrandan ayrılmadan ilk bölümü izlediğimi söylemeliyim.Gerçekten değişik bir senaryosu var. Acaba o ölüm defteri benim yanıma düşse ben ne yaparım?
Light güzel düşünüyor aslında. Ben olsam bende öyle yapar mıydım, yapardım herhalde?
Sondaki Ryuk ile ikisinin sözlerini bende beğendim @Tolstoyevski Herkes iyi olunca geriye Light kalacak.
Hemen diğer bölüme geçiyorum, 9.5/10 diyorum. @Tolstoyevski