Diğer Death Note 1. Sezon Yorumları

1x16

Durgun ve bir kısmı sıkıcı bir bölümdü.

Kira bu bölümde karizmasını düşürdü ama yaptığı şeyin mantıklı açıklamaları vardır eminim. :D

Puanım: 7.5/10

Of en güzel bölümlerdesiniz. 2-3 bölüm diye sınırlandırmayın kendinizi. Death Note bu izledikçe izleyisi gelir insanın.

1x16

Bu bölüm Kira'nın ne yapmaya çalıştığına anlam veremedim.:(

Ama elbette bir bildiği vardır. Aslında anlam getiremediğim nokto kendi Ölüm Defteri'nden vazgeçmesiydi. Acaba sadece L.'yi ikna etmek için mi vazgeçti? Nasıl geri alacak eğer hiçbir şey hatırlamıyorsa?

Bir de şurası mantıksız olmuş:
Ölüm Defteri'nin sahibi olmaktan çıktığında onunla ilgili bir şey hatırlamıyorsun. Ama onun sayesinde tanıştığın kişileri hatırlayabiliyorsun. Şimdi Misa ve Kira nasıl tanışmış olabilirler ki Ölüm Defteri olmadan? Tanışamazlardı.

Dizinin müzikleri çok iyi bu arada.

8.5/10

Yahu tam ben yazıcaktım dizinin müzikleri dikkatinizi çekmedi mi çekmiş. :D

En efsanesi bence.

1x17

Bu bölümü pek sevmedim. :(

Misa'nın ölüm defteri bir başkasına verildi ve onların cinayetleri devam ettirilmesi için tehdit edildiler. Peki Kira'nın ölüm defteri nerelerde?

L.'nin Misa'nın 2. Kira olduğuna emin olup, ama delillerin bu kadar açık olmasından dolayı emin olamaması iyi bir ayrıntıydı.

Bir de benim ciddi anlamda anlamakta zorlandığım bir şey var:
Ölüm defterini geri verince onunla ilgili hiçbir şey hatırlanmıyorsa Kira, Kira olduğunu unutacak?

7.5/10

1x17

Güzel bölümdü bence.

Muhtemelen Kira ya da Misa defterle ilgili olan kısmı unutmasaydı Kira'nın bu bölüm Light olduğu ortaya çıkardı.

Ben de tam anlamadım ama Rem'le Kira anlaşma yaptı ve bence Misa bu işten kurtulduktan sonra Rem Kira'ya defterini verecek. Sonra da defteri alınca defterle ilgili geçmiş anılarını hatırlayacak. Benim tek tahminim bu. :D Sonuçta "defteri alınca defterle ilgili geçmiş anılarını hatırlamaz" diye bir şey söylenmedi. :D @berkann

Bu arada günlük 2 bölüm yapalım bence @berkann. 3 bölüm bana ağır geldi. :D

Puanım: 8/10

1x18

Bu bölüm aşırı sıkıcıydı. İzlediğim en kötü bölümdü hatta.

Kira ve L'nin kavga ettiği sahne güzeldi.

Puanım: 6/10

1x17

Güzel bölümdü bence.

Muhtemelen Kira ya da Misa defterle ilgili olan kısmı unutmasaydı Kira'nın bu bölüm Light olduğu ortaya çıkardı.

Ben de tam anlamadım ama Rem'le Kira anlaşma yaptı ve bence Misa bu işten kurtulduktan sonra Rem Kira'ya defterini verecek. Sonra da defteri alınca defterle ilgili geçmiş anılarını hatırlayacak. Benim tek tahminim bu. :D Sonuçta "defteri alınca defterle ilgili geçmiş anılarını hatırlamaz" diye bir şey söylenmedi. :D @berkann

Bu arada günlük 2 bölüm yapalım bence @berkann. 3 bölüm bana ağır geldi. :D

Doğrudur, denmedi öyle bir şey. :D

3'le devam edelim bence. İftara daha çok var, izlersin. :D

1x18

Dizi 2 bölümdür durgun bir hal aldı. Bunda en büyük etki,
Light'ın Kira gibi davranamaması. Tabi ölümleri kim nasıl işliyor konusu da ilginç. Eğer ölüm defteri o adamların elinde değilse kimin elinde? Ölüm melekleri insanları bu şekilde öldüremez ki. Olayın içinde ölüm defteri kullanan bir insan olmalı. Acaba, jenerikte Kira ve kız kardeşi aynı sahnede gözüküyor, kız kardeşi mi kullanıyor ölüm defterini? Tabi bu inanılmaz uç bir tahmin ama aklıma başka bir şey gelmiyor.

8/10

Yalnız 25. bölüme yaklaştıkça içimde ya soğursam diye bir korku oluşuyor. :( 2 gün sonra öğreneceğim ne olacağını.

Son düzenleme:
1x19

Bu bölüm son 2 bölüme oranla daha iyiydi ancak yine de daha önceki bölümler gibi değildi. Sebebim hep aynı.
Light'ın Kira olmasını istiyorum tekrardan. :(

Geçen bölüm yorumuna şirkette çalışan adamların, cnayet işlemeleri için bir bağlantı gerek demiştim ölüm meleğiyle. Ama o bağlantının kendi içlerinde birisi olduğunu unutmuşum. Şirketteki Kira'nın böyle bir anda ortaya çıkması ise şaşırtıcı.

8/10

Light bilerek Ölüm Defteri'nin unutmak istedi. L ile çalıştığı için açık vermemek istiyor. Gelecek bölümlerde neden böyle bir şey yaptığı görülcek.

Light bilerek Ölüm Defteri'nin unutmak istedi. L ile çalıştığı için açık vermemek istiyor. Gelecek bölümlerde neden böyle bir şey yaptığı görülcek.
Evet, fark etmiştim onu. :D

25. bölümde soğuyanlardan mısın, değil misin? Sebebini söyleme. :D

1x19

Yine sıkıcı bir bölümdü. Dizi bence eski formatına bir an önce dönmeli.

Puanım: 7/10

Evet, fark etmiştim onu. :D

25. bölümde soğuyanlardan mısın, değil misin? Sebebini söyleme. :D
Onun cevabını vermiyim şimdilik. :D

20. bölümden itibaren toparlicaklar. Sizin gibi ben de o bölümlerde biraz sıkılmıştım hatta 20 dakkayı bitirmeden çıkıp tekrar izlediğimi bilirim.

1x20 (2. sezon da olabilir.)

Yine beklediğimi bulamadığım bir bölüm oldu. :(

Light'ın, Misa konusunda haklı olduğunu düşünüyorum. bkz: aralarından biri Kira ise, onu öldürmeden önce konuşturabilirler.

7.5/10

1x21

Son bölümlere oranla en iyi bölümdü diyebilirim.
Ama yine de gözlerim hala gerçek Kira'yı aramıyor değil. :( Bitsin artık şu soruşturma ve Ryuk ölüm defterini geri versin.

Bu arada geçenlerde dediğim mantıksızlık devam ediyor.
Ölüm defterini geri alınca eski şeyleri hatırlamadı Misa. Belki zekasından dolayı Light hatırlayabilir ama Misa da çok salak bir kız değil.

Rem kızmış. :F
@gundix123 :D

8/10

1x20 ve 1x21

21. bölüm 20. bölüme göre daha iyiydi ama yine de eski halini özletiyor dizi. :(

Öyleymiş. :D @berkann

1x22

Dizi kendine gelmeye başlıyor gibi ama yine o ilk bölümlerdeki tadı veremiyor. Tabi ilk bölümler çok tatlıydı orası ayrı. :D

Sonunda sahte Kira'dan kurtulacağız.

8.5/10

Yarın izleyeceğimiz 3 bölümün daha güzel olacağına inanıyorum. -25. bölüm de yarınmış. :D-

1x22

Sonunda uzun bir aradan sonra güzel bir bölüm izleyebildik.

Sahte Kira gidici de acaba ölümlerin nasıl gerçekleştiğini öğrenebilecek mi L?

Puanım: 8.5/10

1x23

Uzun bir aradan sonra yine 2 dakikaymış gibi geçen bir bölüm izledim. Bu bölüm aksiyonun tavan yaptığı bir bölümdü.

Sahte Kira yakalandı. Şimdi Light'ın planları ortaya çıkacak.

9/10