2026 En Favori Şarkı - All Star (2011-2015)

Güzel bir etkinlik olmuş hiç beklemiyordum sürpriz oldu

• Harika
Reactions: Dosi
Güzel bir etkinlik olmuş hiç beklemiyordum sürpriz oldu
yazdan bu yana aklimdaydi ama bir türlü vakit gelmemisti. hatta En Özlenilen dizide baslayacakti ama onu da erteleyip durduk. 2026 olarak hepsini sirayla yapariz diye düsünüyorum :A
ben bunda @Bully yardim eder sandim ama beni yari yolda birakti :( :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and 12.Adam
yazdan bu yana aklimdaydi ama bir türlü vakit gelmemisti. hatta En Özlenilen dizide baslayacakti ama onu da erteleyip durduk. 2026 olarak hepsini sirayla yapariz diye düsünüyorum :A
Daha önce hiç yapmadım ama ocak sonu yapılacak bir etkinliğe yardım edebilirm belki ara tatilim olacak şu sıra yoğunum.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
Daha önce hiç yapmadım ama ocak sonu yapılacak bir etkinliğe yardım edebilirm belki ara tatilim olacak şu sıra yoğunum.
Zamanı gelince konuşuruz inşallah.
Bazı yönetimsel işlerde çıktı. Bu konuyu açarken 2026 etiketinin olmadığını farkettim. En kısa zamanda öyle teknik işlerede bakmam gerekiyor. Ayrıca o geçen bahsettiğimiz durumada bakacağım. Onu da hafta sonu hallederim inşallah.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
2026’yı etkinlik yılı yapalım. Biraz renklensin forum :A
Mosicenk’ten Reynmosi’ye dönüştü. :A
3 şarkı 4 grup şeklindedir. 12 şarkıdan 4’ü yarı finale çıkar :A

2019’u da ben yapmıştım, sonrası senin stil zaten, daha rahat edersin :A

Bu etkinlikten 2 tane daha olacak demek, güzel :A

Saymadım gözüm korktu bakarken :A

Aynen öyle gibi. Haydi inşallah.

Abart abart :A Çeyreğe kaç şarkı koyulabilir ki, 12 işte, biliyorum ben. Normalinden 4 fazla sadece :A
Normalde sekiz mi ? :A
Neyse ne. 54 şarkı ile yolumuza devam edeceğiz :A Ben bi gidip planlama yapayım.
Yarına evden çıkmadan açmaya çalışacağım. Vakit bulamazsam yarın geceye kalır. Ben yine evde olmayacağımda :A

Doyamadın gezmelere, tatillere :A

Genel yorum konusu açıldıktan sonraki gün ilk turlar gelecek. En hızlı etkinliğini yapacak olabilirsin :A
Tatlı dile , güler yüze doyulur mu? X2 :A
cünkü burada oylanacak sarkilar belli. hazir liste gibi bir durum :A
bizim ailecek bu sene önemli islerimiz hep bu zamanlara denk geldi. Ondan dolayi yoksa ben tüm gün evde tembellik yapmayi cok özledim :A

Liste oluşturmak için çok uğraş vermemişsindir, doğru :A Nasılsa şarkılar hazır :A

Bakalım tüm gün evde tembellik yapacağın zamanlar gelecek mi :A

bu geceden konulari baslatabilirim :A

ilk tur 6 konudan 9 sarki olacak ve 3 sarki ile yolumuza devam edecegiz.

Tek rakibin Türk Hava Yolları :A

54 şarkıdan 18 tane kalacak, hız rekoru kırdığın gibi kıyım rekoru da kırdın :A
Özel jeti var , istediği yere konuveriyor. :A

• Aynen
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and Bully
Senin bana önceden bilgi vermen gerekiyor ki ben de kendimi hazırlayayım :A Öyle son dakika pat diye söylersen benden bir şey bekleme :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
Senin bana önceden bilgi vermen gerekiyor ki ben de kendimi hazırlayayım :A Öyle son dakika pat diye söylersen benden bir şey bekleme :A
Öyle mi oldu şimdi. Yılların üyesi admini vs tecrübeli üyesisin. İnsan her an atik olacak :A
Neyse senin sisteminin nasıl çalıştığını öğrenmiş olduk :A
Neyseki laptop getirmiştim eve yoksa telefonda zorlanırdım. Yıllarca kendime eziyet etmişim :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
Öyle mi oldu şimdi. Yılların üyesi admini vs tecrübeli üyesisin. İnsan her an atik olacak :A
Neyseki laptop getirmiştim eve yoksa telefonda zorlanırdım. Yıllarca kendime eziyet etmişim :A
Benim kendimi çok önceden hazırlamam gerekiyor, çalışma sistemimi öğrenmiş oldun aynen :A

Laptop rahatlıktır, ben telefondan böyle büyük konuları açamam zaten. Hem kendine eziyet etmişsin, hem de çok iyi başarmışsın :A

• Güldürdün
2025’e kadar düzgün ilerledi. Yeni nesil şarkılar bakalım 2026 olarak ne yapacak :A

O değilde ne güzel 8 şarkı ile giderken 2015 senesi 7267282 tane şarkı çeyrekte yarışmış :A @Bully 2016’da aynısı olmuş. Böyle olunca 2015’de durdurdum.
2016-2020’yide ilerde yaparız :A
Çeyrekte 7267282 tane şarkı 2014'te yarışmaya başlamış. :A O seneyi hayret bi şey yürütüyordu, 2015'te ben başladım :A

• Güldürdün
Çeyrekte 7267282 tane şarkı 2014'te yarışmaya başlamış. :A O seneyi hayret bi şey yürütüyordu, 2015'te ben başladım :A
Onunki o kadar göze batmamış nedense :A
bazinga ve Hayret bi Şey tablolu paylaşmış. Onları kopyala yapıştır beni uğraştırdı biraz :A belki ondan dikkat etmedim :A
40 şarkı olacağına 54 şarkı olmuş bundan dolayı :A

• Güldürdün
Onunki o kadar göze batmamış nedense :A
bazinga ve Hayret bi Şey tablolu paylaşmış. Onları kopyala yapıştır beni uğraştırdı biraz :A belki ondan dikkat etmedim :A
40 şarkı olacağına 54 şarkı olmuş bundan dolayı :A
Çeyrekte 1300 şarkı işini başlatan hayret bi şey olmuş, ben de öyle devam etmesini sağlamışım yıllarca :A

Ben tablo paylaşmıyordum, o anlamda kolaylaştırmışım bari işini :A

14 şarkı bir şey değil ya :A Sen şu an dar bir vakitte başlayıp bitirmen gerektiği için sorun oluyordur :A

• Güldürdün
Çeyrekte 1300 şarkı işini başlatan hayret bi şey olmuş, ben de öyle devam etmesini sağlamışım yıllarca :A

Ben tablo paylaşmıyordum, o anlamda kolaylaştırmışım bari işini :A

14 şarkı bir şey değil ya :A Sen şu an dar bir vakitte başlayıp bitirmen gerektiği için sorun oluyordur :A
Neyse diğer tur işim kolaylaşacak. Bunların tüm kademeleri bitince kazanan şarkılarıda tek ankette oylarız en iyisini seçebilmek için :A

• Güldürdün
Ya bak zamanında iyi yapmışım değil mi? Zaman beni haklı çıkardı. :A

• İlginç
Reactions: Dosi
  • Güldürdün