yazdan bu yana aklimdaydi ama bir türlü vakit gelmemisti. hatta En Özlenilen dizide baslayacakti ama onu da erteleyip durduk. 2026 olarak hepsini sirayla yapariz diye düsünüyorumGüzel bir etkinlik olmuş hiç beklemiyordum sürpriz oldu
Daha önce hiç yapmadım ama ocak sonu yapılacak bir etkinliğe yardım edebilirm belki ara tatilim olacak şu sıra yoğunum.yazdan bu yana aklimdaydi ama bir türlü vakit gelmemisti. hatta En Özlenilen dizide baslayacakti ama onu da erteleyip durduk. 2026 olarak hepsini sirayla yapariz diye düsünüyorum
ben bunda @Bully yardim eder sandim ama beni yari yolda birakti![]()
![]()
Zamanı gelince konuşuruz inşallah.Daha önce hiç yapmadım ama ocak sonu yapılacak bir etkinliğe yardım edebilirm belki ara tatilim olacak şu sıra yoğunum.
Mosicenk’ten Reynmosi’ye dönüştü.2026’yı etkinlik yılı yapalım. Biraz renklensin forum![]()
3 şarkı 4 grup şeklindedir. 12 şarkıdan 4’ü yarı finale çıkar
2019’u da ben yapmıştım, sonrası senin stil zaten, daha rahat edersin
Bu etkinlikten 2 tane daha olacak demek, güzel![]()
Saymadım gözüm korktu bakarken
Aynen öyle gibi. Haydi inşallah.
Normalde sekiz mi ?Abart abartÇeyreğe kaç şarkı koyulabilir ki, 12 işte, biliyorum ben. Normalinden 4 fazla sadece
![]()
Neyse ne. 54 şarkı ile yolumuza devam edeceğizBen bi gidip planlama yapayım.
Yarına evden çıkmadan açmaya çalışacağım. Vakit bulamazsam yarın geceye kalır. Ben yine evde olmayacağımda![]()
Tatlı dile , güler yüze doyulur mu? X2Doyamadın gezmelere, tatillere
Genel yorum konusu açıldıktan sonraki gün ilk turlar gelecek. En hızlı etkinliğini yapacak olabilirsin![]()
cünkü burada oylanacak sarkilar belli. hazir liste gibi bir durum
bizim ailecek bu sene önemli islerimiz hep bu zamanlara denk geldi. Ondan dolayi yoksa ben tüm gün evde tembellik yapmayi cok özledim![]()
Liste oluşturmak için çok uğraş vermemişsindir, doğruNasılsa şarkılar hazır
Bakalım tüm gün evde tembellik yapacağın zamanlar gelecek mi![]()
bu geceden konulari baslatabilirim
ilk tur 6 konudan 9 sarki olacak ve 3 sarki ile yolumuza devam edecegiz.
Özel jeti var , istediği yere konuveriyor.Tek rakibin Türk Hava Yolları
54 şarkıdan 18 tane kalacak, hız rekoru kırdığın gibi kıyım rekoru da kırdın![]()
Senin bana önceden bilgi vermen gerekiyor ki ben de kendimi hazırlayayımyazdan bu yana aklimdaydi ama bir türlü vakit gelmemisti. hatta En Özlenilen dizide baslayacakti ama onu da erteleyip durduk. 2026 olarak hepsini sirayla yapariz diye düsünüyorum
ben bunda @Bully yardim eder sandim ama beni yari yolda birakti![]()
![]()
Öyle mi oldu şimdi. Yılların üyesi admini vs tecrübeli üyesisin. İnsan her an atik olacakSenin bana önceden bilgi vermen gerekiyor ki ben de kendimi hazırlayayımÖyle son dakika pat diye söylersen benden bir şey bekleme
![]()
Benim kendimi çok önceden hazırlamam gerekiyor, çalışma sistemimi öğrenmiş oldun aynenÖyle mi oldu şimdi. Yılların üyesi admini vs tecrübeli üyesisin. İnsan her an atik olacak
Neyse senin sisteminin nasıl çalıştığını öğrenmiş olduk
Neyseki laptop getirmiştim eve yoksa telefonda zorlanırdım. Yıllarca kendime eziyet etmişim![]()
Çeyrekte 7267282 tane şarkı 2014'te yarışmaya başlamış.2025’e kadar düzgün ilerledi. Yeni nesil şarkılar bakalım 2026 olarak ne yapacak
O değilde ne güzel 8 şarkı ile giderken 2015 senesi 7267282 tane şarkı çeyrekte yarışmış@Bully 2016’da aynısı olmuş. Böyle olunca 2015’de durdurdum.
2016-2020’yide ilerde yaparız![]()
Onunki o kadar göze batmamış nedenseÇeyrekte 7267282 tane şarkı 2014'te yarışmaya başlamış.O seneyi hayret bi şey yürütüyordu, 2015'te ben başladım
![]()
Çeyrekte 1300 şarkı işini başlatan hayret bi şey olmuş, ben de öyle devam etmesini sağlamışım yıllarcaOnunki o kadar göze batmamış nedense
bazinga ve Hayret bi Şey tablolu paylaşmış. Onları kopyala yapıştır beni uğraştırdı birazbelki ondan dikkat etmedim
40 şarkı olacağına 54 şarkı olmuş bundan dolayı![]()
Neyse diğer tur işim kolaylaşacak. Bunların tüm kademeleri bitince kazanan şarkılarıda tek ankette oylarız en iyisini seçebilmek içinÇeyrekte 1300 şarkı işini başlatan hayret bi şey olmuş, ben de öyle devam etmesini sağlamışım yıllarca
Ben tablo paylaşmıyordum, o anlamda kolaylaştırmışım bari işini
14 şarkı bir şey değil yaSen şu an dar bir vakitte başlayıp bitirmen gerektiği için sorun oluyordur
![]()
Daha en iyilerin de en iyisini seçecez, çok iyiymişNeyse diğer tur işim kolaylaşacak. Bunların tüm kademeleri bitince kazanan şarkılarıda tek ankette oylarız en iyisini seçebilmek için![]()
Ya bak zamanında iyi yapmışım değil mi? Zaman beni haklı çıkardı.Öyle mi oldu şimdi. Yılların üyesi admini vs tecrübeli üyesisin. İnsan her an atik olacak
Neyse senin sisteminin nasıl çalıştığını öğrenmiş olduk
Neyseki laptop getirmiştim eve yoksa telefonda zorlanırdım. Yıllarca kendime eziyet etmişim![]()
Akşama inşallah. 3. Şarkıyı seçmek için düşünmem gerekiyorDaha en iyilerin de en iyisini seçecez, çok iyiymiş
Oylamadığın grupları ne zaman oylayacaksın?![]()
Neyi? Yine neyi kendine bağladınYa bak zamanında iyi yapmışım değil mi? Zaman beni haklı çıkardı.![]()
@Bully e Şimdi öyle mi oldu niye dedin ?Akşama inşallah. 3. Şarkıyı seçmek için düşünmem gerekiyorhep 2 tane tamam 3. düşündürüyor
------
Neyi? Yine neyi kendine bağladın![]()