Yurttan ve Dünyadan Haberler | Genel Haber Konusu 📰

Venezuela da var Meksikayı bilmiyorum :X

Maduro zaten sevilmeyen lider olduğu için işi kolaydı ; kendi partisi bile sahip çıkmamış :G
------

@12.Adam ın gaza gelme seviyesi gibi oldu turp reyiz :A:A @Bully @Dosi @Gerekli24 @RüzgarGülü

En az akıllı dikdatörlerden biri olarak görüyordum kendisini ekonomi kötü gittiğinde para basarak düzelteceğini sanmıştı. Tuvalet kağıdı paradan değerli olduğu için insanlar parayı kullanıyordu :A Venezuela halkı çok protestolar yaptı ama düşüremişlerdi.

• Beğendim
Reactions: xemrexxx
  • Güldürdün
Reactions: xemrexxx
En az akıllı dikdatörlerden biri olarak görüyordum kendisini ekonomi kötü gittiğinde para basarak düzelteceğini sanmıştı. Tuvalet kağıdı paradan değerli olduğu için insanlar parayı kullanıyordu :A Venezuela halkı çok protestolar yaptı ama düşüremişlerdi.

Aldırsin reis aldirabiliyorsa :F

Harika istekler çok güzel olurdu yaw
Maşallah uzun zamandır bu kadar kuduruk bir topluluk görmemiştim :F:F @Dosi @Angelica @Royal_Highness @Zeyno @Bully @Emre Ozansoy @ozmoturk

Son düzenleme:

Aldırsin reis aldirabiliyorsa :F

üsteki 2.Si yakışıklıymış hani :A :F Yaa yapmayın böle venezuel'aya olanlara çok üzüldüm zoruma gidiyor bu adaletsizlikler tövbe tövbe yaw
neyse ki bu abd dışında doğduğu için başkan adayı olamıyor, başı çok belaya girmez :F:F