değerli okuyucu kitlem gelin kavgalı dövüşlü aşklı entrikalı hikâye anlatçam

mesaj yaz ara ara chatten okumak zor olur :D

Neferet, ben bugün bunun tamamını okudum. O gün olmadığım için. Bugün buradayım ve sen yazmıyorsun ha? :)
senle ilgili bi durum yok ki,yarın da burda olmayacak mısın?eğer yarın yoksan bugün karalarım senin için bişeyler.zaten tuğba da kahve içecekmiş ona da ücretsiz kamu hizmeti olur 😛

yazayım hadi sizden değerli mi vaktim:

tatile çıktık sonra,evde ufak tefek monologlar yazıp onları oynuyorum oyunculuğum gelişsin diye,ara ara futbol kastırıyorum turnuvada rezil olmayak diye,ders de çalışıyorum 2.dönem takdir getireyim de peder de mutlu olsun,yazın da artık abazanlığa çare ararım manita işlerini o zaman düşünürüm diye inekleme kararı aldım.bir gün bizim sınıftan birkaç adam organize olmuşlar sinema falan yapçaklarmış bana gel sen de sosyalleş olm evde napıyon bütün gün dediler.adamlar haklı tabi,fırladım gittim onlarla.film bitince biri durun la ben gelcem hemen dedi kayıplara karıştı.kafadan bi yarım saat bekledik çocuk yok.en son çıkardım telefonu aradım "nerdesin olm sen napıyon" dedim "panpa durumlar kötü çok acil falan filan sokağa gelin hep birlikte gelin ama lütfen önemli" dedi.allah allah,sorun neydi ki?

çocuğu mu dövüyolar yoksa kafam karıştı aşk-ı memnuda bu kadar merak yapmıyodum ben be :D

meğer kız meselesiymiş.kızın evine gitmiş sormaya bizle gelmek ister mi diye,babası tutmuş kolundan sokmuş içeri sorguya çekmiş "kızımın at hırsızlarıyla takılmayacağına emin olayım" diye.adrese gittik,adama biz aslında iyi çocuklarız bu çocuk da çok iyidir içkisi yoktur kumarı yoktur karı kız hiç yoktur diye uzun uzun dil döktük.sonunda gözüm üstünüzde dedi bıraktı.bunlar bir daha sinemaya girdiler,biz kalanlar da evlere dağıldık sonra iş kalmadığı için.eve geldim açtım msni berfu'nun ileti "falanca oğlan (L)" cızzzzzzzzzzzttttt...

azıcık göründüğüm kadar şerefsiz olsam oracıkta ona ağzıma geleni söyleyip engellerdim.ama öyle olmadı...

gündüz devam etçem gençler çünkü uykum var.

@The Killing panpa senin için karaladım birkaç satır daha,sen yokken yazmam birkaç partı birleşik okumanı sağlar ve zamandan kazandırır bence,öyle devam edelim :)

tüm okuyucu panpalara iyi geceler.

////////////////////////////////////////////ayraç/////////////////////////////////////////////

@210 ve @211 sağolun panpalarım ayraçlarınızı koyun yarın renk getircem hikâyeye

geldim

direk açtım pencereyi "bari benim yanımda yapma" yazdım.anlamadı salak."?" yazıp yolladı."bak mal olmana rağmen uzun uzun açıklıcam" yazdım.sonra "bana geçen gün erkeklere güvenim kalmadı dedin" yazdım "şimdi yeni manita yapmışın" yazdım.kız köşeli olduğu için hala anlamadı tabi."tamam da senin yanında yapmadım ki" yazdı.bi virüs indirip yollasam şuna şurdan hayatını kaydırsam,32 IQ sahibi bir kertenkele bile benim orada neyi kastettiğimi anlardı be.off hakkaten hayallerim yıkılmıştı be,kitabı tersten okuyan bush bile daha zeki bu berfu denen kızdan.gerçi şimdilerde o kitabın tersten tutulmasının farklı sebepleri olduğunu öğrendim ama konumuz o değil."hayır madem erkeklere güvenmiyordun neden biriyle çıktın?" cevapsa "o diğerlerinden farklı çok seviyorum onu" oldu.daha fazla dayanamadım...

dayanamadım ve kızı dövdüm de lütfen ya bu kadar salak olunmaz :D
Ayrıca yeni geldim panpa gecikmişim ben gelmeden başlamışsın hemencicik 😱

vip okuyucum gelmiş 😛

dayanamadım dövemedim ama "ukraynada iyi tazminat verirler sana çernobilden dolayı" dedim ve ayarı bastım.köşeli jeton bu kez erken düştü "ne demeye çalışıyon sen bana :/" yazdı."neyse" dedim "niye güvenmedin bana?buna sebep olacak ne yaptım?" cevapsa "emin değilim ama beni bilgesu kıskansın diye kullandın" yazdı."saçmalama yok öyle bişey,gerçekten senden hoşlanıyorum,bilgesu gibi biriyle çıkmak isteyeceğimi nasıl düşünebilirsin" yazdım."sahi mi?" dedi gülücük eşliğinde.he sahi sahi yazdım,kafa buluyordum onla ama o gerçekten öyle düşündüğümü düşünüyordu.

pardon geç gördüm panpa ama kızın duygularıyla oynama ışte yapma bunu yapma kız teklif etcek bak :D