değerli okuyucu kitlem gelin kavgalı dövüşlü aşklı entrikalı hikâye anlatçam

sonunda onları kavga edecek kıvama getirmeyi başardım.ama asla beklediğim gibi şiddetli bişey olmadı.üçümüz yanyanayken lafları soktular birbirlerine ve ben en sonunda kaçıp gittim.bilgesu kımıldamazken berfu peşimden koşmaya başladı.sorabilirsiniz şimdi ne ara samimiyeti bu kadar ilerlettiniz diye,önceki olaydan 1 ay sonrasına atladım,birazdan da tatil var zaten 15 gün arayı da atlıcam.neyse,geldi uzun uzun konuştu seni sıkmak istemedim ama görüyorsun işte kız kaşındı falan dedi,ben de tamam önemli değil açıklamaya gerek yok dedim.sonra,benim de sana bi sorum olacaktı aslında onun için çağırmıştım dedim ama yalandı.bilgesu'yla kavga etsinler diye çağırmıştım ikisini birden onun haberi yok tabi.bilgesu gelip her şeyi mahvetmeseydi sana bişey soracaktım dedim."???" dercesine baktı.benle çıkar mısın?dedim.bakışları donuklaştı,gözleri büyüdü.düşünmem lazım,dedi fırladı gitti.biriniz şöyle yapmayın be türk ergen kızları.

ya ben devam etmicem.şurda yalvarıyorum okuyun diye 2-3 kişiye anlatıyorum sadece.sonra forumu niye bırakmak istiyon sorun ne...sorun bu işte,yalnızlık...

@вєdвαнт ve @Prncss.. size çok teşekkürler tabi baştan sona kadar dinlediniz.büyük bir bölümü dinleyen BesaleT ve Assassin'e de teşekkürler,tüm mesajlarınızı tek tek şukulucam şimdi sizin.

ya ben devam etmicem.şurda yalvarıyorum okuyun diye 2-3 kişiye anlatıyorum sadece.sonra forumu niye bırakmak istiyon sorun ne...sorun bu işte,yalnızlık...

@вєdвαнт ve @Prncss.. size çok teşekkürler tabi baştan sona kadar dinlediniz.büyük bir bölümü dinleyen BesaleT ve Assassin'e de teşekkürler,tüm mesajlarınızı tek tek şukulucam şimdi sizin.
abi beni sevmiyon galiba sabahtan beri okuyoruz bizde pcnin müptelası değiliz...Devam be abi

@166 dur seni de şukuluyorum
burda hikâye anlatan diğerlerini ağız sulana sulana dinledi millet benimkinde ya iplemiyorlar ya kafa buluyorlar...3-4 ciddi dinleyicilerim var...sanki kamp ateşinde korkunç hikâye anlatıyoruz burda :S mesela bir örnek diğerlerinin hikâyelerine mesaj atan üye sayısı bir de buna bak...

siz sağolun ama,zaten ben burda kaldıysam bir tek sizin gibiler için

@168 yok sana demiyorum.mesela emreye kızdım,yok atma yok kendini tsubasa sanıyor...mesela isim vermeyeyim bazı bir iki kişiye daha kızdım ağız sulana sulana yorumladılar bazı hikâyeleri.olm bak ben de burada kendi hayatımı anlatıyorum,bazıları kurmaca kabul ama bu hikâye gerçek temel üstüne kurulu.aşk hikayem tamamen gerçekti.onda bile yok kıza çaktın mı,yok bu aşk yanlış yöne gidiyor...ben burda onu paylaşmak istesem pmden ferre yollarım size tey allam ya.tamam sakinim

dur anlatçam seni mi kırcam panpa,adamsın.ama önce:

ya da yok sakin değilim kimse kusura bakmasın.bu memlekette mendile mendil denir (offf sansür şart mı?) furkan da hayat hikâyesini anlattı neden ona gelen yorumlarla bana gelen yorumlar arasında bu fark var?yanlış anlama panpa seni kıskanmıyorum ama iki hikâyeyi karşılaştırırsan farkı görüp bana hak verirsin,aksine sevindim ciddiye alınmana ama seninki gayet ciddiye alındı ben sanki burada sallamasyon yapıyorum kafanıza da silahı dayadım size okutuyorum.şurda ozan anlatsa benim bu anlattıklarımı hımm adminim playboy gibi adammışsın...güzel hikaye,valla adam yaşamış beyler dersiniz.ozan yanlış anlama panpa seni kıskanmıyorum,sana bi gıcığım olsa geçen gün forumu bıraktıydım zaten.ama doğruya doğru...ben anlatınca kimse iplemiyor nedense... :(

.şurda ozan anlatsa benim bu anlattıklarımı hımm adminim playboy gibi adammışsın...güzel hikaye,valla adam yaşamış beyler dersiniz.ozan yanlış anlama panpa seni kıskanmıyorum,sana bi gıcığım olsa geçen gün forumu bıraktıydım zaten.ama doğruya doğru...ben anlatınca kimse iplemiyor nedense... :frown:
Yaşa[/FONT]

beni anlamana sevindim.

çok temiz duygularla bağlanmış olduğum hâlâ da yakın bi arkadaşım olan kızın capsini istediler burda çaktın mı dediler,kız es kaza girse buraya bana ne der beni ne duruma düşürebileceğinizin farkında mısınız?GERÇEK oğlum bunlar saygınız olsun karşısındakinin hislerine!!!

@Mustafa,şu arkadaşlardan bi cevap gelsin söz devam etçem.olmadı ben msnden falan anlatırım sana :)

valla ben de anlamıyorum.geçen gün forumdan gitmeyeyim diye 40 takla attılar şimdi kimse iplemiyor.e bıraksaydınız da gitseydim o zaman adam gibi?takmayacaktıysanız neden döndürdünüz?

ben takıyorum seni panpa ama devamınıda dinlemek istiyorum ayrıca emeğinede çok büyük saygım var ayrıca konularda kopukluk olmasın diye daha önceki yazdığınıda okuyorum aynı anda ama telefondan bu kadarına yetişebiliyorum :(

@176 ben buralara kadar anlattıysam senin için zaten.yoksa 1 dakika bile devam etmezdim dün geceden sonra :)

tamam anlatıcam.biz bize yeteriz.100 duygusuz okuyucum olacağına 2 kalite dinleyicim olsun :)

evet sen yaz biz okuruz hem bundan sonra bana özel olarak ahmet'i anlatma sözün var hatırlatmak istedim :)

@179 bu bitsin onu da anlatırım 😛

sizin için devam ediyorum durun bi bakayım en son nerde kalmışım