değerli okuyucu kitlem gelin kavgalı dövüşlü aşklı entrikalı hikâye anlatçam

başlık değişsin ama ya beyler denince kendimi fazlalık hissetmeye devam ediyorum :D

evet böylece kendini fazlalık değil ayrıcalıklı hissedeceksin artık sorun kalmadı

belki bu ilgisini çeker bazı arkadaşların da gelmiş olurlar.gelmezse de çok da tın.şurda samimi 2 arkadaşıma anlatırım aynı samimiyette muhabbet ortamında,o bana yeter.

@185 tamam panpa.aha bir okuyucu daha kazandım başlık işe yaramaya başladı :D artık 3 kişiyiz

oo tamam başladım

en son kıza çıkma teklif etmişim,3 gün sonra gelip reddetti.binbir güçlükle tatmin ettiğim egom paramparçaydı şimdi.hayır kürkçü dükkânındaki bilgesu'yu da küstürmüştüm,3 kızı aynı anda küstürmek büyük başarıydı.zaten bu kız meselesinden önümüzdeki sene mayıs ayına kadar yüzüm gülmedi ki hiç.sonraki günler bilgesu'yla yine düzeldi aram ama berfu hiç bakmıyordu.amaan öf çok da tın...diyemedim tabi.en son gidip sordum bişey mi var?sevgilim olmaman arkadaşım olamayacağın anlamına gelmez.yoo yok bişey dedi geçiştirdi beni.psikopatım bırakmam sebebini öğrenmeden...ilişki yaşamak istememiş erkeklere güveni kalmamış,ben de reddedilince onla konuşmam diye düşünmüş.yok öyle bişey,yok yok yok.bir de erkeklere neden güveni kalmamış onu anlamadım bu yaşta.hayır sekreteri olan adamla evlense 3 güne paranoyadan kaldırırlar akıl hastanesine.

kız fazla dizi izlemiş bence. O yaşta dizi izlemenin kötü yanları bu sözler işte 😱

@190 valla panpa her lise öğrencisi hemen hemen bunları yaşamıştır,içlerinden 1 tanesininki detaylı anlatılınca pek öyle sıradan ve yüzeysel olmadığı daha rahat görülüyor :D

@ 191

Biz de kavga yaşadık ama üniversitede. Hatta bir keresinde barda 28-29 yaşında bir adamla kavga etmiştim. :)

NOT: Ayrıntısı yok. :)

@193 doğru söylüyorsun zaten o amaçla başladım 😛

yarın devam etçem reserved

aynştaynsavar: 13 Ağustos'ta yani.

Neferet, ben bugün bunun tamamını okudum. O gün olmadığım için. Bugün buradayım ve sen yazmıyorsun ha? :)