değerli okuyucu kitlem gelin kavgalı dövüşlü aşklı entrikalı hikâye anlatçam

"ben çok özür dilerim bilmiyordum" yazdı."bir dahakine önyargılı olma ve bir insanı dinlemeden sakın onu yalancılıkla suçlama" yazıp kapattım.bu kadar kafa karışıklığı ona yeterdi ama öyle görüyorum ki artmış bile.o oğlana bildik bahaneleriyle postayı koymuş.geldi yanıma "sen haklıydın sana bi şans vermeliyim" dedi.yavaş be kızım abaza mısın.bu arada öteki manita adayından da korkuyordum ya belalı bi tipse???ve öyle de çıktı.öğle arası geldi sınıfa berfunun kafasını sulandıran şerefsiz burda mı dedi.bilgesu salağı da berfu adını duyunca direk bana baktı.ne var lan dercesine baktım ama yutturamadım.eleman bana dönüp "senle özel konuşacaz çıkışta" dedi ve gitti.oğlan sonradan öğrendim ki 11.sınıftan baya da söz sahibi çevresi güçlü biriymiş.onun dönemi de baya arıza tipler barındırıyordu zaten.üzülerek söylüyorum yanlış ata oynamıştım.

bana oh canıma değsin dercesine bakan bilgesuya "kına yak" gibilerinden baktım.o zaman kimliğini bilmediğim için telaşlı değilim ama çıkışta onların sınıftan birkaç elemanla bir beni bekliyorlar.ben gelince adamlarına "siz geri kaçılın biraz şimdi" dedi.sonra bana gelip "sana bi soru soracam dürüstçe cevap ver,dürüst olduğunu düşünmezsem allah yarattı demem salarım kobrayı" dedi.olayın ciddiyetini anlasam da gayet cool: "berfuyu benim ayartıp ayartmadığımı soracaksan,sadece erkeklere karşı önyargını yık dedim" dedim."bana ne sizin fingirdeşmenizden edebiyat yapma,sayısalcıyım" dedi."sana tek sorum: berfu'ya karşı bişey hissediyor musun?" oldu.ne denir ki şimdi buna.hissetmiyordum tabii ki.dürüst olayım da girişirlerse de onların ayıbı olsun bari dedim."hissetmiyorum" dedim.gözlerimin içine baktı ve "doğru söylüyorsun" dedi."şu durumda seni dövüyoruz."

"dürüst oldum daha neyin derdindesiniz" dedim.ceva: "peçete gibi kullanıp atmak için mi benim bu kadar temiz duygular beslediğim kızı elimden aldın?" dedi,gözleri dolmuştu.adam haklıydı.ben de o 12lerdeki kız elimden böyle alındı hissederek neler yaşadığımı hatırladım."haklısın,kötü bir niyetim yoktu ama istemeden de olsa buna neden olduğum için üzgünüm.berfu senindir" dedim."hayır,korktuğun için böyle atlatmak,elimden kurtulmak istiyorsun" dedi."isterseniz beni dövebilirsiniz,bunun için söylemedim bunu" dedim."duygularını anlıyorum,ben de yaşadım.kızla da bi ilgim yok.alabilirsin,o kızı hak ediyorsun,baksana gözün bile yaşardı" dedim."yok bi yerime toz kaçtı ondandır" dedi ve sonra "seni izliyor olacağız yanlışını görürsek cezanı keseriz." dedi.artık özgürdüm

"dürüst oldum daha neyin derdindesiniz" dedim.ceva: "peçete gibi kullanıp atmak için mi benim bu kadar temiz duygular beslediğim kızı elimden aldın?" dedi,gözleri dolmuştu.adam haklıydı.ben de o 12lerdeki kız elimden böyle alındı hissederek neler yaşadığımı hatırladım."haklısın,kötü bir niyetim yoktu ama istemeden de olsa buna neden olduğum için üzgünüm.berfu senindir" dedim."hayır,korktuğun için böyle atlatmak,elimden kurtulmak istiyorsun" dedi."isterseniz beni dövebilirsiniz,bunun için söylemedim bunu" dedim."duygularını anlıyorum,ben de yaşadım.kızla da bi ilgim yok.alabilirsin,o kızı hak ediyorsun,baksana gözün bile yaşardı" dedim."yok bi yerime toz kaçtı ondandır" dedi ve sonra "seni izliyor olacağız yanlışını görürsek cezanı keseriz." dedi.artık özgürdüm
abi en iyisi bırak bu karı kız işlerini sen bu gözüme toz kaçtı bölümüne koptum :D

eve geldim msne gircem bi bakıyorum girmiyor.kullanıcı adı yanlış şifre yanlış falan.5-6 kere denedim olmadı.giriyorum giriyorum kabul etmiyor.en son bıraktım umudu kesip.1 saat geçti açıldı.nickim "umarım dersini almışsındır",kişisel iletim "berfu'nun peşini bırak"tı.yaşadığım dumuru anlatmaya kelimeler yetmez.

burda kesilebilir panpalar devam da edebilirim belli olmaz

eve geldim msne gircem bi bakıyorum girmiyor.kullanıcı adı yanlış şifre yanlış falan.5-6 kere denedim olmadı.giriyorum giriyorum kabul etmiyor.en son bıraktım umudu kesip.1 saat geçti açıldı.nickim "umarım dersini almışsındır",kişisel iletim "berfu'nun peşini bırak"tı.yaşadığım dumuru anlatmaya kelimeler yetmez.

burda kesilebilir panpalar devam da edebilirim belli olmaz
abi sen hackere çatmışın ama bence sen buna bir ceza verecen heralde senin geçen hikayeden msn çakallıklarını biliyorum hani :D

birkaç satır bişey daha yazayım akşam bir daha uğrarım,o öteki hikâyedeki kız bugün izmir'e gelcek de :D

tabi ben neye uğradığımı şaşırdım onu görünce.korkudan yeni msn aldım herkesi ekledim,herkese tek tek mail attım "bu msni başkalarına verirseniz ağzınıza dökerim dişlerinizi" diye.berfu'yu eklemedim nolur nolmaz.ispiyoncu bilgesu'yu da eklemedim.o msni de birkaç gün açamadım kötü bi sürprizle karşılaşmaktan tırstığım için.tabi kafamda başka sorular da vardı,bunlar msnimi nereden bulmuşlardı?1 numaralı casusları bilgesu'dan mı?berfu bana oyun mu oynamıştı?ben geleceğin en büyük hacker adayıyla mı karşı karşıyaydım?

burdan devam etçem sonra

beni beklemeden nasıl yazarsın sen kırıldım 😡
hikayenin devamınada gelince bence casus ikiside değildi :D