değerli okuyucu kitlem gelin kavgalı dövüşlü aşklı entrikalı hikâye anlatçam

geldim.ertesi gün berfu bana çok ilgili davrandı,ben de sürekli koydum postayı.koymasam daha kimbilir neler yapacak bu adamlar bana,ıssıza çekecekler allah muhafaza.neyse,sınıfa geldi ben dışarı çıktım,bahçede gördü tabana kuvvet tam karşı tarafa koştum,böyle böyle yürüttüm bir süre,en son omzumdan tuttu kaçacakken,"sorun nedir konuşarak halledemez miyiz?" dedi.o arada bi baktım karşıda 11'lerdeki eleman gözünü dikmiş bana bakıyor."halledemeyiz" dedim fırladım ordan.

hemen part girmeye başlıyorum:

adamlar sürekli peşimde.berfu da sürekli peşimde.ne yapacağımı şaşırdım.çıkışta allahtan gelip bana dalmadılar.rahat döndüm eve.odama gittim,o anda da aklıma yarından sonra milli güvenlik sınavım olduğu geldi.birinden ders notu almalıydım.notları da en iyi bilgesu tutardı.onu arayayım diye cep telefonunu çıkarmaya elimi cebime attım yok.telaşlandım tüm ceplerimi çantayı vs. aradım ama hiçbir yerde de yoktu.kesin yine bu çocuklar almıştı.yarın kavga kaçınılmazdı...

ertesi gün gittim okula.direk 11'lerin koridoruna.b şubesindenmiş bu bizim hıyar.neyse,gittim sırasında oturuyordu gömleğinin yakasından tuttum gözünün içine bakarak "telefonumu ver" dedim."berfu'yu tahrik etmeyi bırakınca veririm" dedi.berfu'yu ****** ben ******* dedi.o an gözüm döndü okuldan atılır mıyım annemler babamlar yıkılırlar mı hiç düşünmedim o hırsla gömdüm kafayı.kalktı üstüme yürüdü,çelme takıp yere düşürdüm.bir elimle ellerini bağladım diğer elimi ceplerinde gezdirip telefonumu aradım.bulunca da adamın fotoğrafını çektim,"bunu herkese yaymamı istemiyorsan bir daha bana bulaşma" dedim ve çıktım gittim sınıftan.sınıfa dönerken berfu geldi yanıma yine."noldu niye sen bana böyle davranıyorsun ne yaptım ki sana :(" dedi."hiçbişey yapmadın,sadece seni benden daha çok sevebilecek biriyle olman gerekiyor" dedim."ama ben senle olmak istiyorum" dedi bana.ne diyebilirdim?hem onu kırmamalı hem de kendimden uzaklaştırmalıydım."bak ben hiçbir özelliği olmayan biriyim.derslerim kötü,sosyal hayatı 0 sayılabilecek,romantik değilim,seni bana çeken nedir anlamıyorum" dedim."inan ben de anlamıyorum,ama o gün msnden yazdığından beri sana karşı boş olmadığımı fark ettim" dedi bana ve ben nolduğunu anlayamadan dudağıma yapıştı.afallasam da karşılık verdim.o esnada gözüme o öteki çocuk çarptı,bizi görmüştü ve çok kötü bakıyordu.o arada nöbetçi hoca geldi ayırdı bizi,napçaksanız evde yapın dedi.suratlar kıpkırmızı ama kahkahalar eşliğinde dağıldık sınıflara.

devamı yarın.

ohoooo iyi ki okuldan atılmamışsın valla :D ben b şubesindeki çocuk yerinde olsam siz öpüşürken foto çekerdim bende şantaj yapardım :D :D

off abi bizmkiler olsa işi hemen çakmaya bağlarlardı ama biz elit bir okuyucu kitlesiyiz :D