bu arada ben de buraya hikâyenin devamını yazıyorum okursun:
neyse biz böyle öpüşünce diğer oyuncular da gördü tabi bunu vaaay adam playboy beyleeer falan filan...ama...iyi de biz daha bu ilişkinin adını koymadık ki?şimdi biz sevgili falan değiliz.ikimizin de babası sertçe bize bunun olmayacağını,planlarımızı yaza ertelememiz gerektiğini söylemişlerdi.benim zaten yemediğim nane yok bari bu konuda dinleyeyim sözünü dedim.bir de berfu'yu kaybetmek istememem.genellikle eski sevgililerle hiç görüşülmez tamamen biter her şey,sonradan bunun tamamen ayrılma sebebine bağlı olduğunu öğrendim.bunu hep yaparım,gerçi şimdi aşığım ve zamanı gelince o kızla da evlenmek istiyorum,ama eğer olay bu noktaya gelmeseydi ben onunla sadece çok sıkı dost olarak kalacaktım.tamamen kaybetme ihtimalim olmayacaktı çünkü.berfu için de aynısı geçerliydi ama bu?şu haliyle friends with benefits olarak tanımlayabilirdim bizi.sevgili değiliz ama öpüşüyoruz,kimse de demiyor aga bu nedir?o an bunları düşünmek istemedim.çevrede adamlar var falan demeden baya baya 3-4 senelik aşıklar gibi öpüştüm onla.iyi ki de yaptım,o olasılıkları düşünsem kezban gibi evlenmeden olmaz diycektim utanmasam.sonra kıpkırmızı oldu,sonuçta dediğim gibi sevgili değiliz be panpa.neyse,biz de gitmeden bişeyler içelim de enerjimizi geri toplayalım dedik.biri gitti kola aldı,aramızda yaşça büyük panpalarımız kendilerine viski de almışlar,artık parayı nerden buldular bilmiyorum.neyse içiyoruz konuşuyoruz.yaşça büyük bi panpamız,o sene üniversitedeydi,başladı bize lisedeki bi aşk hikayesini anlatmaya.bir de güzel anlatıyor adam oturur saatlerce dinlerim o muhabbeti.