değerli okuyucu kitlem gelin kavgalı dövüşlü aşklı entrikalı hikâye anlatçam

bunlar gercek isimler değiller 3. şahıs ifşası olmasın diye değiştirdim isimleri :) zaten berfu antalya'ya gitmişti.

Panpa çok zekisin:D
onu yapmasaydım yasal suç işlemiş olacaktım biliyorsun dimi?

devam ediyorum.

orada 1-2 saat kaldım.annemlere de haber vermemiştim,aklıma da gelmemişti.çok güzel zaman geçiyordu.kızgın ve kırgın bir insana mutluluk ve umut aşılamanın mutluluğu vardı içimde.ayrılırken içim acıdı resmen.keşke kalabilseydim onunla.şimdi bir anda neden böyle bağlandın buna diye soran olabilir,birincisi ona duyduğum suçluluk.ikincisi de o dönemler epey duygusala bağladığım dönemdi.nasıl anlatsam size şimdi,kıytırık ismail yk şarkılarına bile ağlayıp zırlayacak potansiyelim var.bu duygu yoğunluğu dolu olaylar çok hızlı geliştiğinden ve kardeşimin o dönem çok uzun sürecek bir hastalığa yakalanmasından.bunu ilk burda söylüyorum,o zamanki berfu bile bilmiyordu bunu mesela.bu duygusal boşlukta berfu'ya bağlanmam uzun sürmedi.hikâyeye dönecek olursak: dönüşte sürekli onu düşündüm,şimdiden özlemiştim.bir an önce okula gitsem,onu şöyle uzaktan bile olsa bi görsem.montu fırlatıp atsam otobüsten inerken şimdi,gelip yine bana verir mi onu geri?hayır,insanların deli mi lan bu dercesine bakışları bana çevrilir.şimdi size yazarken bile tüylerim diken diken.eve geldiğimdeyse ekşın isteyenleri sevindirecek bi gelişme yaşadım: babam tuttu beni önüne çekti."bugün okula gidip sınıf hocanla görüştüm" dedi.burayı okuyorsanız saygılar hocam.neyse,"olm sen nasıl bi piskopatsın?işin gücün kavga dövüş oldu.bir de karı kız işine niye bulaştın?her şeyi hallettin bi manita kaldı anasını satayım?olm bak kendine gel bugünleri çok ararsın" gibilerinden uzun uzun konuştu.telefon yasağı,pc yasağı,okul-ev yolculukları harici sokağa çıkış yaşağı ve berfu'yla görüşme yasağı koydu bana.hepsine katlanırdım da,berfu???

Son düzenleme:
bu yasağı pek takmadım tabii.okuldaki tüm boş vaktimi berfu ile geçirdim.tiyatroya kalıyorum deyip halı saha maçlarına gittim.hikâyeme bu halı saha maçlarından biriyle devam ediyorum.niye özellikle o maçı anlatıcam,çünkü berfu o maçta izlemeye gelmişti beni.neyse maçı detayıyla hatırlamıyorum tabii ama 6 gol attım,birkaç tane de asist yaptım.bir de berfu'nun gözüne gözüne sokmak için bak ben ne kadar kalite futbolcuyum,orta da açabilsem real madrid'de oynardım mesajı vermek için.hani yetenek avcısı görse gel pazartesi başla bizde der.maçtan sonra işte tebrikler,çok iyi oynadın,şutları geliştirmişin dedi.laf sokuyor bana.o camın önündeyken kalenin dibinden güiza'ya nazire yaparcasına topu auta atışımı unutmamıştı.ne desem bilemedim,o da bişey söylememe gerek olmadığını belirtir bi şekilde baktı bana ve 2. kez öptü beni orada.

128727263379593029.jpg

pardon maçta barcelona'nın formasını gördüm bi kusup geliyorum devamını anlatıcam.

bu arada ben de buraya hikâyenin devamını yazıyorum okursun:

neyse biz böyle öpüşünce diğer oyuncular da gördü tabi bunu vaaay adam playboy beyleeer falan filan...ama...iyi de biz daha bu ilişkinin adını koymadık ki?şimdi biz sevgili falan değiliz.ikimizin de babası sertçe bize bunun olmayacağını,planlarımızı yaza ertelememiz gerektiğini söylemişlerdi.benim zaten yemediğim nane yok bari bu konuda dinleyeyim sözünü dedim.bir de berfu'yu kaybetmek istememem.genellikle eski sevgililerle hiç görüşülmez tamamen biter her şey,sonradan bunun tamamen ayrılma sebebine bağlı olduğunu öğrendim.bunu hep yaparım,gerçi şimdi aşığım ve zamanı gelince o kızla da evlenmek istiyorum,ama eğer olay bu noktaya gelmeseydi ben onunla sadece çok sıkı dost olarak kalacaktım.tamamen kaybetme ihtimalim olmayacaktı çünkü.berfu için de aynısı geçerliydi ama bu?şu haliyle friends with benefits olarak tanımlayabilirdim bizi.sevgili değiliz ama öpüşüyoruz,kimse de demiyor aga bu nedir?o an bunları düşünmek istemedim.çevrede adamlar var falan demeden baya baya 3-4 senelik aşıklar gibi öpüştüm onla.iyi ki de yaptım,o olasılıkları düşünsem kezban gibi evlenmeden olmaz diycektim utanmasam.sonra kıpkırmızı oldu,sonuçta dediğim gibi sevgili değiliz be panpa.neyse,biz de gitmeden bişeyler içelim de enerjimizi geri toplayalım dedik.biri gitti kola aldı,aramızda yaşça büyük panpalarımız kendilerine viski de almışlar,artık parayı nerden buldular bilmiyorum.neyse içiyoruz konuşuyoruz.yaşça büyük bi panpamız,o sene üniversitedeydi,başladı bize lisedeki bi aşk hikayesini anlatmaya.bir de güzel anlatıyor adam oturur saatlerce dinlerim o muhabbeti.

baktım ama okumadım birazdan çıkıp kahvemi alınca okumayı düşünüyorum daha yazabilirsen de devamını bekliyorum :D

yazayım:

neyse bu anlatıyor işte hikâyesini.bir ara bize gelen çekingenlik gitti tamamen,sevgili gibi sarmaş dolaşız yine.abi de bizi görünce "biz de sizin gibiydik böyle aah sonra neler yaptı bana ******" dedi.sonradan anlattı ki geçen sene yazlıkta bir başka sevgili bulmuş ve onunla birlikte bile olmuş kız.birbirimize baktık,üzülmüştük.o unutmuşa benziyordu ama,onsuz yaşamaya alışmıştı.berfu'yla bakıştık.biz de böyle olursak ya?işte tam da buydu başlıca korkum,gel çıkalım diyememem bu yüzdendi.kaybetmek.istemiyordum kaybetmeyi,kim ister kim kim kim?ama bir şekilde kaybederler.10 dakikalık bir zevk uğruna olur,kıytırık bi yanlış anlaşılmadan olur,farklı şehirlerde yaşama zorunluluğundan olur.bazen öyle bir durumda (kendi olayımdan anlatayım) gidip öbürünün kapısına montunu fırlatıp koşası gelir insanın,eskisi gibi masum çıkarsız olalım.değmesin ellerimiz buluşmasın bu gözler,ama şarkıdaki nedenden dolayı değil.o masumiyeti kaybetmeyelim diye...bu arada ilginç bi nokta kız abimizi antalya'da aldatmış,berfu da antalya'ya gitti ilerleyen zamanlarda.

"ya biz de böyle olursak?" dedi berfu bana.ben asla aldatmam,ilk kanı akıtan asla ben olmam.katy perry kate beckinsale ve kristen stewart bir arada gelseler umrumda olmaz,yan gözle bakmam.bana yanlış yapılsa da yapmam.bunları anlattım berfu'ya işte.tabi katy perry ve kristen yoklar o zamanlar piyasada.neyse,bunun gözlerinin içi bile güldü.ah canım ya,hatırladıkça daha çok özlüyorum :( off bi büyük açıcam efkârdan.neyse abi anlatmaya devam etti sonra kalktı gidecek bize de dedi ki "birbirinize ne yaparsanız yapın ama asla aldatmayın,ne vicdanınıza bunu açıklayabilirsiniz ne karşınızdakine...ikiniz de helak olursunuz,yapmayın..." dedi ve kalktı gitti.viskiyi sek olarak dikti kafasına ve boşu yere fırlattı yürürken.çok artistik bi yürüyüş olmuştu.

Son düzenleme:
bilmiyorum.burda anlatmaya başlayana kadar unutmuş gitmiştim.hatırladıkça özlemeye başladım ben de bilmiyorum.en kısa zamanda feyse tivitıra falan bakıcam bulmaya çalışçam onu.

eğer o kızı bulursam sana teşekkür yazısı yazcam burda.

hay allahım ya aksiyonlu hikâye diye başladım incir reçeli ıssız adam moduna geçtim :D

ama güzel de oldu.

sokak sokak ara gerekirse yinede bul :D
aksiyonluyken bu kadar üzülüp şaşırıp merak edip okumuyodum dahada incir reçeli modunda olsun ağlarım bile okurken :D