bakalım umarım bulurum.
bu arada hikâyeye devam ediyorum: eve geldim halı sahadan döndüğüm belli oluyor her halimden.babama yakalansam sağ ayağının dışıyla bacağımı kırar futbol hayatımı bitirir.eşyalarımı odama bıraktım duşa girdim.çıkışta 3 mesaj düşmüş berfu'dan.şimdi hatırlamıyorum mesajları tabii ki.ama özlediğini falan belirtiyordu.aynı dilden cevapladım gittim yattım.gecenin köründe ne olduysa birden uyanıverdim.hatırladığım kadarıyla kabus falan görmemiştim.bir baktım karşıdan babam beni izliyor.uyurken beni neden izliyordu ki?ben aniden uyanınca sıçradı o da,sonra "yat,yat,uyu" dedi bana sonra "su falan getireyim mi?" diye sordu.noldu ki böyle,ne yaptım onu da hatırlamıyorum.matematikten 100 aldım diye mi bu ilgi?olamazdı çünkü 100 almamıştım.o zamanki ergen aklımla altında art niyet arıyorum ama inanın sebep sadece saf ve masum bi sevgi.insan evladını ne yaparsa yapsın sever hamurunda şerefsizlik yoksa.oğlu/kızı ne yaparsa yapsın.vazgeçemezler onlardan.benim babamınki de o hesaptı.bunu bilmek bile yetti bana.bunu bilmek insomnia hastası olsam bile derin ve huzurlu bir uyku çektirirdi bana.insomnia falan olmasam da öyle oldu.