değerli okuyucu kitlem gelin kavgalı dövüşlü aşklı entrikalı hikâye anlatçam

babaya bak valla babam bana hiç su getirme teklifinde bulunmadı bu güne kadar :(

ehehe :D

bu arada hikayeye devam:

berfu'nun etkisiyle çok değiştim ilerleyen günlerde.kendime güvenim arttı,konuşurken falan daha dikkatli konuşmaya başladım,ilk günler yanlış anlamasın diye kızlarla konuşmadım doğru düzgün.sonra sonra düzeldi o da.sağolsun hiç kıskançlık falan yapmadı.daha hala sevgili sayılmazdık ex-müstakbel kaynatadan dolayı çünkü kızının derslerini boşlayacağını düşünüyormuş kendisi.ama olsun,adı ne olduğu önemli değildi istersen panpalık de istersen manitalık onunlayken mutluydum,o da mutluydu benim yanımda.değilse bile sağolsun hiç çaktırmamıştı :D hani tam evlenilecek kızdı o dönemki tavırları göz önünde bulundursanız.yerine göre yurtta oda arkadaşımmışçasına abaza muhabbeti bile yapardı.bilgesu gibilerin sayısı milyonları bulurken,böyleleriyle tanışmak büyük şanstı gerçekten.

öyle de denebilir tabi 😛

bir gün okula berfu'yu almaya babası geldi.ben de onunlaydım o sırada.babasını görünce bana el sallayarak hızla onun yanına koştu.babası bana ters ters baktı sonra hiçbir şey söylemeden atladı arabasına bastı gaza çekti gitti.bu açık bir "bırak kızımın peşini" mesajıydı.hayır kızın dersleri bu kadar endişelenmeyi gerektirecek kadar kötü de değildi,neydi bu adamın derdi anlamamıştım...tabi bu mesajı yoksaydım,berfu'yla görüşmeye devam ettim,çünkü gerçekten bağlanmıştım artık ona.babası her gün gelip kendi alıyordu kızı,ona çaktırmamak için çıkışlarda görüşemiyorduk onunla ama.yapacak bişey yoktu,yaz tatiline kadar böyle idare edecektik.yaz tatili geldi,serbestçe görüşmeye başladık ama kayınpeder bana hala ısınamamıştı nedense.

şimdilik bu kadar,en erken bu akşam en geç yarın sabah devam ederim.

kayınpederin derdini çok merak ettim tatil olmuş artık bırak yani kızın peşini 😡
akşam tekrar gelirim bakarım o zaman :)

@329 neymiş beni gözü tutmamışmış bana güvenmiyormuşmuş.sırf bu yüzden belki de çıkamadık berfu'mla.

ikinize de teşekkürler.

sayenizde aklım başıma geldi,şimdiki aklım olsa mutlaka koşardım berfu'nun peşinden kaynataya postayı da koyardım.başka çare kalmadı kızla panpa kalmak zorunda kaldım sonraki sene.ondan sonra da antalya'ya gitti onlar.şimdi gidip o zamanki ortak tanıdıkları arıycam,hala görüşen vardır mutlaka.

hikâye devam ediyor ama,sonraki sene de çok şeyler yaptık onla.sadece sevgili değildik.

abi biraz ekşın olsa iyi olacak sırf Tuğba ablaya anlatıyon üzüldüm :( ekşın istiyoruz vuruşma falan

valla genel olarak ben dinlediğim için biz eskiyi anlatma sohbet havasında devam ediyorduk.

abla bende hikayeyi başından beri dinliyorum bunu da belirteyim ama böyle de güzel gidiyor zaten.