Klasik Breaking Bad 5. Sezon (Final Sezonu) Yorumları

Hayır yerden kum kaçtı gözüne. Walt ile Jesse biraz itişince yerden kumlar kalktı galiba gözüne kum geldi Gomez'in.

Nasıl başarıyorlar bilmiyorum ancak "En iyi bölüm bu bölümdü bak." dedikten sonra daha iyi bir bölüm geliyor. Gerçekten benzeri yok bu dizinin. Olağanüstü, mükemmel, müthiş bir bölümdü. İMBD puanı 9.9 gibi bir şey olur bu bölümün. Benim izlediğim en iyi dizi bölümüydü şimdiye kadar.

Ben Hank ölmez diyordum napar ne eder ölmez diyordum ancak yardımcısı ile birlikte öldü. Walter'ın 69 Milyon Dolar'ı gitti ve sadece 11 Dolar'ı kaldı.Marie Hank'in Walt'u tutukladığını söyleyince Skyler'a mecburen artık her şeyi Junior'a anlattılar ve beklenildiği gibi bir tepki geldi. Walt aileyi toplaryıp gitmek istedi fakat Skyler istemeyip bıçak çekti. Junior polisi aradı, Walt bebeği kaçırdı itfaicilere bıraktı. Jesse Todd ile pişirmeye başladı. Walt son olarak Saul'un adamı olan şu yeni hayat için adam götüren kişi ile yeni bir hayat için gitti. Uunuttuğum daha birçok şey olabilir. Dopdolu aksiyonlu, dramlı harikulade bir bölümdü daha pek çok şey yazabilir. Sadece bölümde yaşanan olayları yazdım şimdiye dek. Biraz da yoruma geçelim.

Jesse olanların sorumlusudur. Ölmesini istemiyorum ancak çok hata yaptı Jesse. Tam bir nankör. Parayı dağıtması ile başlıyan süreç Brock olayını öğrendiğindeki tepkileri olayı buralara kadar getirdi. Hank ile anlaşıp Walt'u bitirmeye çalışması tam bir korkak olduğunu gözler önüne serdi. Skyler'ı son zamanlarda akıllıca kararlar verirken görüyorum ki Walt ile beraber gitmemesi duygusal bir seçimdi. Mantığını kullanamadı Hank'in öldüğünü bildiğinden. Kalıp napacak onu da anlamadım. Öfkelisin üzgünsün de gideceksin yani nedir bu ? Marie destek mi olacaksın ? Marie öldürecek hatta bence Skyler'ı. Çok uçuk bir düşünce olarak görmüyorum bunu.

Walt kaçtı. Jesse için geri dönecektir. Walt'un Skyler'a söylediği söz ile yazımı noktalayayım.

I have still god's things life to do.

Yine müthiş bölümdü. Bu bölüm aksiyon biraz daha düşük ama dram yükü epey daha fazlaydı.

Artık dananın kuyruğu koptu iyice. Açıkçası her şey noktalanmış gibi gözüküyor. Gelecek bölüm konunun nasıl bir yere varacağını gerçekten merak ediyorum.

Hank'in ölmesine üzülmedim çünkü son sözlerinde bile sinir etti.

Skyler'a bu sefer yaptıkları için kızamıyorum çünkü her mantıklı insan yapardı bence. Yani Walt'un yakalandığını bilse son çare olarak Marie'nin her dediğini yapması gayet anlaşılabilir. Fakat Walt'un Skyler'a söylediği sözler gerçekten çok iyiydi.

Jesse yine paçayı kurtardı. Todd'un o amaçla kullanacağını anlamıştım. (İlk etapta olmasa da)

Son bölümde Jesse'nin Walt'u öldüreceğine neredeyse eminim artık. Hatta sonrasında da kendini öldürebilir.

IMDb puanı daha belli olmamış ama 9.5 civarı alır diye tahmin ediyorum bu bölüm de...

Oha cidden 9.9 şu an bölüm puanı.
Üstelik 4.557 oyda. Yani en kötü 9.8'e düşer gibi.

İzlediğim en iyi BB bölümüydü diyebilirim, aksiyonda dramda heyecanda hepsi vardı. Walt ve Skyler'ın telefonda konuşma sahnesi müthişti. Jesse kendini batırdığı gibi etrafınıda batırdı. Final bölümünde dram daha çok olacak heralde, inşallah reyizi öldürmezler

Herhalde dün gece izlediğim bölüm 60 bölümün top'ıydı filan 😱 İzlerken resmen heycandan soğuk soğuk terledim

Walter'ın Hank için yalvarması ve Hank'in aslında öleceğini bilmesi ve Hank'in Walta küs olarak "Blaze"e gidişi kötüydü.En iyi sahne tahmin edilebilen sahneydi ki oda "Jesse'nin köle gibi çaliştirilmasi"

Bir başka sahne varki hele aile şiddeti. Skyler az kalsın ölecek sandım ama neyse ki oğlu kurtardı (yaaaağzık garibim 🙁) Şaka bi yana gayet güzel sahneydi hatta W.Jr. dublör mü diye geri sardırıp izledim. (neden öyle yaptiğimi anladınız

Bu arada Walter'ın Skylr'ı polise ihbari çok iyiydi.

Bence gecenin Oscar'ı Holly'e gitsin
Nasıl tatlı bişey o yarabbim
Hem gerçek "anne" diyerek ağladı hemde bayaaa bayaaa itfaiye arabasinin içinde utangaç mahçup bi şekilde ağladi.Bildiğin oyunculugunu konuşturudu 1 yaşindaki çocuk

Ne olursa olsun ben hala J.Pink'in magazincilere finali ağzından kaçirdi düşüncesine katılıyorum
@OzaN Hank öldü Skyler(ölmese bile hapse) ve Pinkte ölürse tamamdır. Walter zaten ölecek.Çocuklar teyzede

Adam zaten tekrar kanser
Er yada geç illa bi ölüsünü görürüz
Ölsün hem yaa

Müthiş yahu.
Gerçekten hakediyor.
Dünya'nın benim için tartışmasız en iyi dizisidir.