xBUGRAx
Emekli
"Bu benim 'BREAKING BAD BU GECE VE BENİM HALA İZLEMEDİĞİM 3 BÖLÜM VAR" yüzüm."
Instagram hesabına eklemiş.
"Bu benim 'BREAKING BAD BU GECE VE BENİM HALA İZLEMEDİĞİM 3 BÖLÜM VAR" yüzüm."
Sende başla RiRi bile izliyormuş(böyle mi diyordunuz)Instagram hesabına eklemiş.
Bu bir Rezervedir
Şu an indiriyorum.Yorum akşama
Dizi bana göre durgun başladi. Dizi yine geçen sezonun ilk yarısı gibi gelecekten başlattılar.
Geçen sene 5.sezon ilk yarısındaki bittiği yeride beğenmemiştim.Eee be adam sen W.W gördün diye hemen Walter'ı zan altında bırakacaktinda neden (flasbackte hatırladiği zaman) bu adam kimyacı diyip Walter "beni yakaladın" dediğinde gülüşüp es geçtiniz??
Jesse'nin rolu geçensenede pek yoktu bu senede olmayacak heralde.Ama Walter'ın ölümü Jesse'den olsun Çocugu iyice "mal" etti. Mike konusunda attiği yalanı s05 b08.bölümde de inanmamişti.
Bu arada kimsenin dikkatini çekmemiş (yada kimse neden bahsetmedi???) Walter'in ölümü 52.yaş gününde olup GUS'a hazırladiği zehirle olacaktir.(bence) böyle olursada bana göre çok basit bi sanaryo hazırlamiş olurlar ve GUS'in işini hallettiği zaman bitseydi dedirtirler
xBUGRAx post: 1411595' Alıntı:
Instagram hesabına eklemiş.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Başları durgundu ama sondaki efsane sözler bile yeterdi.
W.W.'yi çünkü Walt'un kitabında gördü ve Gale'in yazdığı bir yazıydı yani çok normal.
Jesse'yi hikayenin içinde tutacaklardır mutlaka bir şekilde.
52. yaş gününde olacağını nereden çıkardın? Gus'a hazırladığı o zehir nasıl bir şeydi ben hatırlayamadım onu tam olarak...
Bu arada bölümün IMDb puanı 9.3. Büyük bir sürpriz olmazsa 9 puan üstü 22. bölüm de gelmiş oldu.Bu sabaha kadar da hala TT'deydi dizi.
BuraK post: 1412592' Alıntı:
Risin diye birşeydi.
Bu bitkiden yapmıştı Walt.
Sonuç olarak böyle bir toz zehir olmuştu:
OzaN post: 1412601' Alıntı:
Tamam da nerede ve niye saklıyor ki onu? Bölümde gösterdi herhalde ama o olduğunu anlamadığım için dikkat etmedim.
BuraK post: 1412606' Alıntı:
Evet bölüm başında göstermişti.İleride birşey için kullanacak demek ki.O yüzden saklıyor orada ve sonra kaçakken gelip alıyor.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Başları durgundu ama sondaki efsane sözler bile yeterdi.
W.W.'yi çünkü Walt'un kitabında gördü ve Gale'in yazdığı bir yazıydı yani çok normal.
Jesse'yi hikayenin içinde tutacaklardır mutlaka bir şekilde.
52. yaş gününde olacağını nereden çıkardın? Gus'a hazırladığı o zehir nasıl bir şeydi ben hatırlayamadım onu tam olarak...
Bu arada bölümün IMDb puanı 9.3. Büyük bir sürpriz olmazsa 9 puan üstü 22. bölüm de gelmiş oldu. Bu sabaha kadar da hala TT'deydi dizi.
Hani Jesse bi akşam GUS'a yemeğe gitmişti.Sigaranın birinin içine şişe yerleştirmişti Walter.O şişe bu şişe @BuraK resimlemiş zaten.
52.yaş gunude şöyle.5.sezonun ilk bölümü Walter bi restoranda kahvaltı istemişti.pastırmayla 52 yapmişti. 5. sezonun ortalarına doğruda Walter'ın karısı geleneksel olarak Walter'ın her doğum gününde pastırmayla Walter'ın yaşını yazarmiş.
Bundan nasıl o anlamı çıkardın ben hala çözemedim? Walter'ın öleceği kesin ve kansere tekrar yakalandı.Kanser yoluyla ölmesi daha mantıklı geldi bana.Kurtuluşu olmadığını söyledi Hank'e falan.6 ay sonra dava açacak bir adam olmayacak demişti.Yani artık günleri sayılı.Kanserden ölecekken neden bu yolla ölmek istesin ki?
Hank'e de vermesi saçma olur.Zaten dün akşamki bölümde Hank'e "ailenin düzeni bozulmasın" gibisinden bişeyler demişti. Hem Breaking Bad gibi bi dizide /yada dizilerde veda sahneleri ağlatmalı
Forumdash post: 1412217' Alıntı:
Sende başla RiRi bile izliyormuş(böyle mi diyordunuz)
-Spoiler -
Dikattinizi çekti mi bilmiyorum Walter kusarken dizinin altına havlu koydu burası benim dikkatimi çekmişti. Ekşi sözlükde entry okurken şu videoya rastladım. Gus'ın şu videoda yaptığıyla aynı şeyi yaptı W.W.
Çok küçük bir detay ama şunu çıkarabiliriz ki, W.W giderek Gus'a benziyor...
-Spoiler-
Neden hava atıcakmişim (ee hadi attım diyelim insan oğlu böbürlenmeyi sever) bırakta havamızı atalım yani.Senin için konunun bitmesini bırak herkes için biter (bence) ki zaten ilk postumda dizite o kadar ucuz yolla bitirmeyi hiç yakiştıramam
Benim dikkatimi çekmişti ama ben: Banyoda yerler ıslak heralde o yüzden dizleri ıslanmasın,Skyler'da neden dizlerin ıslak gibisinden bir soru sormasın diye koyduğunu düşünmüştüm.(kanseri saklıyor ailesinden,böyle birşey kustuğunu bariz belli eder yada şüphelendirir diye düşünmüş olabileceği mantıklı gelmişti.:biggrin
Bu arada @Forumdash 'lada o konuda anlaşmıyorum.Walter White'ın ölümü konusunda.Finalden sonra görüşürüz bu konuda.(Senin dediğin olursa hiç hava atmaya gelme çünkü benim için bu konu yok olucak.)
Forumdash post: 1412946' Alıntı:
Neden hava atıcakmişim (ee hadi attım diyelim insan oğlu böbürlenmeyi sever) bırakta havamızı atalım yani.Senin için konunun bitmesini bırak herkes için biter (bence) ki zaten ilk postumda dizite o kadar ucuz yolla bitirmeyi hiç yakiştıramam
Bu arada bende videoya yorum yaparsam.Dizi acıdığı için koydu sandım
BuraK post: 1412951' Alıntı:
Niye ciddiye alıyorsun olayı ben %100 şaka olarak yazdım onu.