Klasik Breaking Bad 5. Sezon (Final Sezonu) Yorumları

Vay be efsane bölümdü cidden.

Spoiler-

W.W çok zeki adam. Lehine çevirdi şuan her şeyi. Hank'in elini kolunu bağladı. Jesse yalnız, mutsuz, pişman, umutsuz, yıpranmış bir adam. Ne yapacağı belli olmaz bu saatten sonra resmen delirdi. :D

Bu arada Skyler'da düzelmeler var helal Sky. :D

Saul :( Burnu dağıldı reyizin ama olsun tetiği çekebilirdi Jesse'de buna da şükür. :D

Gelecek bölümleri iple çekmeye devam. :)

Spoiler-

- - - Ekleme - - -

Olayın doğrusunu öğrendim daha doğrusu hatırlamış oldum. :)

Walt, Gus'u suçlu gibi göstermek için risin ile zehirlenmiş göstermeye çalışıyordu. Bunun için çiçekle yani daha hafif ve öldürücü olmayan bir zehirle zehirledi.

Şu an Jesse risin ile zehirlediğini düşünüyor ama o konuda yanılıyor.

Bu yorum çok açıklayıcı olmuş Dizimag'de bu olayı anlamayan kişiye copy+paste yaptım. :D

Bu arada final bölümünün adı "Felina." İspanyolca olan bu kelimenin Türkçesi "Kedi."

Final bölümünde birisi nankörlük yapacak galiba. Bu kişide Skyler olur gibime geliyor yani şöyle.

Walt onun için birçok tehlikeyi göze alıp para kazanmaya çalıştı ailesini düşündü sadece. Ancak Sky baskılara dayanamayıp her şeyi itiraf edebilir. Bu da nankörlük olur.

@OzaN @cevaa @Forumdash @BuraK

Skyler'dan ben herşeyi beklerim.Bunun nedeni gayet açık bir sahneyle göstermişlerdi @Orcun_22

skyler%20am%20i%20under%20arrest.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Bu arada final bölümünün adı "Felina." İspanyolca olan bu kelimenin Türkçesi "Kedi."

Final bölümünde birisi nankörlük yapacak galiba. Bu kişide Skyler olur gibime geliyor yani şöyle.

Walt onun için birçok tehlikeyi göze alıp para kazanmaya çalıştı ailesini düşündü sadece. Ancak Sky baskılara dayanamayıp her şeyi itiraf edebilir. Bu da nankörlük olur.

@OzaN @cevaa @Forumdash @BuraK

Olabilir ama çok alakasız da olabilir. :D

Zaten Skyler'ın sonuna kadar dayanması zor. Gelecek bölüm Todd gelecek ve Walt'u zorlayacak büyük ihtimal yeniden dönmesi için. Bu sırada Skyler'dan bir şeyler saklarsa (son bölümde silahı aldığını sakladı) araları tekrar açılabilir.

Bu arada Walt'un son bölümde oynadığı oyun harikaydı ya aklıma geldikçe yüzümde bir tebessüm oluşuyor. :D

Olabilir ama çok alakasız da olabilir. :D

Zaten Skyler'ın sonuna kadar dayanması zor. Gelecek bölüm Todd gelecek ve Walt'u zorlayacak büyük ihtimal yeniden dönmesi için. Bu sırada Skyler'dan bir şeyler saklarsa (son bölümde silahı aldığını sakladı) araları tekrar açılabilir.

Bu arada Walt'un son bölümde oynadığı oyun harikaydı ya aklıma geldikçe yüzümde bir tebessüm oluşuyor. :D

Aynen, bide acındırıyor kendini, yok beni dövdü filan diye :D Boşuna reyiz demiyoruz :D

Altyazıda çıktı ama bugün izlemicem bugün bi film daha izliyim yarın 1 film ve dizileri izlerim artık :D

5x12 izledim.

Yine mükemmeldi. Valla bu dizi gibi bir dizi daha dünyaya gelmez kolay kolay. Yine ters köşe yaptılar, şaşırttılar ve tüm bunların arasında güldürdüler. (bkz: Old Yeller)

Jesse ile buzların erimesini beklerken tam tersi oldu. Bundan sonra barışmaları imkansız gözüküyor. Skyler'ı bir kez daha takdir ettim. Walt, Hank'i veya Hank'in adamını görse iyi olacaktı ama göremedi dolayısıyla başındaki tehlikeden habersiz. Jesse çok bozdu hiç beklemezdim. Bu bölümde yaptıklarıyla ölmeyi haketti. :(

Son dört bölüm kaldı. Büyük bir efsane izliyoruz her bölüm çok değerli, kıymetini bilelim. :)

Dizide bu hafta beni heycanlandıran bişey olmadı, bu hafta sanki sessizdi.Eski film izlemeyen brisi olarak onu bunu bıraktım yarın Old Yeller izleyecem:F Belize'de bir film mi @OzaN ben bulamadım:X

Dizide bu hafta beni heycanlandıran bişey olmadı, bu hafta sanki sessizdi.Eski film izlemeyen brisi olarak onu bunu bıraktım yarın Old Yeller izleyecem:F Belize'de bir film mi @OzaN ben bulamadım:X

Daha ne olsun heyecanlandırmak için anlamak zor sizi de. :D Aksiyon dizisi değil ki bu dramatik açıdan bölümün tamamı heyecanlıydı. Birkaç sahne dışında. :)

İzle izle. :D Belize'yi Saul reyis film dışı kaynaklardan buldu herhalde. :D

5x12'yi izledim şimdi.

Genel olarak güzel bölümdü, gelecek bölümlerde olacak olayların temeli atıldı bu bölümde. Walter reyizin yalanlarına hastayım ya, anında hikaye uyduruyor :D Jesse'nin hali ne olcak merak ediyorum, bi havalara girdi yine :D

Daha ne olsun heyecanlandırmak için anlamak zor sizi de. :D Aksiyon dizisi değil ki bu dramatik açıdan bölümün tamamı heyecanlıydı. Birkaç sahne dışında. :)

İzle izle. :D Belize'yi Saul reyis film dışı kaynaklardan buldu herhalde. :D
Aksiyon aramıyorum dizide ama ne bilim😕 Pink'in sorunlariyla uğraştik. @Orcun_22'nin bahsettiği nankör bölümü heralde Pink olacak:X

Belize diyede bi yer varmiş:X

Bu arada final bölümünün adı olan Felina aynı zamanda "Finale" kelimesinin anagramıymış yani harflerin yerlerinin değiştirilmiş haliymiş. (Dikkat etmemiştim.)

Fe -> Kan
Li -> Meth
Na -> Gözyaşı yazmışlar

Breaking Bad wikisinde. (Elementlerden yola çıkarak.)

5x13'ü izledim.

Müthiş bir bölümdü aksiyon heyecan hepsi vardı. Son bölümlere yaklaştıkça heyecan artıyor. Walt reyizin gözünü para bürümüş hemen yedi numarayı :D Hank'e iyice gıcık olmaya başladım, el sallıyo bide reyize :D Jesse kurtulucak heralde yine :D

Son düzenleme:
5x13'ü izledim.

Mükemmeldi, şu ana kadar izlediğim en iyi dizi bölümüydü belki de. Özellikle son 10-15 dakikası inanılmazdı.

Bölümün IMDb puanı şu an 9.8 ve bu puan bile az. :D

Walt'un bu kadar kolay numarayı yemesi kötü oldu ama normal yani kolay bir durum değil. :(

Hank'i öldürmeden önce iyice gıcıklaştırmaya çalışıyorlar herhalde. Reyize yaptığı oyunlar üzücüydü. :(

Jesse'ye de yazıklar olsun. Hep hatasını anlayıp dönmesini bekledim ama o tam tersini yaptı. Artık ölse de hiç üzülmem. :)

En sonunu hiç beklemiyordum, süper oldu. Orada da Walt'a kızdım durmalarını söyledikleri için ama çok şükür Todd'un reyis amcaları takmadılar hiç. :D

Bundan sonrasını kestiremiyorum ve gerçekten merak ediyorum.

Bu bölümle bir kez daha anladım ki Breaking Bad çok başka ve gelmiş geçmiş en iyi dizi.

Breaking Bad yahu. :) Daha iyisi yok. Bu nasıl bir bölümdü. Kalbim hop hop oldu son dakikalar inanılmaz heyecanlıydı. Müthiş bir bölümdü hakkaten müthiş.

Walter'ın, Hank'in planını yemesi doğal. Paralar adamın her şeyi sonuçta yer öyle bir numarayı her türlü. :D

Jesse bana göre büyük bir nankörlük içerisinde. Bu adam sayesinde para kazandın, mutlu oldun. Brock'u zehirledi diye nolacak zaten çocuğu öldürmemek için daha hafif bir şey kullanmış adam çocuğu da düşünmüş, yaptıkları saçma.

Walter'da niye Todd'un amcasıın arayıp gelmeyin diyor ki. :) Öldürsünler işte Hank'i, Gomez'i, Jesse'yi senin çıkarına sonuçta oraya gömersin olur biter, telefonu da parçalarsın. Oradaki kararını anlamadım neyi düşündü acaba. :)

Walter için işler çok zora girdi, ama kaçacağı belli. Bakalım kim onu kaçıracak. :D

Geçen haftaki durgunluğu bu hafta kapadılar:X
Dizinin ilk 27'dakikası yine durgun giderken 27'ci dakikadan sonra senaryoyu heycana köklediler.Süper bi bölümdü. Walter reyize bu sefer çok üzüldüm J.pink'e iyice gıcık oldum.O catişma arasında bile kaçmaya kalkıyor:bağır: Hiç oğlu hiç.

J.Pink'in Walter'ın yüzüne tükürme sahnesi en az Marie'nin Skyler'a attiği tokat kadar gerçek ve etkileyiciydi:X Sanırım Hank'in yardımcınında gözüne tükür kaçmiş olcak ki adam pinki arabaya soktuktan sonra gözünü silmeye başladi.Küçük ama güzel ayrıntıydı:X

Telefondaki resim harbiden çöle benziyordu Walter'ın birde o parayı ailesi için kazandiğini düşününce o planı yememesi gibi durumun söz konusu olmadiğini düşünüyorum.Ama pink'in ölüm planı komikti.

Hank'ler o çatişmadan kurtulacaklar healde.IMDB'de hala son bölümde bile isimleri yazıyor:A IMDB spoi konusunda çok pis bi kaynak:F

Geçen haftaki durgunluğu bu hafta kapadılar:X
Dizinin ilk 27'dakikası yine durgun giderken 27'ci dakikadan sonra senaryoyu heycana köklediler.Süper bi bölümdü. Walter reyize bu sefer çok üzüldüm J.pink'e iyice gıcık oldum.O catişma arasında bile kaçmaya kalkıyor:bağır: Hiç oğlu hiç.

J.Pink'in Walter'ın yüzüne tükürme sahnesi en az Marie'nin Skyler'a attiği tokat kadar gerçek ve etkileyiciydi:X Sanırım Hank'in yardımcınında gözüne tükür kaçmiş olcak ki adam pinki arabaya soktuktan sonra gözünü silmeye başladi.Küçük ama güzel ayrıntıydı:X

Telefondaki resim harbiden çöle benziyordu Walter'ın birde o parayı ailesi için kazandiğini düşününce o planı yememesi gibi durumun söz konusu olmadiğini düşünüyorum.Ama pink'in ölüm planı komikti.

Hank'ler o çatişmadan kurtulacaklar healde.IMDB'de hala son bölümde bile isimleri yazıyor:A IMDB spoi konusunda çok pis bi kaynak:F
Belki flashbacklerde oynayacaktır orası belli olmaz. :D