Bilememde spoi yemiş gibi hissettim kendimi Hank'in yardımcısının adına bakmaya gitmiştimBelki flashbacklerde oynayacaktır orası belli olmaz.
Bilememde spoi yemiş gibi hissettim kendimi Hank'in yardımcısının adına bakmaya gitmiştimBelki flashbacklerde oynayacaktır orası belli olmaz.
Geçen haftaki durgunluğu bu hafta kapadılar
Dizinin ilk 27'dakikası yine durgun giderken 27'ci dakikadan sonra senaryoyu heycana köklediler.Süper bi bölümdü. Walter reyize bu sefer çok üzüldüm J.pink'e iyice gıcık oldum.O catişma arasında bile kaçmaya kalkıyor Hiç oğlu hiç.
J.Pink'in Walter'ın yüzüne tükürme sahnesi en az Marie'nin Skyler'a attiği tokat kadar gerçek ve etkileyiciydi Sanırım Hank'in yardımcınında gözüne tükür kaçmiş olcak ki adam pinki arabaya soktuktan sonra gözünü silmeye başladi.Küçük ama güzel ayrıntıydı
Telefondaki resim harbiden çöle benziyordu Walter'ın birde o parayı ailesi için kazandiğini düşününce o planı yememesi gibi durumun söz konusu olmadiğini düşünüyorum.Ama pink'in ölüm planı komikti.
Hank'ler o çatişmadan kurtulacaklar healde.IMDB'de hala son bölümde bile isimleri yazıyor IMDB spoi konusunda çok pis bi kaynak
Nasıl başarıyorlar bilmiyorum ancak "En iyi bölüm bu bölümdü bak." dedikten sonra daha iyi bir bölüm geliyor. Gerçekten benzeri yok bu dizinin. Olağanüstü, mükemmel, müthiş bir bölümdü. İMBD puanı 9.9 gibi bir şey olur bu bölümün. Benim izlediğim en iyi dizi bölümüydü şimdiye kadar.
I have still god's things life to do.
İşte ilerigörüşlülük Hakediyor bölüm.Oha cidden 9.9 şu an bölüm puanı. Üstelik 4.557 oyda. Yani en kötü 9.8'e düşer gibi.
Adam zaten tekrar kanser Er yada geç illa bi ölüsünü görürüz Ölsün hem yaaİzlediğim en iyi BB bölümüydü diyebilirim, aksiyonda dramda heyecanda hepsi vardı. Walt ve Skyler'ın telefonda konuşma sahnesi müthişti. Jesse kendini batırdığı gibi etrafınıda batırdı. Final bölümünde dram daha çok olacak heralde, inşallah reyizi öldürmezler
Onların saat anlayışını pek bilmiyorum ama kesin bilgi, dizi 75 dakika.9/8 diyor ama afişte
Dizinin son iki bölümü 75 dakika olacakmış.
@HeisenBerg @legolas9900 @cevaa @Forumdash
Dizinin final posteri:
Ekli dosyayı görüntüle 11313
Dvr set ne??? Twette öyle demiş😕Onların saat anlayışını pek bilmiyorum ama kesin bilgi, dizi 75 dakika.
Kaynak: Aaron Paul yo!