Klasik Breaking Bad 5. Sezon (Final Sezonu) Yorumları

Yarın büyük final günü. :(

Bu arada bir üst resimdeki ekip geçen hafta Conan'a katılmışlar. Divxplanette altyazısı ve torrent olarak bölüm internette mevcut. Biraz önce izledim, sizin de izlemenizi kesinlikle tavsiye ederim süper programdı zaman hiç anlamadan geçti. :D

(Not: Son bölüme gelmeyenler izlemesin önceki bölümlere dair bol spoiler var. :D)

@Forumdash @legolas9900 @HeisenBerg @cevaa

Yo bitch deyişi süperdi Jesse reyizin :D

Şimdi bitti :X çok iyiydi.Kablumbağa hele hele:F Bitşte de patlama sahnesi:X Kısaca dizide ne varsa yapmişlar:X

Doğru oda komikti:X Ama illa içine para koyacakmişssin yoksa olmazmiş:F
O kısmı biraz uçuk olmuş tabii ama genel olarak güzeldi. Bryan Cranston'un aslında reklamda oynadığından haberi yok falan diye açıklamaları falan. :D

Bu arada Mike gerçekte de korkunç bir adammış. :D

Finali izledim şimdi.

Bölüm olarak biraz durgundu, ama sonları heyecan tavan yaptı. Jesse'yi öldürcek diye düşünmüştüm ama reyiz büyüklüğünü yaptı bıraktı. Sonuda süper bitti. Özellikle çalan şarkı çok iyiydi ve Walter reyizin orda ölümü duygulandırdı :(

Harika bir bölüm ve harika bir son. Bu diziyi izleyebildiğimiz için oldukça şanslıyız. Walter White (Heisenberg) hep hatırlanacak bir karakter olacak Bryan Cranston ile. Bryan Cranston'un emeği büyük ne desek olmaz helal olsun tüm dizi ekibine böyle müthiş bir dizi yaptıkları için.

Walter'ın parayı ailesine bir şekilde ulaştıracağını bilmek ve Jack'den intikamını alması, orayı o müthiş planıyla dağıtması harikaydı. Jesse ölse üzülürdüm ama haketti derdim ama öyle bir şey olmadı. Walter'ı da öldüremedi zaten. Sadece oradan gitti.

Walter kendine yakışır bir şekilde öldü. Ölecekse de böyle ölmeliydi zaten. Başladığı yerde bitirdi...

Breaking Bad hep hatırlanacak, unutulmayacak bir dizi oldu çoktan. Hiçbir zaman unutmayacağım.

Son olarak My Baby Blue!

Son düzenleme:
Ve ben de Felina'yı izledim. Beklentileri karşılamayamayan Dexter finalinin ardından Breaking Bad finalin de nasıl yapılması gerektiğini herkese gösterdi.

Fazla söze gerek yok kusursuzdu, mükemmeldi her yönüyle. Böyle diziye böyle final yakışırdı.

Başta Vince Gilligan olmak üzere Bryan Cranston önderliğindeki ekibe sonsuz teşekkürler.

Toplam puanı 9.4'tü final sonrası oyların hızlıca artmasıyla 9.5'e kadar yükseldi. Final bölümü de 10'u zorlayabilir. Muhtemelen Planet Earth'ı da geçer ve tv sıralamasında birinci olur 1-2 gün içinde. :)

Finale geri dönecek olursak:

En etkileyici sahne Walt'un Skyler ile olan son konuşmasıydı bence. Replik efsaneydi.
I did it for me. I liked it. I was good at it. And I was, really ... I was alive.”

Bryan Cranston'ın sonraki projesi ne olursa fragman izlenmeden bile izlenmeli:T :T
Bence dizinin en güzel yeri "amacında" bitmeseydi.Neydi bu amaç ailesine öldüdüğünde para bırakmaktı ve yaptida.Güzel finaldi W.W'nin öleceğini biliyorduk zaten ama Jesse de ölmeliydi kesinlikle:( kim bilir onca zaman geçirdi hep oğlu gibi de severdi, ona da yorabiliriz:) Ama finalde çalan şarkı Baby Blue herşeyin özeti gibiydi.