Ben hep geceleri izlediğim için bilemiyorumDivxplanet'teki Taşkano altyazısı saat kaçta çıkıyordu hatırlayan var mı?
Ben hep geceleri izlediğim için bilemiyorumDivxplanet'teki Taşkano altyazısı saat kaçta çıkıyordu hatırlayan var mı?
Okulda spoiler yeme ihtimaline karşın sabahtan izlemek istiyorum ama inşallah çıkıyordur 10'a kadar.Ben hep geceleri izlediğim için bilemiyorum
Konu açılırsa "telefonum titredi" de çık git ortamdanOkulda spoiler yeme ihtimaline karşın sabahtan izlemek istiyorum ama inşallah çıkıyordur 10'a kadar.
Bahaneye gerek yok her türlü kurtulurum o şekilde konu açılırsa da pat diye yoldan geçen iki kişi konuşurken "Walt nasıl öldü be" falan derler ve bunu duyarsam hoş olmaz.Konu açılırsa "telefonum titredi" de çık git ortamdan
BB'yi sevdiğini bilmesem pompy'ce cevap yazardım bu hayal gücüneBahaneye gerek yok her türlü kurtulurum o şekilde konu açılırsa da pat diye yoldan geçen iki kişi konuşurken "Walt nasıl öldü be" falan derler ve bunu duyarsam hoş olmaz.
Yarın büyük final günü.
Bu arada bir üst resimdeki ekip geçen hafta Conan'a katılmışlar. Divxplanette altyazısı ve torrent olarak bölüm internette mevcut. Biraz önce izledim, sizin de izlemenizi kesinlikle tavsiye ederim süper programdı zaman hiç anlamadan geçti.
(Not: Son bölüme gelmeyenler izlemesin önceki bölümlere dair bol spoiler var. )
@Forumdash @legolas9900 @HeisenBerg @cevaa
Doğru oda komikti Ama illa içine para koyacakmişssin yoksa olmazmişBarrelflexe güldüm ben en çok.
O kısmı biraz uçuk olmuş tabii ama genel olarak güzeldi. Bryan Cranston'un aslında reklamda oynadığından haberi yok falan diye açıklamaları falan.Doğru oda komikti Ama illa içine para koyacakmişssin yoksa olmazmiş