HeisenBerg
Favori Üye
yoksa sebebi sen miydin
Bi saat filan olmadı baktiğimda hala çevriliyor yazıyordu.
- - - Ekleme - - -
CNBC-e ve e2'nin yerinde olsam kapatırırdım o siteyi
Bir senelik alıntı yapmişin anlamadım olay neydi kiyoksa sebebi sen miydin
dizimag kapatılmalı diyorsunBir senelik alıntı yapmişin anlamadım olay neydi ki
Heee ama o zamanlar haklıydım felaketti 5.sezon heycanıdizimag kapatılmalı diyorsun
@batuhankaralar açmıştı haberini. Bende ümit ediyorum eğer olursa çok sevinirim.
Breaking Bad'in uyarlaması geleceği ve uyarlamada başrolün Erdal Beşikçioğlu'nun olacağı söyleniyordu.
Star TV'nin tanıtım videosuna bakınca öyle bir hava sezdim.
@OzaN, @sürgünüm, @cevaa, @HeisenBerg, @BuraK, @sokak sanati, @Harunnn60, @mrt-06, @Titanium, @Tolstoyevski vesaire vesaire...
Breaking Bad'in uyarlaması geleceği ve uyarlamada başrolün Erdal Beşikçioğlu'nun olacağı söyleniyordu.
@OzaN, @sürgünüm, @cevaa, @HeisenBerg, @BuraK, @sokak sanati, @Harunnn60, @mrt-06, @Titanium, @Tolstoyevski vesaire vesaire...
Dedim dedim inanmadınız ne oldu şimdi Saçlar dışında aynı Walter White, sadece sakallara ufak bir dokunuş lazım@batuhankaralar açmıştı haberini. Bende ümit ediyorum eğer olursa çok sevinirim.
Dur bakalım daha resmi haber gelmedi.Dedim dedim inanmadınız ne oldu şimdi Saçlar dışında aynı Walter White, sadece sakallara ufak bir dokunuş lazım
Dizi Ocak'ta başlayacak daha resmi haberin gelmesine çook var, haber gelene kadar unutulur bileDur bakalım daha resmi haber gelmedi.
Yalnız başrole dikkat edelim, Erdal Beşikçioğlu. Erdal Beşikçioğlu da bir projeyi hemen kabul edecek bir oyuncu değil. Hoşuna gitmiştir, beğenmiştir, öyle kabul etmiştir. Daha neler neler uyarlandı, bu da uyarlanır. İçinde alışık olmadığımız şey olmazsa, 20 Dakika gibi çok büyük bir ilgi görmeyebilir. Başrol seçimi başarılı, kaliteli bir oyuncu. Dizi beklentilerin aşağısında kalırsa zaten kısa süreli bir iş olur. Bekleyip göreceğiz. Hemen ön yargı ile yaklaşmamak lazım.İnşallah doğru çıkmaz. Böyle bir diziyi yerlileştirmek büyük hakaret olacaktır. Breaking Bad yerlileştirilemez, teklif dahi edilemez. Eğer diziyi olduğu gibi uyarlayacaklarsa , ki hiç sanmıyorum çünkü birkaç yıl önce bitmiş diziyi kim olduğu gibi uyarlar ki? Eğer olduğu gibi uyarlasalar bu sefer de orijinaline erişemeyecekleri için çakma damgası yiyecekler. Mecburen yerlileitirip, Türk dizi klişelerini katıp öyle uyarlayacaklar. Türk dizi klişesi nedir? Aşk meşk işleri muhakkak olacak, kesin kadınlar ön planda olacak, Kara komediyi başaramayacakları için akılları sıra komik sahneler yapmaya çalışıp berbat edecekler. Sonuçta Türk dizisi nedir? Kalitesizliğin, zevksizliğin vücut bulmuş hali. O vücuda Breaking Bad in girecek olması kabir azabıdır.
Yalnız başrole dikkat edelim, Erdal Beşikçioğlu. Erdal Beşikçioğlu da bir projeyi hemen kabul edecek bir oyuncu değil. Hoşuna gitmiştir, beğenmiştir, öyle kabul etmiştir. Daha neler neler uyarlandı, bu da uyarlanır. İçinde alışık olmadığımız şey olmazsa, 20 Dakika gibi çok büyük bir ilgi görmeyebilir. Başrol seçimi başarılı, kaliteli bir oyuncu. Dizi beklentilerin aşağısında kalırsa zaten kısa süreli bir iş olur. Bekleyip göreceğiz. Hemen ön yargı ile yaklaşmamak lazım.
Kurtlar Vadisi Filistin'de rol aldı ve Reaksiyon'da rol aldı, evet. Hepsinde de rolünün hakkını verdi. Olumsuz düşünmemiz normâl ama biraz ön yargıları kırmak da lazım. Bakalım nasıl bir iş çıkacak. Aslının yerini tutmaz zaten ama en azından farklı bir tat olur belki.Kurtlar Vadisi ve Reaksiyon'da oynayan Erdal Beşikçioğlu değil miydi? Neler neler uyarlandı da uyarlananlar hep saçma sapan aşk meşk dizileriydi zaten. Ha dizi uyarlayacaklarsa Gossip Girl'ü uyarlasınlar. Hem o daha çok sevilir.