- Reaksiyon puanı
- 50,408
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Bir medya tipi ama detaylı bilgiyi ben de bilmiyorum.Dvr set ne??? Twette öyle demiş😕
Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir
Bir medya tipi ama detaylı bilgiyi ben de bilmiyorum.Dvr set ne??? Twette öyle demiş😕
Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir
@OzaN dizinin son 2 bölümünün 75 dk olacağini demiştin bende 53 dk'lık😕 Eksik torent varsa indireyim izlemeye başlamadan
Sondan bir önceki bölümü izledim. Pek heycan yoktu geçen haftakiyle kıyaslarsam olmaz ama BB geneline baktiğinda iyiydi
Todd'un rolü iyicene büyüdü Belki kim bilir spin-off'da Todd bile olabilir olursada iyi olur güzel olur Bu arada Walter'ın çöküş makyajını çok beğendim Yanaklar filan iyi olmuştu. Ama parmaktan düşen yuzuk olmamiş bayaa bayaa büyüktü Bi hata(sanırım) aklıma takıldı tam bilmiyorum. Kemo şişesi taktılar koluna heralde? Walter'ın saçi neden dökülmüyorda uzuyor? Kemo alan birinin saçi dökülür normalde😕Kemo tedavisi almazken bile keldin hacı
Bu arada bişeye dikkat cekeyim Walter'da Dexter'da gizlenmek için ikiside sakal buyutuyor
Yok yok the big c'den biliyorum Kemo'ydu o. ama kemo saç döker diye biliyorum Hayır kemo saç dökmüyor diyelim niye bu zamana kadar kel gezdi Neyse haftaya son bölümYok Todd olmaz. Spin-off sonrasını değil öncesini anlatacak çünkü.
Tedavi olmuyor sanırım. Koluna taktığı şey nedir bilmiyorum. Öyle bir hata yapmış olamazlar. Başka dizi olsa neyse de.
Bölüm reklamlarla birlikte 75 dakikaymış. Eskiden 60 dakikaymış 75'e çıkmış. İzlenilen süre olarak 7-8 dakika arttı sanırım.
Daha yeni mi izledin biz yeni bölüme geçeceğiz nerdeyse.Müthiş bir bölümdü, son bölümde müthiş ötesi olacak İMDB'den 10 puan alacağı kesin bence.
Daha yeni mi izledin biz yeni bölüme geçeceğiz nerdeyse.
Yarın büyük final günü.
Bu arada bir üst resimdeki ekip geçen hafta Conan'a katılmışlar. Divxplanette altyazısı ve torrent olarak bölüm internette mevcut. Biraz önce izledim, sizin de izlemenizi kesinlikle tavsiye ederim süper programdı zaman hiç anlamadan geçti.
(Not: Son bölüme gelmeyenler izlemesin önceki bölümlere dair bol spoiler var. )
@Forumdash @legolas9900 @HeisenBerg @cevaa
e2'de çıkmış geçen hafta.Şimdi indiriyorum Acaba CNBC-e'de verdiler mi bu programı eş zamanlı yayın yapıyordu
Bu arada TT yok forumda ama TT hastag yapalım #BrakingBad falan filan diye
Haftasonlarıda kolaj veriyordu Hangi gün çıkmış ki? Torrent salı düşmüş perşembe bizde yayınlandı desek pzt-salı-çrş günlerinin kolajını cmts günü prşmb - cuma'nın kolajını pazar veriyordur Gece bakmak gereke2'de çıkmış geçen hafta.
Emmy'den sonraki gün çıkmış ABD'de. Çarşamba olabilir Türkiye'de...Haftasonlarıda kolaj veriyordu Hangi gün çıkmış ki? Torrent salı düşmüş perşembe bizde yayınlandı desek pzt-salı-çrş günlerinin kolajını cmts günü prşmb - cuma'nın kolajını pazar veriyordur Gece bakmak gerek