Klasik Breaking Bad 5. Sezon (Final Sezonu) Yorumları

5x15'i izledim.

Bölümü Dexter'ın finalinden sonra izlememin de etkisiyle darmadağın etti beni.

Aksiyon dolu son iki bölümün ardından oldukça durgun ama bir o kadar harika bir bölümdü yine.

Özellikle sonları çok etkileyiciydi Walter White'ın düştüğü duruma çok üzüldüm. :( Hele o Flynn bitirdi olayı.

Todd da her ne kadar iyi ve normal bir görünüme sahip olsa da psikopatın önde gideni. Son bölümde muhtemelen aksiyon yeniden artacak. Hem Jesse hem Walt ölecektir büyük ihtimalle. :(

Bölüm sonunda final tanıtımını görünce gerçekten kötü oldum. :( Ciddi ciddi Breaking Bad de bitiyor haftaya. Bu hafta Dexter, haftaya Breaking Bad yapılır mı bu? :(

@OzaN dizinin son 2 bölümünün 75 dk olacağini demiştin bende 53 dk'lık😕 Eksik torent varsa indireyim izlemeye başlamadan(b)

Sondan bir önceki bölümü izledim. Pek heycan yoktu geçen haftakiyle kıyaslarsam olmaz ama BB geneline baktiğinda iyiydi:)

Todd'un rolü iyicene büyüdü:X Belki kim bilir spin-off'da Todd bile olabilir:X olursada iyi olur güzel olur:X Bu arada Walter'ın çöküş makyajını çok beğendim:) Yanaklar filan iyi olmuştu. Ama parmaktan düşen yuzuk olmamiş bayaa bayaa büyüktü:X Bi hata(sanırım) aklıma takıldı tam bilmiyorum. Kemo şişesi taktılar koluna heralde? Walter'ın saçi neden dökülmüyorda uzuyor? Kemo alan birinin saçi dökülür normalde😕Kemo tedavisi almazken bile keldin hacı :bağır:

Bu arada bişeye dikkat cekeyim Walter'da Dexter'da gizlenmek için ikiside sakal buyutuyor:F

Sondan bir önceki bölümü izledim. Pek heycan yoktu geçen haftakiyle kıyaslarsam olmaz ama BB geneline baktiğinda iyiydi:)

Todd'un rolü iyicene büyüdü:X Belki kim bilir spin-off'da Todd bile olabilir:X olursada iyi olur güzel olur:X Bu arada Walter'ın çöküş makyajını çok beğendim:) Yanaklar filan iyi olmuştu. Ama parmaktan düşen yuzuk olmamiş bayaa bayaa büyüktü:X Bi hata(sanırım) aklıma takıldı tam bilmiyorum. Kemo şişesi taktılar koluna heralde? Walter'ın saçi neden dökülmüyorda uzuyor? Kemo alan birinin saçi dökülür normalde😕Kemo tedavisi almazken bile keldin hacı :bağır:

Bu arada bişeye dikkat cekeyim Walter'da Dexter'da gizlenmek için ikiside sakal buyutuyor:F

Yok Todd olmaz. Spin-off sonrasını değil öncesini anlatacak çünkü. :)

Tedavi olmuyor sanırım. Koluna taktığı şey nedir bilmiyorum. Öyle bir hata yapmış olamazlar. Başka dizi olsa neyse de. :D

Bölüm reklamlarla birlikte 75 dakikaymış. :D Eskiden 60 dakikaymış 75'e çıkmış. İzlenilen süre olarak 7-8 dakika arttı sanırım. :)

Yok Todd olmaz. Spin-off sonrasını değil öncesini anlatacak çünkü. :)

Tedavi olmuyor sanırım. Koluna taktığı şey nedir bilmiyorum. Öyle bir hata yapmış olamazlar. Başka dizi olsa neyse de. :D

Bölüm reklamlarla birlikte 75 dakikaymış. :D Eskiden 60 dakikaymış 75'e çıkmış. İzlenilen süre olarak 7-8 dakika arttı sanırım. :)
Yok yok the big c'den biliyorum:( Kemo'ydu o. ama kemo saç döker diye biliyorum:X Hayır kemo saç dökmüyor diyelim niye bu zamana kadar kel gezdi(b) Neyse haftaya son bölüm :T

Müthiş bir bölümdü, son bölümde müthiş ötesi olacak İMDB'den 10 puan alacağı kesin bence.

apbs.twimg.com_media_BVHPOraCQAAjg4v.jpg

Emmy ödülü sonrası ekipten coşkulu anlar. :D

Ekli dosyalar

• apbs.twimg.com_media_BVHPOraCQAAjg4v.jpg
    apbs.twimg.com_media_BVHPOraCQAAjg4v.jpg
    48.8 KB · Hit: 270
Yarın büyük final günü. :(

Bu arada bir üst resimdeki ekip geçen hafta Conan'a katılmışlar. Divxplanette altyazısı ve torrent olarak bölüm internette mevcut. Biraz önce izledim, sizin de izlemenizi kesinlikle tavsiye ederim süper programdı zaman hiç anlamadan geçti. :D

(Not: Son bölüme gelmeyenler izlemesin önceki bölümlere dair bol spoiler var. :D)

@Forumdash @legolas9900 @HeisenBerg @cevaa

Yarın büyük final günü. :(

Bu arada bir üst resimdeki ekip geçen hafta Conan'a katılmışlar. Divxplanette altyazısı ve torrent olarak bölüm internette mevcut. Biraz önce izledim, sizin de izlemenizi kesinlikle tavsiye ederim süper programdı zaman hiç anlamadan geçti. :D

(Not: Son bölüme gelmeyenler izlemesin önceki bölümlere dair bol spoiler var. :D)

@Forumdash @legolas9900 @HeisenBerg @cevaa

Şimdi indiriyorum:X Acaba CNBC-e'de verdiler mi bu programı(b) eş zamanlı yayın yapıyordu (b)

Bu arada TT yok forumda ama TT hastag yapalım #BrakingBad falan filan diye :F:F

e2'de çıkmış geçen hafta. :(
Haftasonlarıda kolaj veriyordu (b) Hangi gün çıkmış ki? Torrent salı düşmüş perşembe bizde yayınlandı desek pzt-salı-çrş günlerinin kolajını cmts günü prşmb - cuma'nın kolajını pazar veriyordur(b) Gece bakmak gerek:X

Haftasonlarıda kolaj veriyordu (b) Hangi gün çıkmış ki? Torrent salı düşmüş perşembe bizde yayınlandı desek pzt-salı-çrş günlerinin kolajını cmts günü prşmb - cuma'nın kolajını pazar veriyordur(b) Gece bakmak gerek:X
Emmy'den sonraki gün çıkmış ABD'de. Çarşamba olabilir Türkiye'de...